Ha esetleg tudnál segíteni PM16, PM14, ne adj isten PM14KI modellt szerezni, nagyon hálás lennék :)dixie-chicken írta: ↑2020.12.28., hétf. 13:52nem tartozom a csöves non-plus ultra pártiakhoz,és a SET féle lepkefing társasághoz sem..ha valaki szereti,legyen,személy szerint nem zavar,mindenki úgy élvez ahogyan tud és bir,(és azzal ami neki tetszik ,reg.trademark by @vadász/H.Zs.)sutemenyx írta: ↑2020.12.28., hétf. 13:27Oke, a szokasos integraltakrol beszeltem, amik felvezetösök. Amiket a medimarktban meg a hifiboltokban ugy alatalaban meg lehet venni. Nyilvan tökmas egy csöves erősítő.dixie-chicken írta: ↑2020.12.28., hétf. 13:11
honnét tudod más konyhában mit kotyvasztanak,és hogy azok hogyan muzsikálnak.?...tesó,mit szivsz,elárulnád?...ex PM16,PM14KIS felhasználó vagyok,amelyekre azt mondom tökéletesek olyan felhasználók részére,amelyek kiábrándultak a hifititisz,audifülitisz folyamatok spiráljábol,és nem arra kiváncsiak ma hogy milyen bizti van készülékükben,milyen csatlakozót használnak vlmilyen spéci tápkábelen,és ki milyen kábelalátámasztot használ....
Most épp egy PM11S1 vadászok![]()
a szofver értékem kb 10x-se a hardver állományomnak,a rendszer szolgál éngem,és nem én a rendszeremet...komolyzene kivételével,mindenfaló vagyok,csendben szoktam zenélgetni,de ha olyanom van,feltekerem a hangerőt,legyen az Hendrix,LTJ Bukem,Art Ensemble of Chicago,R.Stones stb....
bye![]()
Én is minden evő vagyok, úgy vagyok vele, hogy egy zene nem a stílustól lesz jó és élvezhető.
Jó, mondjuk a death metal, és hasonlóak fentiekről nehezen tudnak meggyőzni :)
Most épp az István a Király szól, ezt nem tudom meguni.