Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Enigma
Re: Heed Enigma
Elkelt, zárom.
Úgy látom ez már más háztartásban is felmerült :)
A képen látható "szépséges" megoldás nálunk tizenéve működik, persze ráférne némi frissítés.
MDF, egy kis szövet a szomszéd autóhifiboltból + 4 pötty Blu tack, nem kell fúrni faragni sem, bármikor visszaalakítható.
Igény esetén én is szívesen megosztom a paramétereket, a készítésben igénybe vettem külső segítséget is...
A képen látható "szépséges" megoldás nálunk tizenéve működik, persze ráférne némi frissítés.
MDF, egy kis szövet a szomszéd autóhifiboltból + 4 pötty Blu tack, nem kell fúrni faragni sem, bármikor visszaalakítható.
Igény esetén én is szívesen megosztom a paramétereket, a készítésben igénybe vettem külső segítséget is...
Nálam, kisgyerek és macska ellen is védő DIY megoldás van. Írj egy priviben egy mailcímet és elküldöm a részleteket.
üdv
zoli
üdv
zoli
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 2
a hangfalét látom az erősítét nem!
egyben érdekel a kettő
egyben érdekel a kettő
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6314
Csak a nyitó hsz aljára kell görgetned.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 2
hello
engem érdekelne, de nem látok árat.
írtam egy üzenetet ott várok választ
köszönöm
engem érdekelne, de nem látok árat.
írtam egy üzenetet ott várok választ
köszönöm
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6314
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Heed Enigma
Családi okok miatt (nem kisgyermek kompatibilis) sajnos meg kell válljak szeretett Heed Enigma dobozaimtól. A pontos típusát nem tudom, valamilyen előszériás 3-as darab, de engem nem érdekelt a kiváló hangzás mellett.
VAGY alternatívaként ráfizetnék egy grilles Enigma 5-ösre!
Ár: 260e
Ha valaki komplettebb rendszert szeretne, van hozzá egy gyakorlatilag új, dobozos Obelisk Si 3-asom is.
Személyes budapesti átvétel lenne preferált.
VAGY alternatívaként ráfizetnék egy grilles Enigma 5-ösre!
Ár: 260e
Ha valaki komplettebb rendszert szeretne, van hozzá egy gyakorlatilag új, dobozos Obelisk Si 3-asom is.
Személyes budapesti átvétel lenne preferált.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torma 2020.12.21., hétf. 10:11-kor.