Ha jól tudom, az Orbit 2 az 230 Voltos verzió (az Orbit 1 110V), tehát nem elég egy ellenállás kell ott lennie egy kondinak is.zoli73 írta: ↑2020.12.23., szer. 19:05A lemezjátszó, az aláírásomban szereplő Alphason Solo, és nincs benne semilyen elektronika, mindössze 1db 6,8 KOhm-os ellenállás. Egy Heed Orbit 2 vezérli.
Ha Orbit 2 akkor 230V (Kimeneti feszültség: 230 V (Orbit 2) / 110 V (Orbit 1)) a motor 110V -os a fotód szerint akkor a kettő között kell valaminek lennie. Mondjuk az én gépem 230 és 110V-os módon is beköthető és 110V -os motor van benne.zoli73 írta: ↑2020.12.23., szer. 19:05A lemezjátszó, az aláírásomban szereplő Alphason Solo, és nincs benne semilyen elektronika, mindössze 1db 6,8 KOhm-os ellenállás. Egy Heed Orbit 2 vezérli.
A lemezjátszó, az aláírásomban szereplő Alphason Solo, és nincs benne semilyen elektronika, mindössze 1db 6,8 KOhm-os ellenállás. Egy Heed Orbit 2 vezérli.
Ha csinálnál egy képet az elektronikáról akkor némi esélyt adnék neki, hogy közösen megtaláljuk, több szem többet lát elven. Meg persze vannak itt szakemberek is..........
Ez a kondi hol is rejtőzik? Én nem találkoztam vele...
Már körüljártam a dolgot, a motor a "ludas", szorul. Kézzel forgatva is, és a két holtpont között "emelgetve" a forgórészt, akkor is. Próbálkoztam egy-egy csepp olajjal a tengely két végénél, de szinte semmi javulás.
Pár hete engem is ez tréfált meg ..........persze a motor volt az első gondolat, de némi segítséggel és lehiggadva meg lett a bűnös.
Hát, nem sikerült velük kapcsolatba lépni, az ügyfélszolgálatuk kb. elérhetetlen.zoli73 írta: ↑2020.12.22., kedd 22:18A rendelési felületből, valahogy nekem is ez jött le, sőt az ászf. is erre utal.konzolcowboy írta: ↑2020.12.22., kedd 21:49Az rs-online csak céges ügyfeleket szolgál ki, magánszemélyeket nem.
Mivel van telefonos ügyfélszolgálatuk is, így holnap megeresztek egy hívást, mit veszíthetek. Hátha.
Az adószám az ellenőrzéshez kell, hogy cég vagy e, meg a számlázáshoz is kell nekik. Ha van egyéni vállalkozó barátod, akkor ő már betud regisztrálni. Én már az első rendelésnél átutalásos számlát kaptam, tehát hozta a futár az árút, meg egy számlát, amit 8 napon belül kell kifizetni egy magyar számlaszámra. Egy dolgot jó tudni. Ha tévesen rendelsz, akkor németbe vagy lengyelbe kell vissza küldened, ami nem olcsó.zoli73 írta: ↑2020.12.22., kedd 22:18A rendelési felületből, valahogy nekem is ez jött le, sőt az ászf. is erre utal.konzolcowboy írta: ↑2020.12.22., kedd 21:49Az rs-online csak céges ügyfeleket szolgál ki, magánszemélyeket nem.
Mivel van telefonos ügyfélszolgálatuk is, így holnap megeresztek egy hívást, mit veszíthetek. Hátha.
A rendelési felületből, valahogy nekem is ez jött le, sőt az ászf. is erre utal.konzolcowboy írta: ↑2020.12.22., kedd 21:49Az rs-online csak céges ügyfeleket szolgál ki, magánszemélyeket nem.
Igen, már megtaláltam. Meg is próbáltam megrendelni, de én innen nem tudok rendelni. Csak előre utalással lehet vásárolni, azt én nem tudom megoldani sajnos.
köszönöm!theta írta: ↑2020.12.22., kedd 17:18Próbáld meg itt:
https://hu.rs-online.com/web/p/valtakoz ... k/4410423/
zoli73 írta: ↑2020.12.22., kedd 15:56Szép napot mindenkinek!
Segítsézet szeretnék kérni.
Lemezjátszó motorra lenne szükségem, az álltalánosan elterjedt Philips(Premotec) típus, 110V, 50Hz, 250rpm.
Kapható-e idehaza ez a motor, ha igen hol?
A kódszáma alapjan keresgéltem, de csak külföldi oldalakon találok.
Elsősorban újat szeretnék, ha még kapható újonnan.
Köszönöm!
kilépő barázdáknak a kezelésére/netán belógó vinyeta,arra is van megoldás,pl ilyen ketyere:hukkle írta: ↑2020.12.18., pén. 22:10Nekem furcsa módon az analóg pont nem a szöszmötölés.
Vagy az is lehet persze, hogy ki mivel szeret szöszmötölni. Kinek a kábel, kinek a szoftver, kinek ... folytathatnám. A fesztelen zenehallgatás viszont csak analóggal megy ... felétve ha a kilépő barázda a lemezen normális![]()
Rossz a technikád!Mathias írta: ↑2020.12.17., csüt. 21:04Portörlés közben egy rossz mozdulattal tettem már tönkre hangszedőtűt, igen. :(SoundMania írta: ↑2020.12.17., csüt. 20:57Jártál már így? :)Mathias írta: ↑2020.12.17., csüt. 20:41
Azért más a kettő. Egy szoftveres konfigurációnál, ha nem jön össze, mert hibázol, akkor jó eséllyel még sok próbálkozásod lehet mindenféle végleges károsítás nélkül. Egy lemezjátszónál, főleg a hangszedő környékén egy kicsit idegesebb, remegősebb kéz, egy minimális nem odafigyelés is visszafordíthatatlan károkat tud okozni.
Persze a lehetőség benne van.
Mindenesetre annyira betör az életbe már a kütyüzés, hogy még örülök is neki, hogy végre egy stabil dolog, Lemezjátszó!
Portörlés közben egy rossz mozdulattal tettem már tönkre hangszedőtűt, igen. :(SoundMania írta: ↑2020.12.17., csüt. 20:57Jártál már így? :)Mathias írta: ↑2020.12.17., csüt. 20:41Azért más a kettő. Egy szoftveres konfigurációnál, ha nem jön össze, mert hibázol, akkor jó eséllyel még sok próbálkozásod lehet mindenféle végleges károsítás nélkül. Egy lemezjátszónál, főleg a hangszedő környékén egy kicsit idegesebb, remegősebb kéz, egy minimális nem odafigyelés is visszafordíthatatlan károkat tud okozni.hukkle írta: ↑2020.12.17., csüt. 19:19Crosstopic megjegyzés.
Egyre több olyan eset hallok/ olvasok, hogy kezdem azt gondolni: a hálózati lejátszó beállítása, konfigulása, rekonfigurálása, NAS elérhetővé tétele, offline üzemmódba kerülés elkerülése, stb.. simán lehet több macera, mint egy lemezpörgető beüzemelése lenne az adott embernek.
Persze a lehetőség benne van.
Mindenesetre annyira betör az életbe már a kütyüzés, hogy még örülök is neki, hogy végre egy stabil dolog, Lemezjátszó!
Jártál már így? :)Mathias írta: ↑2020.12.17., csüt. 20:41Azért más a kettő. Egy szoftveres konfigurációnál, ha nem jön össze, mert hibázol, akkor jó eséllyel még sok próbálkozásod lehet mindenféle végleges károsítás nélkül. Egy lemezjátszónál, főleg a hangszedő környékén egy kicsit idegesebb, remegősebb kéz, egy minimális nem odafigyelés is visszafordíthatatlan károkat tud okozni.hukkle írta: ↑2020.12.17., csüt. 19:19Crosstopic megjegyzés.
Egyre több olyan eset hallok/ olvasok, hogy kezdem azt gondolni: a hálózati lejátszó beállítása, konfigulása, rekonfigurálása, NAS elérhetővé tétele, offline üzemmódba kerülés elkerülése, stb.. simán lehet több macera, mint egy lemezpörgető beüzemelése lenne az adott embernek.