Kedves barátom, ez egy DIY topic, így gondolom azt a 2A3-ast Te építetted. Ha szépen megkérlek tennél fel méréseket róla? Átvitelt, torzítást, négyszögjel választ. Mert ugye én is szeretném látni azt az erősítőt, aminek a gazdája sommásan kifejti, hogy miért szól így, vagy úgy a másik trafó, erősítő, stb.e hunter írta: ↑2020.12.31., csüt. 18:56Halihó! Tetszenek a méréseid. Kicsit bánom hogy írtál hozzá szubjektív véleményt is, mert szerettem volna az ernyőképek alapján tippelni. Ez lett volna a saját "hangzás" tippem a 4db kimenőre: hangra a caprit tartanám a legszebb hangú trafónak, utána jönne a D.P féle. A másik kettőre meg azt mondanám, hogy azokat nem tartom érdemesnek arra, hogy egy triódás SE-be be legyenek téve. Persze ez csak a saját szubjektív véleményem az eddigi tapasztalataim alapján. Jómagam egy 2A3 SE-t nyúzok, és hogy miért az szerintem nem is lehet kérdés.1. egy RFT Capri rádió kimenője 300B-vel
2. az emlitett Dyscus 300B
3. egy Dénes Péter amorf magos trafó 2A3/ECC83-mal
4. egy 20W-os Indel SE kimenő szintén a 300B-vel
Ha mégsem Te építetted az erősítőd, és mérni sem tudsz, akkor viszont arra kérlek ne mondj elhamarkodott véleményt, mert azt kell mongyam, hogy nem értesz a csöves elktronikához, nem építettél még egyetlen erősítőt sem, és főleg soha nem tekertél még kimenőt. Így a véleményed olyan mint a hátvágánygáz. Az van mindenkinek, de jobb, ha bent tartja.