Szerencsére, ez az én időmben már nem fog bekövetkezni
Viszont Tidal szól a vezetőállásban Bose rendszeren :)

Szerencsére, ez az én időmben már nem fog bekövetkezni

Szerintem sem volt ez titok, hónapok óta rendszeresen bemondják az általam hallgatott rádiókban, hogy a műsort otthoni körülmények között gyártották, de néhány TV műsor is így készül. Nyilván nem telepítettek haza stúdió technikát, nem is lehetséges a rendszereket ilyen módon megbontani, no meg nyilván bíznak a helyzet normalizálásában és nem szeretnének az átmeneti problémák miatt komoly pénzeket elkölteni az amúgy is haldokló rádiók. Léteznek broadcast minőséget adó mobil szettek, de ezek vásárlása milliós kiadás lenne. Élő műsornál jelenleg sok helyen Skype beszélgetés zajlik (ez adja a legjobb minőséget az egyszerűbb megoldások között és viszonylag könnyen integrálható a stúdió rendszerekbe), vagy kompletten előre felveszik otthon, esetleg meg is vágják és a stúdióban teszik adásba. Néha találkozom telefonos próbálkozással is, de az nyilván nagyon bizonytalan és gagyi eredményt ad.bitrograde írta: ↑2021.04.12., hétf. 18:37Azért azt se felejtsük el, hogy nem biztos, hogy a rádiós technikát (mikrofonokat, AD-konvertereket, stb.) sikerült hazatelepíteni. Így mielőtt a digitális technikát tesszük felelőssé mindenért, talán nem ártana a kérdést a maga teljességében megfontolni. Egyébként titkolózásról szó sem volt: a minap Bolla Milán maga mondta el élő adásban, hogy otthonról beszél.

Azért azt se felejtsük el, hogy nem biztos, hogy a rádiós technikát (mikrofonokat, AD-konvertereket, stb.) sikerült hazatelepíteni. Így mielőtt a digitális technikát tesszük felelőssé mindenért, talán nem ártana a kérdést a maga teljességében megfontolni. Egyébként titkolózásról szó sem volt: a minap Bolla Milán maga mondta el élő adásban, hogy otthonról beszél.tunerman írta: ↑2021.04.12., hétf. 18:07Ide írom, nem a Tunerek topikba, mert ez az internetes adatvitellel összefüggő probléma.
Felfigyelten arra, hogy a Bartók Rádió müsorvezetői amikor beszélnek, akkor ki ki maradozik a hangjuk - mint a CD-k hibás olvasása esetében.Egyik jóbaràtom ott ügyeskedik a rádióadók környékén, megkértem derítse már ki, hogy miért van ez így.
Visszahívott és azt mondta, hogy a müsorvezetők home office-ban dolgoznak, és az interneten keresztül vannak összekapcsolva a stúdióval. Így aztán a mindenkori netes rendszer számtalan digi kütyüje dönti el, hogy mit hallunk a müsorvezető otthoni szavaiból.
Azt a minőséget pedig ami a hagyományos rádióstúdiókban, mikrofonok és keverőpultok segítségével adásba ment, azt igencsak felejtsük el...![]()
TJ.

És tényleg...Szalon írta: ↑2021.04.12., hétf. 14:05Pont idevág az MBL lassan 10 éves reklámja...![]()
youtu.be/EN0fkNp4WLs

Az szép
Kb. az összes többi is ilyesmi színvonalú

Mert ilyen zenét senki sem hallgat

Ebben nincs stílusleírás. De ha jobban izgat a dolog, megtalálható a Roon Supporton a topic, amibe írtam.

Én csak azt tudom, amit megosztottál velünk:

Pár évig volt egy kollégám, akivel sokat ültünk egymás mellett stúdiókban. Neki bármilye problémája volt valamelyik szolgáltatóval, bolttal, hivatallal, kivétel nélkül leüvöltötte a hajukat, az ügyintézőt pedig elküldte a prostituált édesanyjába. Kívülállóként is szörnyű volt hallgatni, határozottan (tehát 100 %-ban) sajnáltam a személyt, aki a vonal másik végén volt kénytelen elviselni ezt az agressziót. Szerintem tisztán intelligencia kérdése, ki hogyan intézi az ügyeit.

Minimum 10 embert szerintem biztosan össze tudnék számolni, akinek ezzel gondja volt.robi20064 írta: ↑2021.03.30., kedd 22:58De itt konkretan csak egy ember volt, tesutemenyx írta: ↑2021.03.30., kedd 22:28Jó tudni! Ha majd az általad készített vagy promótàlt vagy supportált termékkel lesz problémám, akkor majd máshogy közelítek!asebestyen írta: ↑2021.03.30., kedd 22:24Ez nem agresszivitás, ez hiszti. Nálam a szándékkal ellentétes hatást vált ki.
Bár talán mégsem! Addigra valószínűleg rájössz, hogy egy termék eladásnál a legkiugróbb problémával kell legelőször foglalkozni. Hogy azért kiugró, mert sok ember kevésszer jelenti vagy kevés ember sokszor.. nos az teljesen lényegtelen!
Ugy is lehetne nezni hogy amig a te egyedi problemaddal foglalkozik egy ember X orat, addig hany olyan hibat tudna javitani ami 10-100-1000 embert is erint.

Sosem a problémával van a gond. Bármilyen problémát meg lehet oldani, ami ember által létrehozott dolgokból ered. Minden hiedelemmel ellentétben mindkét fél érdeke, hogy a lehető legkevesebb probléma legyen és ami esetleg lesz, azt mihamarabb kijavítsuk. 1 dolog van, amit nem tudok elviselni és az pont a hiszti, nem 99, 100%-ig biztos vagyok abban, hogy az soha semmilyen ügyet nem vitt előre, még akkor sem, amikor a hisztis ügyfél azt hitte, hogy azért lett kész valami hamar vagy a vállaltnál is hamarabb.sutemenyx írta: ↑2021.03.30., kedd 22:28Jó tudni! Ha majd az általad készített vagy promótàlt vagy supportált termékkel lesz problémám, akkor majd máshogy közelítek!asebestyen írta: ↑2021.03.30., kedd 22:24Ez nem agresszivitás, ez hiszti. Nálam a szándékkal ellentétes hatást vált ki.
Bár talán mégsem! Addigra valószínűleg rájössz, hogy egy termék eladásnál a legkiugróbb problémával kell legelőször foglalkozni. Hogy azért kiugró, mert sok ember kevésszer jelenti vagy kevés ember sokszor.. nos az teljesen lényegtelen!

Szerintem ez nagyon is lényeges különbség. Persze az egoizmus bármit képes felülírni.

Jó tudni! Ha majd az általad készített vagy promótàlt vagy supportált termékkel lesz problémám, akkor majd máshogy közelítek!asebestyen írta: ↑2021.03.30., kedd 22:24Ez nem agresszivitás, ez hiszti. Nálam a szándékkal ellentétes hatást vált ki.