A barátod inkább bukott rajta? Ez mondjuk már az ő dolga. Bár aki ilyen hangfalat vesz, gondolom nem vágta a földhöz az összeg.
ahogyan irtam,ez mindenkinél más-más pszihés állapotot okozhat..én egy nagynevű lemezjátszó gyártónak a termékével jártam hasonlóan,1 mondjuk úgy komolyabb hiba,szivárgott a szilikonolaj az unipivot karnál a kitámasztó tengely és a "teknő" találkozási pontjánál,gariban orvosolva lett,és elpattant egy vékony gumigyűrű amely a hangar azon pontjára van felhúzva ahol a kar találkozik a karliftel,és az a feladata hogy a filc amely a karlift tetején van,azzal a gumigyűrűvel gátolja a kar csuszkálását felemelt állpotban,no erre már nem volt kedvem ismét reklamálni,és ment a háztol az egész "csodaszerkezet",mint az amerikai fociban az első kirúgás....az eladása,szerencsémre,nem volt bukta,mert külföldre adtam el,de a házam közelében sem akarok látni semmilyen terméket a gyártótol,nem hogy a rendszeremben,akármilyen fáin kritikákat kap a nemzetközi sajtókban

...csak halkan jegyzem meg,kb 15 éve garival foglalkozom az autóiparban,és tisztában vagyok,hogy ami elromolhat,az el is romlik,mert valahol van egy emberi tényező

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)