Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
Köszi de ez nem megoldás nekem, ahogy írtam nekem a nason "fut" a Tidal ez a pedig nem tudja kezelni.
Az mconnect Player app nálam hibátlanul működik iPad-en Tidalra is. Van ingyenes verziója is, mconnect Player Lite, ki lehet próbálni.dbrnsk írta: ↑2021.04.22., csüt. 20:33Sajnos én sem kaptam választ erre a kérdésre... Linn Kazoo-t használtam az LDS mellett (droid miatt), de már jó ideje nem lehet alkalmazáson belül belépni a Tidalba.csabi71 írta: ↑2021.04.22., csüt. 20:22Sziasztok!
TIDAL belépési problémám van, fórumokat olvasgatva nem csak nekem. PC-n vagy a Tidal saját appján be tudok lépni azonban ez nekem nem megoldás mert a médialejátszómnak nincsen dedikált Tidal kliense. Eddig gond nélkül használtam, így:
Synology NAS-on fut a BubbleUPnp szerver, ehhez van hozzárendelve a médialejátszóm, a Tidal vezérlése LINN Kazoo vagy a Lumin appjával történt azonban most már nem tudok belépni.
Ha jól olvastam akkor a Tidal változtatott a beléptetési protokollon.
Tudja valaki a megoldást?
Követem...
Androidra is megvannak ezek az appok, hogy azon rendesen működnek-e, azt nem tudom.
Sajnos én sem kaptam választ erre a kérdésre... Linn Kazoo-t használtam az LDS mellett (droid miatt), de már jó ideje nem lehet alkalmazáson belül belépni a Tidalba.csabi71 írta: ↑2021.04.22., csüt. 20:22Sziasztok!
TIDAL belépési problémám van, fórumokat olvasgatva nem csak nekem. PC-n vagy a Tidal saját appján be tudok lépni azonban ez nekem nem megoldás mert a médialejátszómnak nincsen dedikált Tidal kliense. Eddig gond nélkül használtam, így:
Synology NAS-on fut a BubbleUPnp szerver, ehhez van hozzárendelve a médialejátszóm, a Tidal vezérlése LINN Kazoo vagy a Lumin appjával történt azonban most már nem tudok belépni.
Követem...
Sziasztok!
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 364
Hálózati audio lejátszók
Kinek mi a véleménye erről: Advanced Acoustic X-stream 9 ? Gondolkodom egy ilyen beszerzésén...
A gondolkodás nem megerőltető...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11014
- Kapcsolat:
A műfaj kezdeti problémáinak leküzdése után egyre több nívós hálózati lejátszó jelenik meg a piacon és már nem feltétlenül kell egy autó árát fizetnünk értük. A Lindemann készüléke szerény kinézete és mérete ellenére komoly potenciált képvisel, mindennel fel van szerelkezve, amire manapság az új megoldásokra is nyitott zenehallgatónak szüksége lehet.
Lindemann Limetree Network
Lindemann Limetree Network
Nem, hanem ezt a max 10km-est. Minél nagyobb távolságú, annál nagyobb veszélye annak, hogy 10-20m-en túlvezérlődik. Szerencsére ez a 10km-es 20m-es kábellel teljesen jó, kb -2,5-3.0dB vételi jelszintet mutat. Sőt, amikor MM kábellel kötöttem össze, nem szabályos, de mégis teljesen jól működik azzal is, akkor +/- 0,1db RX vétel jelszintet mutat. +0,5dB már túlvezérlést okoz, azt el kell kerülni.Ear írta: ↑2021.03.30., kedd 11:20
Egyszer majd biztos kipróbálom a 305-öst, de sajna lent is kevés lenne üzemszerűen az 5 port. A dupla kábelezés érdekes, egyszer kipróbálom. Ezeket a modulokat használtad? https://www.fs.com/de-en/products/74674 ... &id=219319
https://www.fs.com/de-en/products/74670.html
hifis fórumok visszatérően ER versenyképes alternatívaként emlegetik a CRS305-öt, ez is bátorított engem ezt választani. Mondanám, nálad úgy is talán jó alternatíva lehetett volna, ha a hifi mellé teszel egy CRS305-öt, ott talán elég a 4+1 port, a másik végen elmegy a CSS610.Ear írta: ↑2021.03.30., kedd 09:41
A CSS610 újabb technológia a CRS305-höz képest. Egy NYÁK, egy IC, végtelenül egyszerű belső felépítés. Azért is írtam, hogy zéró esély benne a tuningra. Gondolom a Mikrotik ugrott rá elsőként erre a chipre, és meglátta benne a fantáziát, hogy első lehet az ilyen tudású, olcsó switchel. Nekem pont ideális az itthoni hálózatba, az öt port már kevés lett volna. Bug igazán egy volt, Vlan-on keresztül macera volt a portokkal, de már megoldották. Az SwOS Lite 2.13 már két-három hete fenn van a switcheimen. :) Neked nem látszik az elérhető frissítések listájában? És ez a frissítés keltette életre az SFP modulokat az SFP+ portokban, hiba nélkül működnek.
A 12-57 V tápfesz pedig biztosan a POE táplálás lehetősége miatt van, én egyelőre jól elvagyok a 12 voltos lineáris táppal a hifit szolgáltató switchnél, de ott nincs is annyi modul, de tervben van, hogy eljátszok ezzel is. A streamerem is 8-14 volt között mindenről elmegy, de 12 volt körül valahogy jobb lesz a hangja.
Ha még tovább akarsz kísérletezni hifi felé, tegyél egy próbát kettő optika kábellel LAG-ban, ez nekem egyértelmű javulást hozott. Sajna viszont az SwOS v2.12 éppen a LAG-ban bugos, ez nálam is jelentkezett, időnként leakadt a routertől távolabbi második, hifi közeli CRS305. Megvárom a v2.13-at, abban ennek javítását ígérik.
A másik még furcsább opció, amikor SM 1310mm-es modulokat MM kábellel kötöttem össze, ez nem hozott annyit mint a LAG próba, de jobbnak halottam, mint a MM 850nm modulok MM kábel összekötésben.
Igen, ezt már láttam. Lite verzió már kiadva. A CRS305 nem a lite-al működik, persze lehet el megy vele. De inkább megvárom a stabil 2.13-at.Jolida írta: ↑2021.03.29., hétf. 20:57What's new in v2.13:
*) properly report SFP port speed;
*) make SFP port work in forced 1G speed mode;
*) make fiber optic modules work with auto-negotiation (1000BaseX);
*) fixed management access over SFP ports;
*) CSS610: report temperature under System tab;
*) fixed problem where logout blocked new logins for 5min;
*) correctly forward snooped DHCP & PPPoE packets;
*) accept only VLAN tagged packets if Allow-VLAN was specified;
*) for ports with vlan-receive=any mode send out vlan packets with
default vlan id as untagged;
*) make Allow-From work;
*) fixed ACL rule ip source & destination network matching;
*) make ACL not match DSCP=0 by default if no value was specified;
*) fixed SNMP GetBulk;
*) make SNMP sysUpTimeInstance to not overflow in 5min;
*) correctly report extended SNMP info about SFP ports;
*) fixed LAG linking and monitoring;
*) make LAG use L2 hash based load balancing;
What's new in v2.13:
*) properly report SFP port speed;
*) make SFP port work in forced 1G speed mode;
*) make fiber optic modules work with auto-negotiation (1000BaseX);
*) fixed management access over SFP ports;
*) CSS610: report temperature under System tab;
*) fixed problem where logout blocked new logins for 5min;
*) correctly forward snooped DHCP & PPPoE packets;
*) accept only VLAN tagged packets if Allow-VLAN was specified;
*) for ports with vlan-receive=any mode send out vlan packets with
default vlan id as untagged;
*) make Allow-From work;
*) fixed ACL rule ip source & destination network matching;
*) make ACL not match DSCP=0 by default if no value was specified;
*) fixed SNMP GetBulk;
*) make SNMP sysUpTimeInstance to not overflow in 5min;
*) correctly report extended SNMP info about SFP ports;
*) fixed LAG linking and monitoring;
*) make LAG use L2 hash based load balancing;
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
Egy gyakorlati tanács. Az SFP modulok duplex és simlpex LC csatlakozója elég kényes és érzékeny valami. LC kihúzása után nagyon javasolt vissza dugni rá a szállításkor vele adott kis fehér védő kupakot, ez központozza az üveget, és védi a sérülés-koszolódástól. Amikor többször BE-KI újra csatlakozom, legtöbbször nem sikerül azonos vételi RX jelszintet adni a csatlakozóval. Itt több fajta geometria kitérés okozhat jel romlást. A szabad szemmel, de nagyítóval sem látható 50um (9um) átmérő fényvezetőn piszkot nem sikerült láthatóvá tennem. Ennek a láthatatlan piszok szakszerű eltávolításához beszereztem ezt az eszközt. Ennek használat után pár tized dB-el RX jelszint javulás mutatkozott. A TX, RX ágvéget és az SFP modul LC fogadó nyílását (lencse) is letörli.Ear írta: ↑2021.03.29., hétf. 09:40
Én is végigpróbáltam a switchezés, optikai kábelezést, SFP SFP+ adaptereket. Biztos nem értem a végére a felfedezéseknek, de így is tanulságos és zavarbaejtő a dolog: https://ear.hu/?p=10044
https://www.fs.com/de-en/products/39721.html
- Csatolmányok
-
- 39721.main.jpg (24.21 KiB) Megtekintve 2899 alkalommal
Egy kissé elvesztem a blogod szövegében. Ha kérhetném egészen röviden eszköz<->kábel-eszköz<-> stb formában sorba állítanád a próbált változatokat, rövid hangi jellemzővel és esetleg hangérték sorrendben.Ear írta: ↑2021.03.29., hétf. 09:40Én is végigpróbáltam a switchezés, optikai kábelezést, SFP SFP+ adaptereket. Biztos nem értem a végére a felfedezéseknek, de így is tanulságos és zavarbaejtő a dolog: https://ear.hu/?p=10044istvan01 írta: ↑2021.02.09., kedd 12:58Léptem egyel feljebb üveges switch megoldásban, 1Gbs Mikrotik OM modul mellé vettem 2db 10Gbs FS modult:
https://www.fs.com/de-en/products/74676.html
Amiket bedugtam a switchek-be és azonnal működött, nem kellett semmit mókolni vele.
Bizony a nem kevés lépés akkorát emelt a hang minőségen is, amit pár éve el sem hittem volna, amikor még a CAT kábelek hangzás hatását sem hittem el. Igaz, most sincs high-end csillirádos hifi minősített CAT kábelem, csupán egy mezei CAT8-as a zenejátszó felé. Az is igaz, amire az üveg LAN rendszer képes, azt semmilyen CAT kábelezés önmagában nem képes, mert itt nem csak a kábel a szereplő.
A nyitó fejlécen DAC kábelt mutatsz, ami fixen egybe épített kábel és optika modul, ilyet is beszereztél?
Én nem mertem kockáztatni ezt a CSS610-8G-2S+IN swithcet, pár dolog miatt. Ha valamibe több portot építenek és ez 33%-al még alacsonyabb lista árú, ott valamin spóroltak, ne hogy bele fussak olyan valamibe , ami utána fogfájós lehet. A Mikrotik fórumán ezt az olcsóbb, nem oly régen kiadott CSS610-et nem kevés buggal emlegették, ami nem tudom orvosolható-e majd. Sajnos az CRS305-önben is találtam már bug-ot, pedig hifi irányba olyan sokat nem kell variálni. Arról beszélnek, készül SwOS2.13 amiben ez talán javítva lesz.
Írod, van RJ45-CAT kábelhez SFP modulod, ami nem műkszik. Nekem is van, Mikrotik S-RJ01, és van FS SFP-GB-GE-T. Mindkettő hiba nélkül működik nálam. 10Gb-s RJ45 SFP+ modult nem ajánlatos beletuszkolni a tied és enyém Mikrotik Switchekbe. Működik állítólag, de túlzottan nagy az áramfogyasztása, forrósodik, és lehet túl is terheli a switch saját táp köreit.
A 12-57V széles külső tápfesz tartomány is érdekes. A 12V alsó határ a analóg tápokkal és persze nálam aksiról tápoláshoz kedvező, azonban a 12V olykor határos, kezd érzékeny lenni. Volt olyan, bedugtam 3db SFP modult, és valami nem volt stabil a 12VDC tápommal, tettem próbát a switch 24VDC dugasz tápjával, és egyből megjavult. Nem, a tápom 2A-t könnyedén le tud adni, a dugasz SMP tápja is csak 0,8A/24VDC. Felvett teljesítményt még egyszer sem mértem 8W-nál többet. Aztán, lehet ez csak a CRS305-nél jelenség, ez a 12V kritikus alsó külső tápfeszültség. Belül nincs semmi tápkör 3,3V felett.
Abszolút logikus találgatás!Picabia írta: ↑2021.03.26., pén. 17:58Igen de ha jól értem, nem szabványos, hanem a Huawei proprietary megoldása amit nem a felhasználónak, hanem az internetszolgáltatónak adnak el rendszerként. A home gateway-hez a szintén a szolgáltató által adott és felügyelt Huawei eszközök kapcsolódnak, ezeken férsz hozzá a netszolgáltatáshoz (mint most az egyszem szolgáltatói dobozhoz) szabványos interfészeken, mint wifi és ethernet.hifitibi írta: ↑2021.03.26., pén. 16:12Az egy nagyobb doboz megmarad ugyanolyan funkciókkal, mint a mostaniak, csak a LAN oldala is optikai.Picabia írta: ↑2021.03.26., pén. 13:12
Ha jól értem, a Huawei a szolgáltatói végpontot cserélné le egy eszköz helyett többre. A végpontokon Huawei eszközök lennének, gondolom ugyanúgy a szolgáltató felügyelete alatt mint a jelenlegi egy. Annak opció, aki most is a szolgáltatói eszközt használja routernek, wifi AP-nak, de nagy a lakás és nem elég az egy AP. Én utálnám ha nem a saját tűzfalam mögött lennék, de ez az én problémám / paranoiám :)
Ha ezeken a végpontokon megjelenik egy szabványos optikai port, akkor arra csatlakozhat PC, vagy audio eszköz, de ez független a Huawei megoldásától, elvileg tetszőleges technológiát használó végpontra lehetne optikai portot rakni most is (csak nem raknak :).

Annak a dobozkának lehet akár Ethernet, akár szabványos optikai (csatlakozó, optikai jelszint, protokoll szerint szabványos) kimenete is.
Arra utaltam, hogy az optikai kábelt az ONT dobozka helyett bedugni a PC seggébe szerintem nem fog működni.
Na, de majd meglátjuk.
Re: QNAP TWONKY IPV6 probléma
Megoldódott. QNAP NAS firmware volt a ludas. Update után megy minden. is.HTP írta: ↑2021.03.24., szer. 19:02Köszi, igen látom.alto írta: ↑2021.03.23., kedd 20:43Amúgy miért akarod bekapcsolni az IPv6-t? Otthoni környezetben nem látom sok értelmét, és ahogy tapasztalod is, kompatibilitási problémákat okozhat.HTP írta: ↑2021.03.23., kedd 20:31Sziasztok!
Adott egy QNAP NAS és az azon futott liszenszelt Twonky Server:
TwonkyServer [QNAP-NAS-TS412]
Version: Twonky Server 8.5.2
Network Interfaces
192.168.0.87:9000 00:00:00:00:00:81
Hálózatos lejátszókon ezen keresztül érem el a zene fájljaimat.
Oppo-203 és Yamaha RX-A2070
Routerem TP-Link Archer C9
A problémám.
Ha bekapcsolom a routeren az IPv6-t akkor eltűnik a Twonky Server a Local Server listából, azaz nem érem el a zenéket.
QNAP-on a Network/IPv6/Enable IPv6 be van kapcsolva, kap is IPv6 address-t.
Van egy Bluesound Node2i, az ugye nem Twonky-n keresztül csatlakozik a NAS-hoz, ott nincs probléma IPv6 bekapcsolásakor.
Előre is köszi, ha valakinek van ötlete.
Nem vagyok lama de képzett hálózati szakember se, szóval olyan „analógosan” kérnék segítséget![]()
Mostanában sokszor gond van a Digi-vel, elszáll de érdekes módon (Digi fórumbeli visszajelzések alapján) csak az IPv4 része...![]()
Ezért próbáltam beállítani ezt a funkciót.
Hátha valaki már találkozott hasopnló problémával.
Ja és ha valaki tud eladó Lumin S1-t szóljon.

Kölcsönbe van nálam 2 hete egy ... hát szerintem 'Végállomás'

Yamaha, NAD, Mission, Hivox
Igen de ha jól értem, nem szabványos, hanem a Huawei proprietary megoldása amit nem a felhasználónak, hanem az internetszolgáltatónak adnak el rendszerként. A home gateway-hez a szintén a szolgáltató által adott és felügyelt Huawei eszközök kapcsolódnak, ezeken férsz hozzá a netszolgáltatáshoz (mint most az egyszem szolgáltatói dobozhoz) szabványos interfészeken, mint wifi és ethernet.hifitibi írta: ↑2021.03.26., pén. 16:12Az egy nagyobb doboz megmarad ugyanolyan funkciókkal, mint a mostaniak, csak a LAN oldala is optikai.Picabia írta: ↑2021.03.26., pén. 13:12Ha jól értem, a Huawei a szolgáltatói végpontot cserélné le egy eszköz helyett többre. A végpontokon Huawei eszközök lennének, gondolom ugyanúgy a szolgáltató felügyelete alatt mint a jelenlegi egy. Annak opció, aki most is a szolgáltatói eszközt használja routernek, wifi AP-nak, de nagy a lakás és nem elég az egy AP. Én utálnám ha nem a saját tűzfalam mögött lennék, de ez az én problémám / paranoiám :)istvan01 írta: ↑2021.03.26., pén. 11:10
Van bőven fiberhez NET kártya, pl itt FS kínálatban is. Jellemzően 10Gbps vagy többre, SFP+ slottal, mert méretileg ez alig nagyobb, csak hosszabb mint a RJ45 csatlakozó háznál. Pár év és az lesz a szokás, hogy a komolyabb laptopokon lesz optika slot.
https://www.fs.com/de-en/c/pcie-network ... settab=two
Ha ezeken a végpontokon megjelenik egy szabványos optikai port, akkor arra csatlakozhat PC, vagy audio eszköz, de ez független a Huawei megoldásától, elvileg tetszőleges technológiát használó végpontra lehetne optikai portot rakni most is (csak nem raknak :).
Az egy nagyobb doboz megmarad ugyanolyan funkciókkal, mint a mostaniak, csak a LAN oldala is optikai.Picabia írta: ↑2021.03.26., pén. 13:12Ha jól értem, a Huawei a szolgáltatói végpontot cserélné le egy eszköz helyett többre. A végpontokon Huawei eszközök lennének, gondolom ugyanúgy a szolgáltató felügyelete alatt mint a jelenlegi egy. Annak opció, aki most is a szolgáltatói eszközt használja routernek, wifi AP-nak, de nagy a lakás és nem elég az egy AP. Én utálnám ha nem a saját tűzfalam mögött lennék, de ez az én problémám / paranoiám :)istvan01 írta: ↑2021.03.26., pén. 11:10Van bőven fiberhez NET kártya, pl itt FS kínálatban is. Jellemzően 10Gbps vagy többre, SFP+ slottal, mert méretileg ez alig nagyobb, csak hosszabb mint a RJ45 csatlakozó háznál. Pár év és az lesz a szokás, hogy a komolyabb laptopokon lesz optika slot.
Ha jól értem, a Huawei a szolgáltatói végpontot cserélné le egy eszköz helyett többre. A végpontokon Huawei eszközök lennének, gondolom ugyanúgy a szolgáltató felügyelete alatt mint a jelenlegi egy. Annak opció, aki most is a szolgáltatói eszközt használja routernek, wifi AP-nak, de nagy a lakás és nem elég az egy AP. Én utálnám ha nem a saját tűzfalam mögött lennék, de ez az én problémám / paranoiám :)istvan01 írta: ↑2021.03.26., pén. 11:10Van bőven fiberhez NET kártya, pl itt FS kínálatban is. Jellemzően 10Gbps vagy többre, SFP+ slottal, mert méretileg ez alig nagyobb, csak hosszabb mint a RJ45 csatlakozó háznál. Pár év és az lesz a szokás, hogy a komolyabb laptopokon lesz optika slot.
Van bőven fiberhez NET kártya, pl itt FS kínálatban is. Jellemzően 10Gbps vagy többre, SFP+ slottal, mert méretileg ez alig nagyobb, csak hosszabb mint a RJ45 csatlakozó háznál. Pár év és az lesz a szokás, hogy a komolyabb laptopokon lesz optika slot.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11014
- Kapcsolat:
Remélem, a TV csomag elhagyható.

Tegnap résztvettem a Huawei fél napos online szimpóziumán, ahol az általuk elképzelt (és fejlesztés alatt álló) jövőt mutatták be. A sok-sok említett telekommunikációs téma közül az egyik itt érdeklődésre tarthat számot.
Jó hírem van a switch fan-oknak. A Huawei a 2025-ig elkövetkezendő jövőben a fiber to the home megoldásról át fog térni (elérhetővé teszi) a fiber to the room megoldást. Egy home gateway max 16 db különböző helyiségbe elhelyezett ONT-t (optikai végpont dobozkát) tud kiszolgálni. (A home gateway egyébként már kész van, élőben mutatták be.) Ez azt jelenti, hogy a helyi hálózat a hifista két doboza között az átvitel optikai tud lenni. A Huawei megoldása 1120 Mbit/s-os sebességet tud minden végpontra. Nem tudom, hogy az elég tud-e lenni....
Az olyan esetleges továbbgondolás, hogy nem az ONT-ben végződik az optikai átvitel, és egy rövid Ethernet kábellel csatlakozik a PC-be, hanem az optikai csatlakozó közvetlenül a PC optikai hálókártyájába cuppan, nos annak szinte zéró esélyét látom. A gyártó bizonyos, hogy a payload-on (a felhasználó által átvitt információn) kívül olyan gyártóspecifikus adatokat közlekedtet, ami "menedzseli" a távoli végpontot (de legalább annyit, hogy az ott van-e, és működik-e), mely információ meg nem érkezése esetén a home gateway lekapcsolja az optikai portot.
Szóval már csak pár év, és tévé csomaghoz járni fog az optikai LAN.
Jó hírem van a switch fan-oknak. A Huawei a 2025-ig elkövetkezendő jövőben a fiber to the home megoldásról át fog térni (elérhetővé teszi) a fiber to the room megoldást. Egy home gateway max 16 db különböző helyiségbe elhelyezett ONT-t (optikai végpont dobozkát) tud kiszolgálni. (A home gateway egyébként már kész van, élőben mutatták be.) Ez azt jelenti, hogy a helyi hálózat a hifista két doboza között az átvitel optikai tud lenni. A Huawei megoldása 1120 Mbit/s-os sebességet tud minden végpontra. Nem tudom, hogy az elég tud-e lenni....

Az olyan esetleges továbbgondolás, hogy nem az ONT-ben végződik az optikai átvitel, és egy rövid Ethernet kábellel csatlakozik a PC-be, hanem az optikai csatlakozó közvetlenül a PC optikai hálókártyájába cuppan, nos annak szinte zéró esélyét látom. A gyártó bizonyos, hogy a payload-on (a felhasználó által átvitt információn) kívül olyan gyártóspecifikus adatokat közlekedtet, ami "menedzseli" a távoli végpontot (de legalább annyit, hogy az ott van-e, és működik-e), mely információ meg nem érkezése esetén a home gateway lekapcsolja az optikai portot.
Szóval már csak pár év, és tévé csomaghoz járni fog az optikai LAN.
Köszi, igen látom.alto írta: ↑2021.03.23., kedd 20:43Amúgy miért akarod bekapcsolni az IPv6-t? Otthoni környezetben nem látom sok értelmét, és ahogy tapasztalod is, kompatibilitási problémákat okozhat.HTP írta: ↑2021.03.23., kedd 20:31Sziasztok!
Network Interfaces
A problémám.
Ha bekapcsolom a routeren az IPv6-t akkor eltűnik a Twonky Server a Local Server listából, azaz nem érem el a zenéket.
Van egy Bluesound Node2i, az ugye nem Twonky-n keresztül csatlakozik a NAS-hoz, ott nincs probléma IPv6 bekapcsolásakor.
Nem vagyok lama de képzett hálózati szakember se, szóval olyan „analógosan” kérnék segítséget![]()
Mostanában sokszor gond van a Digi-vel, elszáll de érdekes módon (Digi fórumbeli visszajelzések alapján) csak az IPv4 része...

Ezért próbáltam beállítani ezt a funkciót.
Hátha valaki már találkozott hasopnló problémával.
Segitséget szeretnék kérni !
Van egy Pro-Ject Stream Box S2 Ultra hálózati zene lejátszóm,és nem tudok rájönni hogy hogyan kel, egy meghallgatni kivánt
előadó cd-jén lévő összes számát,folyamatos lejátszásra állitani,egyenként lejátszik számokat,egyenkénti rákatintásra, de sokszor igy sem,nem mindegyiket.
Ha van valakinek ilyen készüléke,vagy ismeri a müködését,kérem segitsen.
Köszönettel:ludy
Van egy Pro-Ject Stream Box S2 Ultra hálózati zene lejátszóm,és nem tudok rájönni hogy hogyan kel, egy meghallgatni kivánt
előadó cd-jén lévő összes számát,folyamatos lejátszásra állitani,egyenként lejátszik számokat,egyenkénti rákatintásra, de sokszor igy sem,nem mindegyiket.
Ha van valakinek ilyen készüléke,vagy ismeri a müködését,kérem segitsen.
Köszönettel:ludy
Amúgy miért akarod bekapcsolni az IPv6-t? Otthoni környezetben nem látom sok értelmét, és ahogy tapasztalod is, kompatibilitási problémákat okozhat.HTP írta: ↑2021.03.23., kedd 20:31Sziasztok!
Network Interfaces
A problémám.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
QNAP TWONKY IPV6 probléma
Sziasztok!
Network Interfaces
Hálózatos lejátszókon ezen keresztül érem el a zene fájljaimat, UPnP.
A problémám.
Nem vagyok lama de képzett hálózati szakember se, szóval olyan „analógosan” kérnék segítséget
Network Interfaces
Hálózatos lejátszókon ezen keresztül érem el a zene fájljaimat, UPnP.
A problémám.
Nem vagyok lama de képzett hálózati szakember se, szóval olyan „analógosan” kérnék segítséget
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1215
Szerintem olvass is, ne csak írj, főleg a mondatod 2. felére válaszolván. Én konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem az elvre, hogy ha drágább, akkor jobb. Volt egy időben bekötve NA 6005-8005-öd, vagy hallottad őket máskor, más helyen, és úgy emlékszel, hogy...migabi24 írta: ↑2021.03.22., hétf. 12:29Ezt viccenk szántad remélem, ha a 8005 szerinted ugyanolyan mint a 6005, és tudod, hogy a 8005 és a 8006 közt sincs difi akkor mi a kérdés?cannonball írta: ↑2021.03.22., hétf. 11:25a 8005, és 8006 közt tényleg alig.... eltekintve a -Tidaltól, és a beépített CD-játszótól.
A kérdés az NA-6006 vs. ND-8006-ra vonatkozott.![]()
Anno "vak"tesztet csináltam egy olcsó, meg egy drága kábellal. A párom kapcsolgatta őket, én nem tudtam melyik szól, csak azt, melyik bemenetre vannak kötve. Persze kimondtam, hogy a drágább a jobb. Majd, mikor odamentem szétszedni a szettet, kiderült, hogy rosszul emlékeztem, és az olcsó kábel szólt a drága helyén...