DeLorean írta: ↑2021.02.10., szer. 18:54
Érdekelne, hogy a SIM2-höz képest mit mondasz az Epson-ról, ha már azt használod.
Nekem sim2 előtt 9300 volt és most utána 9400 ,szóval azt hiszem epsont eléggé ismerem már!Nem véletlenül vettem megint,ár/érték,tudás bajnok sztem!
Ezekhez képest ugye a sim2 nativ 4k, és elveri fényerőben ,de nagyon pedig 1900 ansi a sim2 vs 2600 epson..
Epson ful hd r.709 ben piszok jó, le a kalappal ,de ahogy hdr-ről van szó(netán 4k felbontás is) a fényerő fasorban nincs a sim2 hőz képest és akkor az optikáról nem beszélem meg az élességről, és tudom nem kéne előhozakodnom vele, de a színek mintha más dimenzióban lennének a sim2 nél

Brutálisak! Az epson egy lapos valami hozzá képest!
2,7m széles képtől már a crystal4 hdr ajánlott, 2,5m hez a Domino 4 uhd hdr bőven elegendő volt! Nagyon szerettem és eco-ban a venti zaj sem volt problémás,persze ne várjunk epson lopakodó üzemmódot, ami érdekes ,hogy a crystal hallkabb volt, igaz nagyobb házban is van!
Szóval tudom nem olcsó egyik sem, de rohadtul megéri..ha akkor nem jön rám a downgrade még mindig meglenne, sőt lehet a crystal 4 maradt volna fent!
Amúgy ,még ami izgatja a fantáziámat az a JVC N5,N7 nagyon jókat írnak róla,szintán nativ 4k! Azok még megérhetnek egy misét!