Amúgy egész aranyosan szól, meg némi mély is felfedezhető benne, mert hátul is van egy hangszóró, vagy radiátor, nem tudom hajtott e.
.

Az a hangfal egyszerre gyönyörű és brutális

Nálam a régi Tannoyokkal példásan muzsikál szép levegős sztereo térrel, minden alapbeállításon van, kikapcsolt hangszínnel. Igen, nagy kérdés, hogy jobb-e a 8006-os, sehol nem találok erről tesztet. Az, hogy a 8006-os-ban toroid a trafó, meg több rajta a bemenet, nem igazán hoz jobb hangot, lévén a DAC ugyanaz bennük.

Eh, igaz. Csak össze kevertem a kettőt.

Neked is szól az előző kérdésemcannonball írta: ↑2021.03.21., vas. 20:46Nekem pm 15s2-t hajt a 6006-os. Ár-érték arányban verhetetlen. Legalábbis tippem nincs, hogy 500 ezerig milyen erősítő lenne számottevően jobb. A 6006 detto, a kóv. Lépcső 500 ezer. Az nd-8006-ról nem olvasom sehol, hogy jobb lenne.

Nekem pm 15s2-t hajt a 6006-os. Ár-érték arányban verhetetlen. Legalábbis tippem nincs, hogy 500 ezerig milyen erősítő lenne számottevően jobb. A 6006 detto, a kóv. Lépcső 500 ezer. Az nd-8006-ról nem olvasom sehol, hogy jobb lenne.

Ez az NA6006-os milyen? Ha kiszolgálta a PM-KI Rubyt is, akkor gondolom nagyon rossz nem lehet. Egy 6000-es szériás CD hangját hozza kb?