merida írta: ↑2021.04.19., hétf. 12:03Na de végre valaki megértette a sirámaimat!vazze írta: ↑2021.04.19., hétf. 10:54
Miért is kellene a gyártónak (bármelyiknek) a vevő segítségére sietnie hangfalválasztás előtt?
Zsolt már annyi önzetlen segítséget nyújtott aminek a közelébe jóformán egyik gyártó sem ér.
Ha Naim-ot veszel vagy Hegel-t akkor majd azok szerinted sietnek neked vagy bárkinek hangfalválasztási tanácsot adni?
Ami pedig Zsolt kivonulását/távolmaradását illeti a fórumtól én azt gondolom teljesen érthető és maximálisan együttérzek vele. Sajnos a fórum minősége nagyon leromlott és évek óta folymatosan zuhan. Olyan agresszív és összeférhetetlen alakok költöztek be akikkel csaknem lehetetlen a kultúrált és érdemi kommunikáció. Akik abba is belekötnek , hogy 40-es vagy 60-as izzó van-e a kamrában mert az is befolyásolja a hangot , meg a virágállványt is tüskézni kell meg a villanyórát clock-olni...
Vicc.. A Heed inkább az egyszerűségről és zeneiségről szól de árral szemben nehéz küzdeni és ezért a minimális és halmozottan körülményes kis hazai piacért nem is érdemes.
Még ha nem is a jó oldalra állt!
Egy kis, manufakturális cég, megengedheti magának, hogy sorsára hagyja az itt maguk és egymás körül keringő bajtársakat?
Elefántcsonttoronyból figyelve, a vergődésüket, ahogy egymás között osztják az észt?
Nincs jó , vagy rossz oldal és én nem állok egyikre sem.
Tanácsot sem adnék senkinek soha , legfeljebb csak elmondanám a személyes tapasztalataimat egy-egy eszköz viselkedéséről.
Ahogyan gianni321 kolléga írta személyes tapasztalat kell a megfelelő választáshoz.
Előfordul mikor az ember úgy keresi a kabátot a gomhoz , hogy közben a gombot is váltogatja.
Sokan jártunk már így , köztük én is. Ez van. Ezek azok a tapasztalatok amik igazán sokba kerülnek.