Holnap veszek lottót mert annyira tudtam ezt,lehet az is menni fog.cables írta: ↑2021.04.05., hétf. 14:25Elég rosszul tetted, mármint, hogy nem próbáltad ki a hálózati kábelt árnyékolás nélkül. A hálózati kábeleket nem érdemes árnyékolni. Még akkor se, ha a "úgy ajánlják". Alább meg azt írtad, az IEC oldal rendben van, mert az forrasztva van. Szerintem nagyon nincs rendben egy hálózati kábel forrasztott érintkezőkkel, de a ha "úgy ajánlják" csináld.
És ha összecsavarsz két vezetéket és zsugorcsövezed, az vidáman fog oxidálódni napok alatt.
Vidáman nem fog oxidálódni napok alatt a zsugor alatt,esetleg vidámtalanul évek alatt,de ezzel se foglalkozzunk,még akkor sem ha ezt is annyira tudod.Ha marad a drót,majd jól odaforrasztom idővel,oszt jó napot.
Azt meg hogy kit és mit is árnyékolok,az hagy legyen az én gondom,ne foglalkozz vele.
Ja még valami! Ha már szakszerűség és biztonság,akkor csak megemlítem hogy a tápdrótjaid e téren igen hiányosak,és talán azok javításán kéne inkább munkálkodnod ahelyett hogy engem okítasz.