alto írta:
Amíg nem engedik meg a Roon-nak, hogy beintegrálják a Spotify-t, úgy mint a Tidal-t, addig ez engem cseppet sem izgat fel.
Bodnapet írta:
Szerintem is ez inkább a Roon-nak lenne fontosabb, már ha csak az előfizetők számát nézzük.
Roon bő 100.000, Spotify 280 millió (mondjuk ebből csak 130 millió fizet) user. Szóval ha csak a 10%-át megszereznék a Roon-osok, már minimum dupláznák az előfizetők számát. Van kérdés? Sajnos én kevés esélyt látok középtávon is az integrációra.
alto írta:
A Roon szeretné, de az ipari pletykák szerint a Spotify szóba sem áll velük.
Roon integráció nélkül engem se izgat.
Csak remélni tudom, hogy a Spotify előbb-utóbb belátja, hogy annak a 130 millió előfizetőnek max. pár százalékától várhat el annyi minőségi elvárást, hogy hajlandó legyen feláras díjat fizetni érte, már az is sokat elmond, hogy a felhasználók kevesebb mint fele hajlandó egyáltalán fizetni érte! Túlnyomó többségük szerintem tökéletesen elégedett a jelenlegi tömörített minőséggel mobil eszközein vagy épp otthoni low-fi berendezésein keresztül hallgatva - mint ahogy én is a nyaralóban!
Valós növekedést pont attól a hangminőségre érzékeny rétegtől remélhet, akik jó eséllyel Roonhoz vagy épp jRiverhez hasonló szoftverkörnyezettel élnek és értékelik az integráció nyújtotta előnyöket is.