Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PC-ről kivezetni a képet TV-re
Skacok az normális hogy tv-n akármilyen avit nézek vagy akármilyen más formátumot mikor gyorsabb mozgások vannak akkor be be szaggatt a kép. Nem is igazi szaggatás de mágis valami olyasmi
GEFORCE FX 5200 esem van
Sziasztok! Az a problémám, hogy a R9200 videokártyám összeköttötem a tv-vel egy s-video kábelal. Csak a kép sajnos fekete-fehér. Megköszönném ha tudna valaki segíteni...
milyen típusú a tv?
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Sziasztok! Az a problémám, hogy a R9200 videokártyám összeköttötem a tv-vel egy s-video kábelal. Csak a kép sajnos fekete-fehér. Megköszönném ha tudna valaki segíteni...
Vszínúleg NTSC szabványra van beállítva a videó zsuga.Állítsd át Pall-ra.
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
-
Vendég
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Sztem videokártyákhoz jellemzően nem szoktak hang átvitelére is kábelt csomagolni. Bár nemigazán értem amit írtál de attól félek hogy Te egy RCA dugót próbáltál a hangkártya jack aljzatába beleerőltetni.....remélem nincs igazam
Neked egy ilyen kábel kell:
egyik végén 3.5 jack a hangkártyába másik végén 2 RCA a TV-be...
:kiraly: Hát az én kábelem nem ilyen.
Majd akkor beszerzek 1 olyat. Köszi.
blogom
Sztem videokártyákhoz jellemzően nem szoktak hang átvitelére is kábelt csomagolni. Bár nemigazán értem amit írtál de attól félek hogy Te egy RCA dugót próbáltál a hangkártya jack aljzatába beleerőltetni.....remélem nincs igazam
Neked egy ilyen kábel kell:
egyik végén 3.5 jack a hangkártyába másik végén 2 RCA a TV-be...
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

A HANG IS JÖN, de...
csak akkor, ha nagyon erősen odanyomom ahova be kell illeszteni.Mert ennek a kábelnek olyan a feje, hogy jön ugye az a kis pöcök amit be kell illeszten ia bementebe, de van a szélén 2 ilyen csatt szerű, amivel rá szorítja a bemenetre a csatlakozót. És ez a 2 csatt szerű izé megakadályozza, hogy én beljebb toljam a kis pöcköt. Ezt csak a gépe nem tudom betolni, a tv-be belemegy.
Oda azért megy bele, mert kiljebb áll ez a bementi dolog. a gépben pedig alig jön ki, ezrt nem tudom ezt a két kapcsot ráilleszteni.
Érthető ez valamennyire vagy egyáltalán nem?
Nem érthető, de akkor szerezz be egy normális kábelt normális csatlakozóval is minden rendben lesz.
A kábel jó, mert ezt adták a vieo kártyához alapban.Csak a gépben áll blejebb az ahova be kell dugni a csatlakozót. Megnézem miért.
blogom
-
Vendég
A HANG IS JÖN, de...
csak akkor, ha nagyon erősen odanyomom ahova be kell illeszteni.Mert ennek a kábelnek olyan a feje, hogy jön ugye az a kis pöcök amit be kell illeszten ia bementebe, de van a szélén 2 ilyen csatt szerű, amivel rá szorítja a bemenetre a csatlakozót. És ez a 2 csatt szerű izé megakadályozza, hogy én beljebb toljam a kis pöcköt. Ezt csak a gépe nem tudom betolni, a tv-be belemegy.
Oda azért megy bele, mert kiljebb áll ez a bementi dolog. a gépben pedig alig jön ki, ezrt nem tudom ezt a két kapcsot ráilleszteni.
Nem érthető, de akkor szerezz be egy normális kábelt normális csatlakozóval is minden rendben lesz.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

A HANG IS JÖN, de...
blogom
Na!Kép egész jó. A hang: összedugtam a kábeleket, de csak ilyen úgás hallatszik.
Most mit ?
biztos mindent jó helyre dugtál? :kiraly:
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

Az S-videon hang nem megy át, azt külön kell a TV-be kötni.
És hogy kell a hangot?
Ha a tv-den van RCA hangbemenet akkor a legegyszerűbb egy jack-rca kábellel a hangkártya kimenetét (ahová most a hangszóró/füles van kötve) összekötni a tv-vel.
A kép megjavult teljesen?
a beállításoknál lehet mindenféle normákat állítani nálam Magyarországhoz PAL-D-t ír...
Na!
Kép egész jó. A hang: összedugtam a kábeleket, de csak ilyen úgás hallatszik.
Most mit ?:kiraly:
blogom
És hogy kell a hangot?
Ha a tv-den van RCA hangbemenet akkor a legegyszerűbb egy jack-rca kábellel a hangkártya kimenetét (ahová most a hangszóró/füles van kötve) összekötni a tv-vel.
A kép megjavult teljesen?
a beállításoknál lehet mindenféle normákat állítani nálam Magyarországhoz PAL-D-t ír...
-
Vendég
És hogy kell a hangot?
A hangkártya Line out-ját kell egy átalakítóval összekötni a TV-vel. Ez megint attól függ, hogy milyen bemenetek vannak a TV-n.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

És hogy kell a hangot?
blogom
-
Vendég
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

Na most meg az történt, hogy a kép a tv-n jön, igaz elég ratyi minőségben (ugrál a kép, elmosódik, pixeles) , a hang pedig a gépből jön.
Na most mit kell tenni?:kiraly:
blogom
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

Egy restart után elvileg "látni fogja" a PC a TV-t.
Asztal => jobb klikk => talajdonságok => beállítások => speciális, és itt nálam van egy fül aminek a videokártyám típusa a neve. Erre kattintva előjön egy szép kis menü ahol mindent be lehet állítani....
Nem árt feltenni egy nem régi drivert...
Jahh és mindez XP alatt van nálam.
Na sikerült kitenni, de nagyon vibrál a kép és hang sincs, meg 1 perc után a tv-ről a kép elsötétül és a gépre visszatér.
Most mi a teendő? :kiraly:
blogom
Sziasztok!
Nos nem találtam megfelelő topikot, ahová leírhatnám a problémámat, ezért ide írom.
Szóval én egy S-video kábellel szeretném a képet kivezetni a TV-re. Összedugtam a kábelt a géppel és a tv-vel. Most hogy tovább? Kell valami külön program ehez?
Kérlek segítsetek!
Előre is köszi.
üdv,
Billie Joe
Attól függ. A VGA driverében be kell állítani a kimenetet (színrendszer, stb) aztán mennie kell. Ha megmondod milyen kártya úgy könnyebb segíteni.
nvidia gefroce (dzsíforsz) ti 4200. tudsz segíteni? :kiraly:
Egy restart után elvileg "látni fogja" a PC a TV-t.
Asztal => jobb klikk => talajdonságok => beállítások => speciális, és itt nálam van egy fül aminek a videokártyám típusa a neve. Erre kattintva előjön egy szép kis menü ahol mindent be lehet állítani....
Nem árt feltenni egy nem régi drivert...
Jahh és mindez XP alatt van nálam.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

Sziasztok!
Nos nem találtam megfelelő topikot, ahová leírhatnám a problémámat, ezért ide írom.
Szóval én egy S-video kábellel szeretném a képet kivezetni a TV-re. Összedugtam a kábelt a géppel és a tv-vel. Most hogy tovább? Kell valami külön program ehez?
Kérlek segítsetek!
Előre is köszi.
üdv,
Billie Joe
Attól függ. A VGA driverében be kell állítani a kimenetet (színrendszer, stb) aztán mennie kell. Ha megmondod milyen kártya úgy könnyebb segíteni.
nvidia gefroce (dzsíforsz) ti 4200. tudsz segíteni? :kiraly:
blogom
-
Vendég
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Előre is köszi.
üdv,
Billie Joe
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Előre is köszi.
üdv,
Billie Joe
blogom