Tesztelj le egy ilyet,én meg addig kezdek gyűjteni
https://apro.bikemag.hu/apro/trek-madon ... e-54-51419
Tesztelj le egy ilyet,én meg addig kezdek gyűjteni
Ezen töröm a fejem
Akkor jól döntött. Már kerék terén (bár a Gan se roxx
7-8-9-10 szerintem kopott, de, na... Görgőzni még jó lexrevox írta: ↑2021.03.14., vas. 16:24Lusta vagyok számolni, de a nyolcadik tűnik érdekesnek, már amdogàrok. Rá kell mérni,mert így semmi...pärt írta: ↑2021.03.14., vas. 13:56Tán a 21, 19, 17 kopottabb mint a többi. Ha az új lánccal nem ugrál, nem pattog, a váltás azonnali, és úgy általában csendesen fut, akkor nagy baj nincs. Persze egy kopásmérő tenne igazságot.
Ja, és természetesen a fenti dolog csak brutál terhelés mellett értendőek; langyosan forgatva nem jön ki a baj.
Az gyerekbicaj volt. Nekem az első pistapofont egy campagnolo pista nevű kerék adta, a nem kicsi betűkkel felhordva a felnire... Olllyann jó lnézett ki,hogy kampanyólóPista... Olyan jóskapista (honi folklórban felénk a jóskapista p, afféle bolond, vagy béna? Vagy passz... Mint a xaros pista jézus nevenapján)Palm írta: ↑2021.03.14., vas. 14:18Nem semmi.
Jókat lehet nevetni ezeken a neveken.
Autó terén a Kia Kona nem Kona néven jelent meg ha jól tudom Portugáliában, mert a Kona a valami kemény szleng.
Viszont bringa márka terén van olyan, hogy Kona. Abból régen nem volt probléma tudtommal.
Régen volt egy kemping bringa, amire lehet páran még emlékszünk és az volt a neve: Tacskó.![]()

Lusta vagyok számolni, de a nyolcadik tűnik érdekesnek, már amdogàrok. Rá kell mérni,mert így semmi...pärt írta: ↑2021.03.14., vas. 13:56Tán a 21, 19, 17 kopottabb mint a többi. Ha az új lánccal nem ugrál, nem pattog, a váltás azonnali, és úgy általában csendesen fut, akkor nagy baj nincs. Persze egy kopásmérő tenne igazságot.
Ja, és természetesen a fenti dolog csak brutál terhelés mellett értendőek; langyosan forgatva nem jön ki a baj.
Nem semmi.

A felnin lévő feliraton nagyot nevettem: PISTA.
Érdekes, felénk is, évről- évre, egyre nagyobb a szél

max 1 kg..Szóval szél ide-oda+magasabb kerék.. megpocsékolt volna ha akar 

Kár, pedig ha rácsavarodna, talán megenyhülne, és visszahozhatnád a görgőt a fészerből.