Shimano írta: ↑2021.04.25., vas. 12:06A héten szétkaptam a motyót,takarítás a készülékek alatt,és egyúttal a csatik,aljzatok tisztítása,tehát ilyenek miatt.Most már tiszta minden és szuper a hang is,viszont kb két napig nem volt ez így,és ezalatt vagy háromszor is átnéztem mindent hogy tényleg jól e kötöttem vissza mert furán szólt,de persze jó volt kötve minden.
Most már visszaállt a hangzás simasága,és minden ami elötte is volt,de ha nekem még egyszer azt mondja valaki hogy egy tisztítókúra után rögtön jobb minden,hát én annak nem fogok hinni.
De ez jól demózza azt is,hogy a hirtelen demók nem jók semmire,mert össze kell érnie a rendszernek,és ahhoz idő kell.
Érdekes nekem pont az ellenkező a tapasztalatom, amint megcsinálom a tisztitást az összes csatin és még az elosztókat sem hagyom ki és a végül vdh sulutionnal bekenem öket a rendszer azonnal megtáltosodik és sokkal jobban szól. Minden évben megcsinálom egyszer igaz nagy meló de megéri! Csodálkozom, hogy nálad kell két nap, hogy visszaálljon a régi hang, mit használsz a csati tisztitáshoz ?