Magasra tette a lécet, és ez nem csak saját szubjektív érzés.Aszpirin írta: ↑2021.04.07., szer. 12:44
Dehogy baj. Pont azt mondtam, hogy felejtsd el, és ne válts. 18 év alatt annyira hozzászoktál a Mission-jeidhez, hogy mindenben azt keresed, tudat alatt is. Hogy miért mondom? Mert sorra írod itt a beszámolókat a hallgatózásaidról (ami tök jó, hogy hallgatózol), és mindig arra jutsz, amikor úgy méássz oda, hogy megvásárolál-e egy ilyent, hogy nem, a mission-ök jobbak neked. Ezért írtam, hogy ne hagyd abba a hallgatózást, de tedd félre a vásárlási szándékot. Aztán ha már hanyattesel valamitől, aminek a használtpiaci ára is megfelel, akkor tudni fogod, mit keress, és nekiállhatsz aktívan keresni.
Én pontosan így jártam, és most már tudom, hogy mi az álomcucc nálam. Nem Sonus Faber, nem Dynaudio, stb, tehát nem olyan cucc, ami itt "menő" az AVX-en. Hanem egy régi, jó állapotú/felújított több mint negyvenéves Yamaha NS1000M. Nekem eddig az tetszett a legjobban, sokkal drágább cuccokkal is összehasonlítva (egyéni ízlés kérdése ugye...). Ráadásul most nemrég meg is valósíthattam volna az álmomat, ha a pénz nem kellene épp tetőfelújításra, ami mégiscsak fontosabb. Így viszont marad továbbra is álom... Majd, amikor lesz rá alkalom, és nem fontosabb dolgokra költendő pénz is, akkor megoldom.
Akitől vettem karácsonykor a CD-t, ott volt nálam, és 5 perc múlva dobott egy hátast, hogy nem nézte ki ezt a hangot belőlük.
Most, hogy feltettem árulni, már írt is, hogy nagyon gondolkodóba esett, mert nagyon mély nyomokat hagyott benne.
Ezért mondtam, hogy lehet jönni meghallgatni, mert szerintem az itteniek többségének fogalma sincs, mire képes.
És igen, igazad van. Elengedem a témát. Hallgatózom, aztán ha valami nagyon megfog, majd akkor esetleg csere. De erőltetni nem akarom, mert csak az lesz a vége, hogy ott lesz egy drága doboz, aztán csak a hibáját fogom látni esetleg...