Azt azért ne felejtsük el, hogy az általad fülelt dobozok egy merőben más akusztikai környezetben, és más rendszerekben szólaltak meg.Alex_Aston írta: ↑2021.04.11., vas. 20:01Gyakorlatilag semmi baja. Nagyon úgy néz ki, hogy nincs mire lecserélni 1 misin innen.pärt írta: ↑2021.04.11., vas. 19:48Én valószínűleg elvesztettem a fonalat nagyon sok oldallal ezelőtt. Szóval - tényleg minden cinizmus nélkül -a cseresznye furnéron kívül mi a fő probléma a 18 éve megelégedéssel hallgatott hangsugárzókkal, ami miatt most menniük kell? Pláne úgy, hogy a beirányzott keretből nem sikerült még csak esélyes kihívóra sem akadni.
Persze, az erősítő és CD csere után kicsit motoszkál a bogár, nem tagadom...![]()
Ahogy lentebb Ákos írta 100 HZ alatt már a szobának igen nagy jelentősége van, ebben az esetben teljesen lényegtelen, hogy 50-, vagy 25 hz- re megy le az adott hangsugárzó. Valószínűnek tartom, (amit többen leírtak előttem ,ismétlés=fokozás
Ellenben ha mégis szembe jönne a neked tetsző álom doboz, hallgasd otthon egy hétig ha lehet, mielőtt megveszed.