Akkor legyen egy S3 is.

Az a hangfal egyszerre gyönyörű és brutális

Nálam a régi Tannoyokkal példásan muzsikál szép levegős sztereo térrel, minden alapbeállításon van, kikapcsolt hangszínnel. Igen, nagy kérdés, hogy jobb-e a 8006-os, sehol nem találok erről tesztet. Az, hogy a 8006-os-ban toroid a trafó, meg több rajta a bemenet, nem igazán hoz jobb hangot, lévén a DAC ugyanaz bennük.

Eh, igaz. Csak össze kevertem a kettőt.

Neked is szól az előző kérdésemcannonball írta: ↑2021.03.21., vas. 20:46Nekem pm 15s2-t hajt a 6006-os. Ár-érték arányban verhetetlen. Legalábbis tippem nincs, hogy 500 ezerig milyen erősítő lenne számottevően jobb. A 6006 detto, a kóv. Lépcső 500 ezer. Az nd-8006-ról nem olvasom sehol, hogy jobb lenne.

Nekem pm 15s2-t hajt a 6006-os. Ár-érték arányban verhetetlen. Legalábbis tippem nincs, hogy 500 ezerig milyen erősítő lenne számottevően jobb. A 6006 detto, a kóv. Lépcső 500 ezer. Az nd-8006-ról nem olvasom sehol, hogy jobb lenne.

Ez az NA6006-os milyen? Ha kiszolgálta a PM-KI Rubyt is, akkor gondolom nagyon rossz nem lehet. Egy 6000-es szériás CD hangját hozza kb?

Valóban nem a legszebb megoldás, ennél "gyáriasabbat" akartam. De ha azt vesszük, sok régi, gyári megoldás sem szebb. Ez meg igazából nincs szem előtt, csak hangulati zenéléskor látom. De igazából akkor sem, mert nem azt figyelem.cannonball írta: ↑2021.03.21., vas. 16:51Eredeti ötlet a filckorongok, de azért egy gyűrűt körévágni szebb lenne. Akár bársonyból...