A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Esetleg tehetnél fel pár képet a tuningról. Az esetleges vásárló korrektebb állapotképet kapna a készülékről. Kívülről rendkívül kívánatos darab... :-)
Valamikor délutan megpróbálok pár képet lőni a belvilágról.
Ha bitumenes csillapítást használtak akkor minden valószínűség szerint Bese Attila/alisca orange/műve.akkor viszont bőven megéri a kért összeget
Ha eredeti lenne a távirányító, még inkább megérné.
Jobban utánanézve, ez a távirányító tényleg nem az eredeti, köszönöm az észrevételt!
Megvan már pár éve a készülék, de ezt a távirányító kérdést sohasem nyomoztam. Mivel ez is tökéletesen kezel minden funkcióját, így fel sem merült bennem a gyanú.
A távirányító szerintem midegy hogy gyári vagy nem ha funkcionálisan működik.a játszót hallgatja az ember nem a távirányítót.ebben az esetben főleg nem számít hogy gyári vagy nem hiszen a játszó sem gyári már
Esetleg tehetnél fel pár képet a tuningról. Az esetleges vásárló korrektebb állapotképet kapna a készülékről. Kívülről rendkívül kívánatos darab... :-)
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)
Eladó, a fent említett cd játszó, kitünő műszaki és korához képest szép esztétikai állapotban.
Persze azért "makulák" előfordulnak, fotóztam.
Minden lemezt(írottat is), hiba nélkül kezel, még nem találtam olyat, ami zavarba hozná.
Az előző tulajdonos, elvégeztetett rajta egy tuningot. Ez áll a következőkből: Órajel generátor tuning, IEC aljzat(Furutech),
A készülékház belső felületeinek rezgésmentesítése. Ez utóbbi, valamilyen bitumenes lemez bevonatot jelent, az oldal, hát, és fedlapon. Nem tudom kinek a munkája a tuning.
Doboza nincs, viszont távirányító és manuál(nem eredeti, én nyomtattam) van.
Az árát 150 ezer Ft-ban jelölném meg.
Fejér megye észak-keleti végében, Ráckeresztúron található(Budapestiek kedvéért, ez kb. 30 km, közvetlenűl az M6-os autópálya mellett), nem postázom, már csak a súlya(16,5kg) miatt sem.
A jelenlegi(Covid) helyzetre való tekintettel, meghallgatási lehetőséget nem áll módomban biztosítani, viszont a vételár letéte ellenében, saját rendszerben meghallgatni elvihető.
Meghallgatási indokkal nem, de biztos vevőnek 40km-es körzetben, előre megbeszélt időpontban házhoz viszem. Kiváncsiságból meghallgatni vágyók, kérem kíméljenek.
Csere, beszámítás nem érdekel.
Jegelni nem szeretném.
Érdeklődni privátban, vagy a 06302347795 telefonszámon.