Állítólag elvitte Colin egy körre (nem a játékban), aztán azt nyilatkozta, hogy sosem félt annyira autóban.
A játék egyébként tényleg zseniális!
Moderátor: ValhallA
Állítólag elvitte Colin egy körre (nem a játékban), aztán azt nyilatkozta, hogy sosem félt annyira autóban.
Csak nem a Collin McRae Rally 2-vel játszik PlayStation 1-en?

Tudnék még jópárat javasolni ebbe a legigénytelenebb borítók múzeumába.ValhallA írta: ↑2021.03.01., hétf. 23:00A világ legrosszabb, legigénytelenebb lemezborítóinak múzeuma.:
http://www.zonicweb.net/badalbmcvrs/index.htm

Kíváncsi vagyok fognak-e még együtt dolgozni. Esetleg visszatérnek-e idővel Daft Punk néven. Nem bánnám.ValhallA írta: ↑2021.02.28., vas. 01:52Mivel mindig újítók voltak, szerintem nem akarnak önismétlésbe bonyolódni a műfajon belül. Az igazi újítókat, gúzsba kötik, fojtogatják a műfaji korlátok!Sok jó zenét csinált a Daft Punk. Kár, hogy nem folytatják már.
Üde színfolt volt a kortárs, elektropop palettán. Bár nem az általuk művelt stílus, zene a kedvencem, meghajlok a munkásságuk előtt.
A Daft Punk képes volt, addig soha nem tapasztaltan újszerű dolgokat alkotni, értéket teremtve, méghozzá egyetlen alkalommal sem bocsátkozva önismétlésbe!
Kedvencem talán a Get Lucky, mert kevésbé elektronikus. Persze abban a számban vastagon benne van a Chic főnök, mega Funk gitár félisten Nile Rodgers, zeneszerző, producer és a session mester Nathan East, aki írta, feljátszotta a basszustémát.
Ők ketten, kb. mindenkivel dolgoztak a szakmán belül aki valaha is számított!
youtu.be/JaO1TNW-wKo
Nathan egy Daft Punk ihletésű számot föl is pakolt a saját lemezére.:
youtu.be/07GgekHHud8
Daft Punk hiány esetén bátran fogyasztható!
Nile, pár éve a Duran Duran-nak is összepakolt egy a Get Lucky-hoz hasonló, abszolút A-listás slágert, amivel ismét feltette őket a popzene térképére!
youtu.be/5qFhSWA9Cz4
A klip induló képsoraiban az első pár Nile Rodgers funk akkord után mi olvasható le John Taylor basszusgitáros szájáról...?![]()
![]()
A helyes megfejtéseket az arra érdemes személy(ek)nek adjátok tovább!

Mivel mindig újítók voltak, szerintem nem akarnak önismétlésbe bonyolódni a műfajon belül. Az igazi újítókat, gúzsba kötik, fojtogatják a műfaji korlátok!Sok jó zenét csinált a Daft Punk. Kár, hogy nem folytatják már.

A Tron örökség című film záró zenéjével búcsúznék:Palm írta: ↑2021.02.24., szer. 20:39Nagyon kár. A Homework a kedvenc albumom a Daft Punk-tól. A kedvenc zeném tőlük még mindig a Da Funk című szám:ValhallA írta: ↑2021.02.24., szer. 14:15"A a két robotfejű francia, Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo nagy hatású popzenei duója nem készít több zenét.
Around The World, Da Funk, One More Time, Get Lucky vagy Harder, Better, Faster, Stronger – csak hogy a legismertebb slágereket soroljuk a francia Daft Punk elektronikus zenei duó karrierjéből. És most vége. Az 1993-ban indult, a világ popzenéjére hatalmas hatást gyakorló duó hétfőn egy tőlük egyáltalán nem szokatlan videóval jelentette be, hogy – legalábbis ezen a néven – befejezik a közös munkát."
youtu.be/DuDX6wNfjqc
youtu.be/mmi60Bd4jSs

Nagyon kár. A Homework a kedvenc albumom a Daft Punk-tól. A kedvenc zeném tőlük még mindig a Da Funk című szám:ValhallA írta: ↑2021.02.24., szer. 14:15"A a két robotfejű francia, Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo nagy hatású popzenei duója nem készít több zenét.
Around The World, Da Funk, One More Time, Get Lucky vagy Harder, Better, Faster, Stronger – csak hogy a legismertebb slágereket soroljuk a francia Daft Punk elektronikus zenei duó karrierjéből. És most vége. Az 1993-ban indult, a világ popzenéjére hatalmas hatást gyakorló duó hétfőn egy tőlük egyáltalán nem szokatlan videóval jelentette be, hogy – legalábbis ezen a néven – befejezik a közös munkát."
youtu.be/DuDX6wNfjqc

Budapest más világ. A "vidék" nagyon beszűkült lehetőségek terén, pedig igény lenne sokmindenre. Sokakat ezért vonz Budapest.zoli73 írta: ↑2021.02.23., kedd 21:20Én nem is mondtam, hogy Veszprémben voltam.![]()
A viccet félre téve, 10 évig laktam Székesfehérváron, szintén egy megye székhely, de a Media markt egyre jobban zsugorodó, és az antikvárium maroknyi kínálatán kívűl, már sajnos ott sincs semmi.
Jelenleg Budapesttől alig 40 km-re lakom, és nemegyszer előfordul, hogy csak azért megyek, hogy meglátogassak 1-2 lemezboltot. Szerencsére Budapesten még található néhány.
Az igazság kedvéért azért hozzá kell tennem, hogy szerencsém is van, mert a munkám miatt, felfedeztem pár lemezboltot Bécsben is. A múlt héten is ezek egyikében jártam.

Én nem is mondtam, hogy Veszprémben voltam.Palm írta: ↑2021.02.23., kedd 20:46Veszprémben az Underground Records bezárt. Nincs helyette más Veszprémben. Budapesten ritkán járok és elektronikus zenéket hallgatok főleg.zoli73 írta: ↑2021.02.23., kedd 20:25Semmi gond nincs azokkal a lemez boltokkal, én havonta 1-2 alkalommal biztos megyek, csak tudni kell hol keressük őket.Palm írta: ↑2021.02.23., kedd 14:00
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányoznak a lemez boltok.
Volt kedvenc lemezboltom, ahová minden héten beugrottam. Vettem lemezt vagy CD-t, találkoztam sok emberrel, kapcsolatok is születtek. Kicsit klub jellege volt.
A szórakozóhelyek hiánya is említésre méltó dolog. Sok nagy szórakozóhely végleg bezárt és nincs helyettük más. Ez főleg a Balatonon szembetűnő. Nincs akkora élet már a Balatonon, mint a 80-as és a 90-es években, meg a 2000-res évek elején. Elmúlt már a Balatoni láz.![]()
Amikor van egy hely és megvan a törzs közönsége és ez álltal egy hangulata is azt nem pótolja semmi más.
Más elmenni pénteken és szombaton este bulizni egy klubba és más fesztiválra menni. A fesztiválok csak szezonális rendezvények, nem pótolják a törzshelyet, sem a következő fesztiválig a szórakozási lehetőséget. Mindkettőnek más a (és megvan a maga) hangulata. Az egyiken sok ismeretlen van, a másik pedig családias jellegű (mint amikor haza megy az ember a szeretteihez).
A kultúrált helyek, megfizethető szórakozás sajnos ma már ritkaság számba megy. Igény pedig szerintem lenne rá és hatalmas. Sokminden olyan személytelen lett. Sajnos.
Legutóbb pont egy hete voltam...
Veszprémben az Underground Records bezárt. Nincs helyette más Veszprémben. Budapesten ritkán járok és elektronikus zenéket hallgatok főleg.zoli73 írta: ↑2021.02.23., kedd 20:25Semmi gond nincs azokkal a lemez boltokkal, én havonta 1-2 alkalommal biztos megyek, csak tudni kell hol keressük őket.Palm írta: ↑2021.02.23., kedd 14:00Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányoznak a lemez boltok.
Volt kedvenc lemezboltom, ahová minden héten beugrottam. Vettem lemezt vagy CD-t, találkoztam sok emberrel, kapcsolatok is születtek. Kicsit klub jellege volt.
A szórakozóhelyek hiánya is említésre méltó dolog. Sok nagy szórakozóhely végleg bezárt és nincs helyettük más. Ez főleg a Balatonon szembetűnő. Nincs akkora élet már a Balatonon, mint a 80-as és a 90-es években, meg a 2000-res évek elején. Elmúlt már a Balatoni láz.![]()
Amikor van egy hely és megvan a törzs közönsége és ez álltal egy hangulata is azt nem pótolja semmi más.
Más elmenni pénteken és szombaton este bulizni egy klubba és más fesztiválra menni. A fesztiválok csak szezonális rendezvények, nem pótolják a törzshelyet, sem a következő fesztiválig a szórakozási lehetőséget. Mindkettőnek más a (és megvan a maga) hangulata. Az egyiken sok ismeretlen van, a másik pedig családias jellegű (mint amikor haza megy az ember a szeretteihez).
A kultúrált helyek, megfizethető szórakozás sajnos ma már ritkaság számba megy. Igény pedig szerintem lenne rá és hatalmas. Sokminden olyan személytelen lett. Sajnos.
Legutóbb pont egy hete voltam...

Semmi gond nincs azokkal a lemez boltokkal, én havonta 1-2 alkalommal biztos megyek, csak tudni kell hol keressük őket.Palm írta: ↑2021.02.23., kedd 14:00Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányoznak a lemez boltok.
Baromi jó fotó..