"azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz."asebestyen írta: ↑2021.03.22., hétf. 19:58Mindenki azt hisz, amit akar, privát szféra. Teljesen más megközelítése a hangi reprodukciónak a 2 készülék.sutemenyx írta: ↑2021.03.22., hétf. 19:44Te azthiszed, hogy attól lesz jó hangja egy elektronikának, hogy szépen elrendeznek 30x annyi smd alkatrészt egy panelen? Tévúton jársz, mert ennek épp az ellenkezője igaz.
Majd ha megfejtetted, hogy miket látsz az AN Dac belsejében, akkor meghívlak egy fagyira. Segítségképpen elmondom, hogy van benne olyan, ami magában drágább, mint a TAD-ban kb az összes.
Az AN sok embernek tetszik, másik sok embernek meg nem. Nekem nem. És az ún. érzelem közvetítés, amit csinálnak, (ami szerintem nem az, de most hívjuk annak), attól nekem pl herótom van, más meg épp azt szereti benne.
Írjuk inkább azt, hogy más úton jártok, ne azt, hogy egyikőtök, egyikünk tévúton. Sok út vezet sok irányba, szerencsére. :)
Ezt írtam, nem azt hogy úgy egyébként a hifiben milyen úton jár.