Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1394

Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: akvapark »

szj4 írta:
2021.01.01., pén. 08:13
Ezt a dacot én is karácsony előtt adtam el 120-ért ami nagyjából a reálisára ára, talán picit alatta is van, de én ennyiért vettem. De azért valaki megpróbál keresni egy balekot :D

https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/TEAC ... 843599.htm
Tudjuk, hogy ki Ő millió néven árul magyar audio fórumokon. :smile29:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3248

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

KisMarci írta:
2020.12.31., csüt. 19:34
Nem tudom, hogy idetartozik-e de egy ideje vadászgatok Usher Dancer Mini hangfalakra a neten.
A hifishark nagyon szépen összeszedi a világból a cuccokat, ahol ugye gyakran nem 2/3, hanem 1/3 áron kínálnak használt cuccokat.
(Pl.: https://www.subito.it/audio-video/usher ... 883189.htm)
Azt vettem észre, hogy a e-bay kivételével még csak válaszra sem méltatnak az eladók. gondolkodik.gif
Egy hasonló árú, de hibátlan, csak doboz nélküli* hirdetéssel is így jártam, (majd eszembe jutott, hogy Hollandiában él egy régi osztálytársam, akivel elkezdtem leszervezni a doboz kijuttatását), de az általa megtett első hívás után az eladó ugyanúgy nem vette fel többet a telefont.

Felvetődött bennem, hogy nekünk, magyaroknak van ilyen rossz hírünk a világban? :angry:

*Egy fórumtárs még kölcsön is adott volna egy hozzá való dobozt - ezúttal is köszönet érte!
Azt mondom, lehet neki alapja, hogy "Minket" nem szeretnek.
Hifi-s körökben pl. nem vetett ránk túl jó fényt, hogy jónéhany éve, egy "kedves" honfitársunk a Vinylengine oldalról, ipari méreteket öltve töltötte le az User, és service manual-okat(amik ott minden regisztrált tagnak ingyen elérhetők), majd jó pénzért árulta szerte a világon.
Válasz lépésként a Vinylengine oldal, minden magyar IP-címről regisztrált, vagy regisztrálni óhajtó tagot, hosszú évekre kizárt. A világ hifis közösségében, meg elterjedt, kogy hát a Magyarok...
De azt nem hinném, hogy e miatt nem akarnának velünk üzletelni, talán csak inkább nem bíznak bennünk, előítéletesek, nem ismernek minket.
De, hogy ne legyen teljesen off. én is megosztok egy hasonló történetet, mint lacy.
Történt, hogy hírdettem egy készüléket, most mindegy mit. Kis időkülönbséggel hárman is jelentkeztek, hogy megvennék. Az elsőkét jelentkező(természetesen övé a lehetőség), egyben a leglelkesebb is, azt írta, "jaj de jó, Ő már milyen régen keresett ilyet, végre rámosolygott a szerencse, stb." Namost, ahhoz képest, hogy ilyen lelkes volt, az utánvéttel küldött csomagomat, folyamatos időhianyra hivatkozva, 1 hét után volt csak hajlandó átvenni, mikor már szorított az iő, hogy a posta visszahozza nekem, természetesen az én költségemen. Időhianyra hivatkozott, de ahányszor beléptem ide az oldalra, Ő mindíg "fent volt". Mindegy, átvette, a posta hozta az ellenértékét, pont. Vagy mégsem. Nem telt el 2 hét sem, és a készülék már fel is került az "apróba", persze drágábban, jóval drágábban, mint amennyiért tőlem vette.
Ráírtam privátban, mellékelve egy linket is, hogy engem nem érdekel, hogy mennyiért hírdeti, de legalabb ne akarja drágábban adni, mint amit a linkben is láthat, utolsó ára, amennyiért kapni lehetett mikor még forgalomban volt.
Válaszra nem méltatott, de az árat, levitte annyira, amennyiért tőlem vette.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: R.G. »

Sajnos van ilyen
Te mindent megtettel, irtal neki, itt vege a sztorinak szerintem, es johet akarmilyen dumaval,hgigy de megbeszeltetek, ha egyszer nem jott, es nem reagalt semmirte. Ennyi
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 500

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Nem tudom, hogy idetartozik-e de egy ideje vadászgatok Usher Dancer Mini hangfalakra a neten.
A hifishark nagyon szépen összeszedi a világból a cuccokat, ahol ugye gyakran nem 2/3, hanem 1/3 áron kínálnak használt cuccokat.
(Pl.: https://www.subito.it/audio-video/usher ... 883189.htm)
Azt vettem észre, hogy a e-bay kivételével még csak válaszra sem méltatnak az eladók. gondolkodik.gif
Egy hasonló árú, de hibátlan, csak doboz nélküli* hirdetéssel is így jártam, (majd eszembe jutott, hogy Hollandiában él egy régi osztálytársam, akivel elkezdtem leszervezni a doboz kijuttatását), de az általa megtett első hívás után az eladó ugyanúgy nem vette fel többet a telefont.

Felvetődött bennem, hogy nekünk, magyaroknak van ilyen rossz hírünk a világban? :angry:

*Egy fórumtárs még kölcsön is adott volna egy hozzá való dobozt - ezúttal is köszönet érte!
Usher - Valhalla - Emotiva

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 796

Hozzászólás Szerző: lacy »

Ha mán offolgatunk..
Azzal a helyzettel mit kezd bárki is, mikor kiteszek egy eladó cuccot este.
Másnap 9 azaz KILENC PÜ érkezik yx fórumostól, hogy jadenagyon meg verifontos, még a telefonszámom is megleli hogy hívhasson... este eljön érte
ok
én úgy intézem a munkám, hogy hazaérjek időben. Megbeszéltek szerint hívom, hogy most megyek haza, ha gondolja akkor ő is indulhat.
ÉÉÉÉs akkor jön egy mese fáradságról meg mindenféle kifogás hogy most mért nem.
Ok akkor mikor? mondom holnap fogom este azokat a munkákat megcsinálni, ami miatt ma időben mentem miatta haza.
Jaj na jó majd holnap megcsörget.
Na innen soha többet semmi jel. Én hívtam, hogy mégis 6-ra otthon tudok lenni, ha gondolja. De semmi életjel, fel nem vette, nem hívott, sms sem érkezett.
Monnyuk még aznap jött más és megvette a cuccot, így aztán nem annyira érdekes, csak nagyon szeretném érteni ezt a nemtudommit .
Én még annyit megettem, hogy írtam neki még egy PÜ-t, hogy eladtam a holmit, mivel a megbeszélésünk szerint nem jelentkezett, az én hívásomra sem reagált, így aztán így járt. Erre sincs semmi reakció.
Mondom nem zavar csak nem értem.
Járt már így más is? a személy nem fontos, csak az események vonulata.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3248

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

hukkle írta:
2020.12.30., szer. 15:22
Picit offtopic érdeklődés

A HFP Apron látok egy avx-en egy-egy nemrég hirdetett és elkelt portákát a HFP aprón akár százezres nagyságrenddel drágábban áruló személyt "Linto" név alatt.
Abban bízok, h. az avx-es ár közelébe vissza tudnám "alkudni" az egyik portékát.
Nem tudom, h. lehet-e bízni benne. Jöhet PM-ben is a válasz, köszi, buék
Ez még csak felvetés a részedről, vagy már fel is vetted vele a kapcsolatot?
Gondolom az Expo. elő-végfok-ra gondoltál. Szerintem semmi vesztenivalód nincs, ha teszel neki egy ajánlatot, akár még azzal is szembesítheted, hogy tisztában vagy a készülékek előéletével, hátha "megenyhül a szíve". Ha meg nem, hát nem. Tudod, nő, és busz után ne fuss, majd jön a következő. :D
Véleményem szerint egy "pofátlan alak".
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: nempisti »

gyeniko írta:
2020.12.31., csüt. 12:36
HSRT8 írta:
2020.12.31., csüt. 11:45
hukkle írta:

A HFP Apron látok egy avx-en egy-egy nemrég hirdetett és elkelt portákát a HFP aprón akár százezres nagyságrenddel drágábban áruló személyt "Linto" név alatt.
Abban bízok, h. az avx-es ár közelébe vissza tudnám "alkudni" az egyik portékát.
Tőle inkább semmit ne vegyél. Nagyon régóta ezzel foglalkozik.....
Nepperektől 2 ok miatt sem érdemes vásárolni:
1. Drágábban jutsz hozzá, mint ha az eredeti eladótól vetted volna.
2. A neppernek dunsztja sincs a készülék valódi állapotáról, működéséről, az előéletéről, ezért nem tud hitelesen tájékoztatni.
Kik azok a nepperek akiket érdemes kellő távolságtartással kezelni?

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 275

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

HSRT8 írta:
2020.12.31., csüt. 11:45
hukkle írta:

Nepperektől 2 ok miatt sem érdemes vásárolni:
1. Drágábban jutsz hozzá, mint ha az eredeti eladótól vetted volna.
2. A neppernek dunsztja sincs a készülék valódi állapotáról, működéséről, az előéletéről, ezért nem tud hitelesen tájékoztatni.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

hukkle írta:

Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

Fater666
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 105

Hozzászólás Szerző: Fater666 »

hukkle írta:

Nem arról híres, hogy nagyon enged az áraiból.

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 373

Hozzászólás Szerző: hukkle »

TomLeftiger
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 498

Hozzászólás Szerző: TomLeftiger »

kupecke írta:
2020.12.10., csüt. 20:50
Mint láttad, csak a kitiltása után írtam le a tőle hallottakat, nem volt szándékomban véleményt nyilvánítani a történetben. Talán van öt éve is, amikor utoljára találkoztam és beszéltem vele, a sors fintora, hogy az ide leírt eset előtt néhány nappal felhívott és beszéltünk erről-arról. Elmondása alapján most sem a békés vizeken evez, csapkodnak a hullámok, és mivel neki már nem volt lehetősége reagálni úgy éreztem le kell írnom, ennyi.
Nézd én már megbékéltem a dologgal, csak most felszakadtak a régi sebek, ezért írtam le ezeket a dolgokat, meg azért, hogy tudd ki mellett állsz ki. Amíg volt lehetősége reagálni, többnyire akkor is kioktató, és arrogáns stílusban tette ezt. Meg lehet nézni az eladás topikjait is, a stílus maga az ember. A mostani ügybe teljesen véletlenül keveredtem bele, pont arra jártam, és elvittem az erősítőt az új gazdájának. Amikor bementem a benzinkútra az ott dolgozók is teljesen fel voltak háborodva, hogy mit művelt a feladásnál, illetve milyen stílusban beszélt a shop-os hölgyekkel. Sajnálom, hogy csapkodnak azok a bizonyos hullámok, talán ez a karma. Soha nincs késő változtatni, lehet most kellene számot vetni, elgondolkozni, és a jövőben másképp intézni a dolgokat, talán minden jobbra fordul, és újra kisüt a nap. :napsut:

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1310

Hozzászólás Szerző: kupecke »

Mint láttad, csak a kitiltása után írtam le a tőle hallottakat, nem volt szándékomban véleményt nyilvánítani a történetben. Talán van öt éve is, amikor utoljára találkoztam és beszéltem vele, a sors fintora, hogy az ide leírt eset előtt néhány nappal felhívott és beszéltünk erről-arról. Elmondása alapján most sem a békés vizeken evez, csapkodnak a hullámok, és mivel neki már nem volt lehetősége reagálni úgy éreztem le kell írnom, ennyi.

TomLeftiger
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 498

Hozzászólás Szerző: TomLeftiger »

kupecke írta:
2020.12.01., kedd 20:41
Elnézést kérek, most látom csak, hogy rossz topikba írogatok, ez a nem ajánlom...
Esetleg más nézőpontra senki sem kíváncsi?
Ne már Zsolti! Eddig csak olvasgattam miket írogattak be az emberek, de most nem tudtam már elmenni emellett szó nélkül. Te is nagyon jól tudod milyen ember a Nándi, és ez most ezektől az ügyektől teljesen független. Engem anno sok tízezer forinttal megkárosított, és nem azzal, hogy szétszórt volt, meg szeleburdi, hanem konkrétan becsapott, és folyamatosan hazudozott. Akkor le is akartam írni a konkrét ügyet a fórumra, de a Kimber Laci mondta, hogy ne tegyem, mivel az üzlet AVX-en kívül történt. Én akkor is azt mondtam, hogy le kell írni az esetet, mert kicsi ez a hifis "társadalom" és előbb-utóbb más is áldozat lesz, akár innen a fórumról. Az motivált, hogy mást ne tudjon becsapni. Erről az esetről azért jó sokan tudtak, mivel egy másik fórumra leírtam a történetet. Akkoriban nagyon rosszul érintett a dolog, főleg az emberi része. Úgy éreztem bizonyos emberek nem álltak ki mellettem, meg kb. el lett tussolva az ügy, legalábbis szőnyeg alá lett söpörve. Tehettem volna persze feljelentést, de mivel a mi ügyünk ezeknél a szimpla adás-vétel dolgoknál kicsit kacifántosabb volt, nem tudtam volna bizonyítani az igazamat. Mindenesetre utána két sokak által nagyra tartott szaki is engem igazolt, szóval ez nem az én kitalációm. Az elkövetkező években még vagy fél tucat embertől hallottam, hogy őket is így vagy úgy megkárosította, és a mostani adás-vételeket sem sikerült normálisan lebonyolítania, és ez nem egy eset volt, mert csak én tudok háromról. Ugyanis a hifis társadalom egy eléggé szűk réteg, és beszélnek ezt azt. Szóval akivel már ennyi embernek meggyűlt a baja, az azért jelent valamit. Mind1, majd eladja a portékáit Jófogáson, Vaterán, külföldön, vagy ahol akarja, de legalább ez a hely legyen lehetőleg mentes az ilyen alakoktól.

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

kupecke írta:
2020.12.01., kedd 20:10
.... feladta a csomagot (értékbiztosítva), amit a kutasnak , aki át sem vehette volna...
bocsánat és függetlenül az esettöl (!!!!): olyannak, aki nem veheti fel a csomagot, olyannak odaadna valaki egy csomagot és még pénzt is ???? én biztosan nem.

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Rendben, befejezem, látom Tul már nagyon unja :D
Elfogult vagyok, vagy legalábbis úgy látszik...
Itt többen a világosságot írtátok, na gyújtok egy gyertyát, uvegajto.gif

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6103

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

kupecke írta:
2020.12.01., kedd 21:23
Aszpirin írta:
2020.12.01., kedd 21:04

Így van, és a tiéd is egy - a látszat alapján csöppet sem elfogulatlannak tűnő - vélemény, értesülés.
Erre rávilágítanál? Hol volt elfogult a véleményem? Többnyire kérdéseket fogalmaztam meg emlékezetem szerint, illetve a végén szócsőként adtam át a hallottakat. Esetleg, mert megkérdeztem a másik felet is?
Ha már ennyire benne vagyunk, az feltűnt valakinek, hogy a már bizonyosan meglopottak táborához este 20 óra körül csatlakozott és ide posztolt fórumtárs másnap dél körül írta, hogy, ja, mégsem..., itt gyors volt a futár, vagy már esetleg úton is volt a poszt idején? Persze gyorsan ismét feljelentésért kiáltottak többen.
A látszat néha (mindig :D ) csal :napsut:
Felhívtad telefonon, ami már véhetően azt jelenti, hogy ismerősöd. Azok mellett - bár nem lenne tiszted ugye - eléggé vehemensen véded, és látványosan nem veszel tudomást arrol, hogy NEM CSAK a legutolsó afferja miatt lett kitiltva, pedig Tul világosan leírta, ide volt linkelve pár korábbi zűrös esete, plusz jelentkeztek még olyanok, akik - hogyismondjam - szintén elégedetlenek a vele való üzlet után.

Nos, emiatt nem látszanak számomra elfogulatlannak az írásaid. De ettől még tévedhetek.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Aszpirin írta:
2020.12.01., kedd 21:04

Így van, és a tiéd is egy - a látszat alapján csöppet sem elfogulatlannak tűnő - vélemény, értesülés.
Erre rávilágítanál? Hol volt elfogult a véleményem? Többnyire kérdéseket fogalmaztam meg emlékezetem szerint, illetve a végén szócsőként adtam át a hallottakat. Esetleg, mert megkérdeztem a másik felet is?
Ha már ennyire benne vagyunk, az feltűnt valakinek, hogy a már bizonyosan meglopottak táborához este 20 óra körül csatlakozott és ide posztolt fórumtárs másnap dél körül írta, hogy, ja, mégsem..., itt gyors volt a futár, vagy már esetleg úton is volt a poszt idején? Persze gyorsan ismét feljelentésért kiáltottak többen.
A látszat néha (mindig :D ) csal :napsut:

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6103

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

kupecke írta:
2020.12.01., kedd 20:53
szj4 írta:
2020.12.01., kedd 20:35
kupecke írta:
Nem az én dolgom, de egy mondatot még írnék: (elmondása szerint) megvan a papírja arról, hogy feladta a csomagot (értékbiztosítva), amit a kutasnak , aki át sem vehette volna, a hozzávágott pénz elkapása közben sikerült megírnia, innen indultunk, emlékszik még valaki :quetionmark:
Akkor áruld el, hogy miért személyesen kellett elmenni a csomagért, ha annyira fel lett adva?
Egy dolog, hogy rosszul adta fel, de még felelősséget se vállalt érte. Na és emiatt lett kitiltva ha nem lett volna eddig világos.
A tényeket ti tudjátok, itt vélemények, értesülések fogalmazódtak meg a többiek részéről.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

szj4 írta:
2020.12.01., kedd 20:35
kupecke írta:
Nem az én dolgom, de egy mondatot még írnék: (elmondása szerint) megvan a papírja arról, hogy feladta a csomagot (értékbiztosítva), amit a kutasnak , aki át sem vehette volna, a hozzávágott pénz elkapása közben sikerült megírnia, innen indultunk, emlékszik még valaki :quetionmark:
Akkor áruld el, hogy miért személyesen kellett elmenni a csomagért, ha annyira fel lett adva?
Egy dolog, hogy rosszul adta fel, de még felelősséget se vállalt érte. Na és emiatt lett kitiltva ha nem lett volna eddig világos.
A tényeket ti tudjátok, itt vélemények, értesülések fogalmazódtak meg a többiek részéről.

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Elnézést kérek, most látom csak, hogy rossz topikba írogatok, ez a nem ajánlom...
Esetleg más nézőpontra senki sem kíváncsi?

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1257

Hozzászólás Szerző: Tul »

Ha ezt a papírt azon szent pillanatban felteszi ide, elküldi az érintettnek, talán más lett volna a megítélés. És ugyanez igaz a többi sérelem kiváltó okára is, erre az esetre és más tagokkal való üzleteire is. Nem tette, pedig kérték. Ellenben rengeteg panasz érkezett már rá (írtam korábban is, hogy ez az utolsó csepp volt, ne tulajdonítsátok csak a legutóbbi esetnek). És itt is minden reakciója vagy nemtörődöm, vagy magas lóról beszélő volt - megbánás helyett. Engedjétek el a témát, legyetek szívesek :smile53:
kupecke írta:

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 611

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

earforce írta:
2020.12.01., kedd 19:16
kupecke írta:
2020.12.01., kedd 19:11
Igen, sosem tetszett, ha egy döglött kutyába rúgnak még egyet.
Haaaagyjukkk már. A pali tett érte nem is keveset hogy elkönyveljék egy megbízhatatlan parasztnak.

Ezen nincs mit szépíteni.
Lehet a jelzőket finomítani, de a lényeg itt van pár sorral feljebb...
Egy barátom (fórumtárs szintén ) is írta, üzletelt vele, meg is kapta , amit vett, de nem volt egyszerű.
Ő így jellemezte: nem csaló, inkább csak szétszórt.
Persze, ettől még lehet rendes ember, igazi keresztény elvek szerint élő (amúgy), jó fej, meg minden.
De, valljuk be őszintén: ki szeretné a pénzét, vagy a vásárolt cuccait egy ilyen, vagy hasonló tortúra után megkapni?
Miután már elkönyvelte magában , bebukta a 2.000, vagy 200.000Ft-ját... (és kinek/kinek mi a nagy összeg).
Nos ha vki ilyen-szétszórt- , az inkább ne üzleteljen. Legalábbis ilyen, többé/kevésbé a bizalmon alapuló formában ne!
Kupecke! védheted, ha gondolod, neked mást mondott, nyilván nem azt: figyelj, én voltam a f@sz...
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC/Ethosz phono, Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2950

Hozzászólás Szerző: earforce »

kupecke írta:
2020.12.01., kedd 19:11
Igen, sosem tetszett, ha egy döglött kutyába rúgnak még egyet.
Haaaagyjukkk már. A pali tett érte nem is keveset hogy elkönyveljék egy megbízhatatlan parasztnak.

Ezen nincs mit szépíteni.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”