Lemmy9.1 írta: ↑2021.02.08., hétf. 07:22
Valóban jó sori, de ez a tini vergődés azért eléggé lepontozó ok számomra. Bele szoktam tekerni!
Rendben, hogy az eredetiben is szenvedtek, na de...
Csak sejtem, hogy kb mennyi idős lehetsz, és csodálkozom, hogy ez nem fekszi meg a gyomrod.
Közelebb vagyok már az 50-hez.
A tinik vergődése, ha hiteles(nek tűnik), nem fekszi meg a gyomrom.
Ebben nekem nem is tűnt fel sok szenvedés/szenvelgés, a valóságban a tágabb ismeretségi körben ennél sokkal jobban tudnak szenvedni...
Aszpirin írta: ↑2021.02.08., hétf. 07:25
...
Megint valami, tiszta véletlenül, amiben egyezik a véleményünk.
Én azért nem tartottam “zseniális”-nak, de nagyon jól sikerült sorozat szerintem is. Érdekes módon a 19 éves keresztfiamat csöppet sem hatotta meg, a barátomékat pedig rá sem tudtam venni, hogy megnézzék, pedig épp néznivalót kerestek, tehát ez esetben is igaz, hogy nem mindenkinek jön majd be.
...
Nekem az a benyomásom, hogy több dologban egyezik a véleményünk, mint amiben eltér.
Szerintem, ezt a sorozatot az értékeli igazán, akit nosztalgia fűz a
Karate kölyök I-III.-hoz.
Nekem is igazából a 80' évekre utalások, a kikacsintások tetszenek, az, hogy azokat nem erőltetik, hanem lazán, a történetbe szervesen ágyazódva tálalják.
Az ilyenek pl. amikor az 1. évadban Miguel alkalmazza a daru technikát a versenyen és utána Daniel és Johnny összenéznek:
https://www.youtube.com/watch?v=PskjzB9CFVQ
Mondjuk, az még vicces lenne, ha az 1994-es, Hilary Swank-es, igencsak felejthető
Az új karate kölyök filmet is beleszőnék a sztoriba...
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek