A komód kb. 35cm mély, oda semmilyen AVR nem fér fel, még tápkábel nélkül sem. Küszöb nincs az ajtóknál, amibe marhatnék alagutat a kábeleknek, a fali szegőkben meg egyik irányban a TV kábele, másik falon meg az elektromos fűtés kábele fut, tehát foglalt.
KEF KHT, Focal Bird, Sony Pascal szettem is volt korábban, az apróban talán még fellelhetőek, bár ugye onnan egy idő után törlődik..
Viszont szerintem ilyen soundbarja keveseknek, mert ezekhez képest nem visszalépés, csak nagyon minimális mértékben. A levehető háttereknek köszönhetően igazán valós térhatást kap az ember. És mivel akksisak, tápkábellel sem kell bajlódni. A szub is csak egy konnektort igényel, ott sincs más kábel. DTS, Dolby, legújabb HDMI szabványok támogatása, egy távirányító - kényelmes, na.
A fejlesztési irány valójában (leszögezve, hogy true wireless megoldású hátterekkel rendelkezzen a termék, pont az igazi térhatás és a kábelek mellőzése miatt), hogy ezt kapjam jobb, teltebb hangminőségben. Erről érdekelne esetleg tapasztalat, javaslat. A 9.1-et megrendelni nem merem, a környéken meghallgatni nem tudom (Miskolc), s mielőtt útra kelnék, szívesen olvasnék róla itteni véleményeket, már ha hallotta valaki.
De mivel most nagyon sok hifi komponensem eladtam, ha ettől magasabb kasztba tartozó, a kitételeimnek megfelelő soundbart ismer valaki, akár többet is fizetnék érte, mint a Bár 9.1 ára (erre írtam a 4-500eFt-ot).
Különben ötletelni jó, nem bánom, ha más irány is megcsillan, tehát ugyanúgy örömömre van, ha soundbaron túli megoldások jönnek - csak az adottságok mindkét helyiségben hasonlóak, tehát nekem egyértelműen a hangrúd jött ki győztesként.