Igen valami akció kint volt ,vagy van még ,azt nem tudom pontosan, de írták páran kinti fórumon, hogy már elfogyott hónapokkal ezelött, meg csak regisztrált kinti avforumosok kaptak extra kedvezményt, ha jól tudom.. én nem veszek ilyeneket kintről,megnyúvás,hogy ha valami gond van ,csak egy telefon és raktárról csere,akár még aznap, stb....
Az mc10 meg a sda7200 is itthoni hivatalos vásárlás 5év garral,Házimozi Studió-tól, bennük bízok, a kintibe nem, pláne,hogy ismerem a kintről behozott mc10 történetét.... és itt is be is fejeztem erről a témát..nem vita inditónak szánom..
SDA7200: impozáns cucc, nagyon szép ,letisztult, és 0 zaj a hangfalakban,D osztályos létére ez nagy megnyúgvás számomra..
Rettentő nagy erő és erőtartalék, 2cs használva 320w /8 ohm..iszonyat jól megkergeti a hagfalaimat ,elbírna bőven nagyobbakkal is.. Az mca50 hez hasonlítva (ami sztem egy bivaly végfok) azt simán hozza ez a synthesis,és sztem még többet is..egy nagy fájó pont ,hogy nincs xlr,ezt mondjuk nem is értem..
De vettem jobb fajta összekötőket a biztonság kedvéért,persze itt sem szálltam el,Hidiamond D2 és marha jó a kapott hang, szteróban is fejlődött és moziban is sokkal jobb lett az avr550 után, de ez persze természetes a proci+végfok ára jóval több mint az 550..Viszont az av860+mca50 még foszlányokban bennem van és míg avr volt az f12+c52+m12 kkel ami amúgy meglepően frankó volt ,de a lexicon+synthesis csodát művel velük most.. olyan igazi nagy mozis hangot produkálnak most, azt kell mondjam nagyon hasonló mint a nagy performákkal, és ezért fülig ér a szám, mert abba újra beleinvesztálni már nem szerettem volna, és most már nem is kell