Kikötött.
Nem vagyok egy fórumozós típus, de Ákos és munkája arra vett rá, hogy írjak pár sort ebbe a topikba.
Hosszú út vezetett el ahhoz a pillanathoz, amikor Ákostól kaptam egy lehetőséget, hogy bele tegyem a kábelbe az első "kilométereket".
Na de ne szaladjunk ennyire előre.
Ákost körülbelül másfél évvel ezelőtt ismertem meg. (Sajnos nem személyesen, de ami késik az....). Nagyon sok email váltás kezdődött el közöttünk, amikor eljutottam arra a pontra, hogy valamit kezdeni szerettem volna a rendszeremmel, mert éreztem még benne a potenciált, de nem tudtam, hogy merre tovább. Ákos jó alaposan felmérte, hogy mit hallgattam eddig és mit szeretnék belőle kihozni. Egy szóval alapos felderítő munkát végzett. :)
(Rendszerem: Mcintosh 252 + Lumin T1+ saját készítésű hangfalak.)
Őszinte és egyenes embernek ismertem meg a sok levél váltás közben. Nagyon nagy élvezettel mesélt a fejlesztéseiről. Látszott ,hogy azok közé tartozik akik szeretik a jó zenét.
Elkezdődött valami.... amikor az első kábele hozzám került tesztre, meghallgatásra. (AURA STANDARD XLR) Hatalmas élmény volt. Az első pillanatban hallható volt, hogy valami történik. Minden megváltozott és a helyére került. A kábelt meg is vettem. Na de itt meg nincs vége. Kaptam egy hangfal kábelt is meghallgatásra. (Draco standard). A kábel 3 hét után maradt is nálam. Az xlr kábellel együtt új dimenziót nyitott meg előttem. Tiszta, pontos hosszan hallgatható zenéket kaptam. Amit előtte nem hallgattam felvételeket azok most elő kerültek. Élvezettel válogattam a kis gyűjteményem zeneszámaiból. Na de ekkor jött a meglepetés. Azt hittem ezzel elértem azt amit akartam. Pedig nem.
Ákos küldött egy Aura Reference xlr kábelt. Az első szám után tudtam, hogy ez fájni fog....
Tiszta magas tartomány, gyönyörű közép és pontos feszes mélyek. Minden meg volt amire vágytam. Na és ez társult még egy olyan jelenlét érzettel, amit eddig nem hallottam még. Mondanom sem kell, a kábel maradt.....
Élveztem és élvezem mai napig az összes számot amit meghallgatok.
A történet még nem ért véget. Poseidon kikötött nálam, a csomagban egy Graphene-X xlr kábellel együtt. A kibontáskor volt az első meglepetés. A kábel kivitelezése gyönyörű. Egy mestermunka... A méreteit nem taglalom. :) A hangja önmagáért beszél. Kaptam mindenből sokkal szebbet, sokkal jobbat és tisztábbat. A hang annyira jó volt, hogy az első pillanatban oda ragadtam a készülékeim elé és nem hittem a fülemnek. Fájdalmas volt, amikor tovább kellett küldenem. A Graphene-X kábellel nagyon jól kiegészítettek egymást a rendszeremben. Megjegyzem, hogy nem egy csúcs kategóriás rendszerről van szó, de Ákos kábelei a magaslatokig emelték.
Köszönöm Ákos és ne add fel a fejlesztést.