Na most - minden tiszteletem mellett - azt kell mondanom, ez szalmabáb érvelés. Nem "futottam neki" semminek, nem állítottam, hogy nem működik (sőt, azt írtam, hogy elhiszem, mert pl. Tonya szerint is működik, és én márpedig sokat adok a szavára, egyébként már hallottam a sokswitches változatot is nála, csak nem volt, amihez hasonlítsam, mert korábban is minden nagyon jól szólt ott, ráadásul a kis Celestion-öket meg ar Aries Femto-t sem hallottam korábban, a switchek nélkül...).wittao írta: ↑2021.03.16., kedd 15:16Én reagálom túl? :)Aszpirin írta: ↑2021.03.16., kedd 14:53Szerintem ezt most kicsit túlreagálod. Egyrészt egyikünk sem jelentett ki semmit, másrészt amin - tényleg - gúnyolódunk, az "handcrafted by Paul Pang" a D-Linkes doboz mellett, a "budget"-nek nevezett megoldás szóhasználata, amiből - mivel a videó szerint 4 kell (iletve úgy a legjobb), vagyis 1400€ "budget" megoldás, illetve a Youtube hangminőségének javítása, ami - köztünk szólva - szerintem Neked is mosolyt csal az arcodra, ha egy kicsit jobban belegondolsz (bár a "budget" jelentése iswittao írta: ↑2021.03.16., kedd 14:08Addig amig egyikotok sem vitt haza egy-negy ilyet, rakta be a lancaba es hallgatta meg (“amugy se hallok semmit” uzenet nelkul), addig a kijelenteseitek sajnos ugyanannyira komolytalanok, mint akit/amit megprobaltok kifigurazni.
Akkor lesz erdemes visszaterni a kerdesre, ha ezeken tul vagytok. Addig felesleges szocseples az egesz.
Szóval nem mondta senki, hogy nem működik, legfeljebb annyit mondhatok én is, hogy a Youtube videóban én sem hallok semmit, de ettől em is várom el (én például általam eléggé hitelesnek tarott emberektől hallottam, hogy tényleg működik, tehát készséggel elhiszem).
Megjegyzem, szakmai szemmel nézve ez már tényleg az ezotériás topikba való, mert tényleg nem adott még rá senki épkézláb magyarázatot. Paul Pang maga sem nagyon magyarázza pedig a videója alatt kap hideget-meleget... Az pedig, hogy "a tudomány mai állása nem tud mindent megmagyarázni, ami létezik", ez esetben is egyértelmű.
Nem is tudom hányadik nekifutás már ez itt olyanok részéről, akik az életben nem próbáltak meg egyikkel sem 10 másodpercet sem lejátszani.
A D-Link és a low budget: 9000 Ft/db áron meg lehet venni, hónapokkal ezelőtt belinkeltem ide, bárki számára elérhető. J
A Paul Pang által "budget"-nek nevezett megoldás mellett pedig nem 9ezer forint, hanem 350€ áll. Darabonként. Mégegyszer: szóhasználatról volt szó.
Korábban már azt is leírtam, hogy nálam 2 (gigabites, 9ezer forintnál drágább tp-link) switchen jön keresztül a "jóság" (nem számítva a routert), amíg a lejátszólánchoz ér, de erre a 2 switchre tényleg szükségem van (tehát most nem tudom kipróbálni, milyen lenne nélkülük, csak legfeljebb wifi-re állással, vagy egy olyan hosszú ethernet kábellel, ami önmagában több lenne mit 20ezer forint, még a Cat5e esetén is). Talán meg fogom próbálni, hogy vegyek még 2 amúgy teljesen fölösleges switchet, mert gondolom a switchek a dedikáltak kell legyenek a hangminőséghez...