Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1310

Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: kupecke »

Igen, sosem tetszett, ha egy döglött kutyába rúgnak még egyet.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6103

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

kupecke írta:
2020.12.01., kedd 18:48
Rágjuk még. Ő már nem tud reagálni, tettek érte. Nem tisztem védeni, nem is akarom.
Ehhez képest... mindig ott a DE
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

gondolkodik.gif
Megint, kitiltás után...
Rágjuk még. Ő már nem tud reagálni, tettek érte. Nem tisztem védeni, nem is akarom. DE
Aki kapcsolatba került vele (vagy a fórumon utánaolvasott) láthatta, VÉGTELEN türelem kell a vele való bárminemű üzlethez :D
Érdeklődéssel figyeltem "utolsó üzletét" és csak annak lezárulta után bátorkodtam hozzászólni. Persze, felhívtam kitiltása után és megkérdeztem mi is történt. Nem ezt a történetet hallottam, ami alább szerepel. No, ennyi, segítek rágni ;)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7129

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Sajnálom a bosszúságot Ákos!
Szerencsére nem lett nagy károd, csak valaki ismét tett azért hogy bizalmatlanok legyünk!
Te mindenkivel segítőkészen viselkedsz, sajnos ezeket a dolgokat kihasználják páran időről időre... :(
Sajnos én is jártam már pórul a jó szívem és segítőkészségem miatt. :(
Semmi károm nem származott a dologból!
Igazából a volt fórumtárs, igen furcsa, minimalista kommunikációja és pár a valóságnak nem megfelelő adat miatt mérgesedett el a helyzet.

Bizonyos szempontból jó, hogy így alakult, mert bebizonyosodott, hogy mennyi segítőkész ember van itt az AVX fórumon! :smile53:
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

ValhallA írta:
2020.11.30., hétf. 13:09
Mindenkinek köszönöm a segítséget, Pinkpanther-től megérkeztek a kábelek! :tutiok:
Sajnálom a bosszúságot Ákos!
Szerencsére nem lett nagy károd, csak valaki ismét tett azért hogy bizalmatlanok legyünk!
Te mindenkivel segítőkészen viselkedsz, sajnos ezeket a dolgokat kihasználják páran időről időre... :(
Sajnos én is jártam már pórul a jó szívem és segítőkészségem miatt. :(
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

Mindenkinek köszönöm a segítséget, Pinkpanther-től megérkeztek a kábelek! :tutiok:
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

ValhallA írta:
2020.11.29., vas. 19:43
Hivatalosan is csatlakoztam Pinkpanther áldozatainak sorához...

Most már bizonyos, hogy engem is meglopott két kábellel!
Konkrétan kettő darab USB kábelemet tulajdonította le.
...
Jó szokásomhoz híven, ebben az esetben sem kértem letétet, ez lett a veszt(eség)em.
f..k ! teljesen egyetértek: mekkora arcátlanság ! :smile51:

nem reagal, nem tudod elérni ? akik korabban "üzleteltek vele", nincs meg telefonszama, cime, stb. ? elküldhetnék ValhallA-nak - szerintem.

...(noha, mint lent irtam a "furcsa kommunikacioja" miatt en inkabb hagytam) azert adnek eselyt: elérni (próbálni) és küldje vissza, de izibe !

és persze a feljelentés is

puha
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 108

Hozzászólás Szerző: puha »

Érdemes mielőbb megtenni a feljelentést, talán még megvannak, akkor lefoglalhatóak tőle, és visszakapod őket. Ha már nincsenek meg, akkor is van esélye a kár megtérülésének. Szerintem ne habozz!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6324

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

ValhallA írta:
2020.11.29., vas. 19:43

Az egyik egy használt, visszaszámolt, 1.2m hosszúságú, AgPt-RX VIII/VI USB kábel a másik pedig egy AgPt-RXF utolsó generációs USB kábel.
(Az előbbi használt értéke 90ezer, míg az utóbbi használt értéke 150ezer Ft.)

Jó szokásomhoz híven, ebben az esetben sem kértem letétet, ez lett a veszt(eség)em.
Ez így már ezzel az értékkel igencsak a feljelentés kategória. :smile30:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

Az egyik egy használt, visszaszámolt, 1.2m hosszúságú, AgPt-RX VIII/VI USB kábel a másik pedig egy AgPt-RXF utolsó generációs USB kábel.
(Az előbbi használt értéke 90ezer, míg az utóbbi használt értéke 150ezer Ft.)

Gógyimogyi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: Gógyimogyi »

Ez az utolsó történet azért is szomorú, mert aláássa azt az elméletet, miszerint a fórumon régóta aktív tagoktól jobb vásárolni látatlanban, postai úton, mint egy frissen regisztrált tagtól. Ez persze lehet, hogy csak az én elméletem. Könnyebben veszem rá magamat arra, hogy előre utaljak akár nagyobb összeget is valakinek akivel csak egy fórumon váltottam pár sort előtte, ha látom, hogy már régi motoros és több dolgot is eladott, minden probléma nélkül. Ez az utolsó követelmény itt mondjuk nem állt maradéktalanul.

Sokszor kommunikációs probléma van vagy elégtelen a kommunikáció, de szerintem a félreértések nagy százaléka elkerülhető lenne ha mindenki bele tudná magát képzelni a másik helyébe. Ez szerintem többnyire semmibe sem kerül és mégis nagyon sokat tud számítani. Pl. "Azt ígértem a vevőnek, hogy ma feladom, de mégsem tudtam feladni, ezért írok neki, hogy megnyugodjon". "Feladtam a csomagot időben, de nem küldök a vevőnek csomagszámot és nem is szólok neki, majd a futár küldi neki az értesítést úgyis". Kivéve ha mégsem és a kedves vevő pedig rossz esetben napokig izgulhat, hogy vajon tényleg feladták-e a csomagot vagy sem.

Annak is alapnak kellene lennie, hogy amíg le nem zárul az üzlet, addig emberi időben reagáljon mindkét fél a másik megkereséseire, gyakorlatilag figyelje, hogy ír-e neki a másik. A kommunikáció hiánya vagy lassúsága ilyenkor könnyen felesleges izgalmat okozhat. Az sem javít a helyzeten ha ilyenkor kikérjük magunknak, hogy a másik mit feltételez rólunk nagy izgalmában, hiszen mi adtunk okot arra, hogy feleslegesen negatív gondolatai támadjanak velünk kapcsolatban, ami teljesen elkerülhető lett volna némi odafigyeléssel. Nem túl megnyugtató ha az állítólag már feladott csomag követési száma után érdeklődve az ember csak két nap múlva kap választ. Nekem ilyenkor az lenne a normális ügymenet, hogy rögtön küldöm miután megkaptam a követési számot.

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Bocsássátok meg értetlenségem leborulok.gif

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 611

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

Tul írta:
2020.11.26., csüt. 10:04
Szerintem sem lenne érdemes ezen vitatkozni. Ez az üzletmenet tipikusan az 'utolsó csepp a pohárban' eset volt. Aki unatkozik, visszanézegetheti a korábbi, párducreleváns bejegyzéseket, más topicokban is, volt bőven panasz és a reakciók is olyanok voltak (akár privátban, akár nyilvánosan), hogy egy idő után nem volt sok kérdés. Vevői és eladói magatartása is indokolta a döntést.

"- Érdekes, hogy az adás-vétel megtörténte után regisztrált fórumtárs pártjára állt itt hirtelen mindenki
- Itt, a végkifejletnél, kitiltásnál (ezt megelőzően), meg lett e kérdezve a kitiltott, több éve regisztrált fórumtárs, felmerült-e ez a döntéshozókban?
( ez utóbbi kapcsán bátorkodtam leírnia fentieket)"

Igen, volt felé privát üzenet moderátori oldalról és biztos lehetsz benne, hogy nem csak úgy lett kitéve. Csak remélni merem, bízol bennünk annyira, hogy nem feltételezed azt, ma úgy ébredt egyikünk, hogy ok nélkül kitesz valakit..
A "mi kis fórumunk" is egyfajta társadalom egy másikon belül. Sajnos óhatatlan, szerencsétlen, de közöttünk, a tagok között is van mindenféle ember, mint bárhol másutt. Jó és rossz egyaránt.
Szerintem alapvetően aki itt van jól érzi magát a fórumban. Az eszmecserék, infók, a beszélgetések (higgadt, vagy épp vérmesebb stílusban) jók. Az csak egy remek plusz, hogy van egy adás/vételi topic is, de biztos hogy a fórum tagok nagy része nem csak azért jár ide, hogy adjon-vegyen.
Nyilván volt egyfajta igény is, hogy ez a "Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!" topic megszülessen, bár valószínűleg egyszerűbb lenne az üzemeltetők, moderátorok élete enélkül.
Viszont, ha szankciók híján csak olvasgatjuk az egyes tagokról a nem túl hízelgő bejegyzéseket, mit ér az egész?
6 éve regisztráltam, nem túl hosszú idő (remélem nőni fog még :)), azért az elmúlt években és a közel múltban sem volt jellemző a minden szíre-szóra történő kitiltás.
Van még máshol is lehetőség a hirdetésekre, az ügyeskedésre, seftelésre, nem biztos, hogy itt is feltétlenül helyet kell adjunk az erre hajlamosoknak.
Másrészt köszönet a moderátoroknak, hogy ezt a hálátlan feladatot is csinálják, és próbálnak segíteni és itt elsősorban a SEGÍTSÉGRE gondolok, nem a kitiltásra. Ha visszanézzük a beírásokat, jellemzően a moderátorok próbálják elsimítani, megoldani az ügyes-bajos dolgokat és nem a kitiltással kezdik.
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC/Ethosz phono, Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1257

Hozzászólás Szerző: Tul »

Szerintem sem lenne érdemes ezen vitatkozni. Ez az üzletmenet tipikusan az 'utolsó csepp a pohárban' eset volt. Aki unatkozik, visszanézegetheti a korábbi, párducreleváns bejegyzéseket, más topicokban is, volt bőven panasz és a reakciók is olyanok voltak (akár privátban, akár nyilvánosan), hogy egy idő után nem volt sok kérdés. Vevői és eladói magatartása is indokolta a döntést.

"- Érdekes, hogy az adás-vétel megtörténte után regisztrált fórumtárs pártjára állt itt hirtelen mindenki
- Itt, a végkifejletnél, kitiltásnál (ezt megelőzően), meg lett e kérdezve a kitiltott, több éve regisztrált fórumtárs, felmerült-e ez a döntéshozókban?
( ez utóbbi kapcsán bátorkodtam leírnia fentieket)"

Igen, volt felé privát üzenet moderátori oldalról és biztos lehetsz benne, hogy nem csak úgy lett kitéve. Csak remélni merem, bízol bennünk annyira, hogy nem feltételezed azt, ma úgy ébredt egyikünk, hogy ok nélkül kitesz valakit..

pepperpower
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 325

Hozzászólás Szerző: pepperpower »

Szerintem inkább ne menjünk bele abba, hogy a Parduccal kapcsolatban kinek, milyen tapasztalatai vannak... Mert a fél fórum elkezdene fröcsögni, és annak semmi értelme nem lenne a kitiltás utan..
Ennyi.
Eleje: Roksan Xerxes/Artemiz, Yamamoto YC03S, Ortofon SPU Gold, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Felmerült gondolataim az ügy kapcsán:
- fél napos feladás csúszásból indult a történet
- Vevő megkapta, amiért fizetett
- Biztosan csak az eladó hibája miatt történt a csúszás? Miért vették át ott, ahol nem lehetett volna?
- Érdekes, hogy az adás-vétel megtörténte után regisztrált fórumtárs pártjára állt itt hirtelen mindenki
( ez utóbbi kapcsán bátorkodtam leírnia fentieket)

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6324

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

szj4 írta:
2020.11.25., szer. 19:08
Az erősítő végre megérkezett hozzám. A termék megfelelt a megbeszélteknek.

A probléma ott volt, hogy a háztól házig szolgáltatással megrendelt csomag be lett víve egy pik pak pontra. Egy bizninkutra, hogy majd úgy biztos előbb megkapom. Hát nem. Mint kiderült ott át se szabadott volna venni a csomagot a kutasnak. Ő persze átvette és félretette. Aztán semmi...

Három nap telefonálás után nagy nehezen voltak kegyesek kiadni a csomagot, ami úgy szerepelt a rendszerükben, hogy át se adta a feladó. Na mindegy.

Hatalmas köszönet TomLeftigernek aki személyesen hozta el nekem a csomagot a mai nap.
Ezzel a végszóval el is köszöntünk Pinkpanther-től.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3248

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

szj4 írta:
2020.11.21., szomb. 16:40
Pinkpanther írta:
2020.11.21., szomb. 10:40
gyeniko írta:
2020.11.20., pén. 20:07

Miért kellene "óvatosan bánni" a feljelentéssel? Az összes előzményt és kapcsolódó sztorit elolvasva számomra az a kép rajzolódik ki, hogy egy nótórius "igazat-nem-mondó" emberről van szó, aki hülyére vesz mindenkit, aki hagyja. Az elfoglaltságára hivatkozás szerintem csak egyfajta védekezés.
Mindenkinek írom azt az axiómát, hogy "mindig a legfenyegetőbb hitelezőt fizetik ki először". Egyet nem szabad: fenyegetőzni és utána nem megtenni, amit ígértünk, mert ezzel "puhapöcs"-nek tűnünk és abban erősítjük meg az adóst, hogy bármit megtehet velünk. Én tettem már büntető feljelentést egy itteni hasonló ügy miatt, de nem szarakodtam vele hetekig, igaz, könnyű dolgom van, mert az irodánkban 4 ügyvéd kolléga dolgozik. A feljelentést azért is érdemes megtenni, mert ez a legjobb módja megvédeni a fórum közösségét az ilyesmi esetektől. A feljelentés megtétele gyorsíthatja a lezárást, mert az ítélet szinte korlátlanul enyhíthető, ha a kár megtérült.
gitt rágás van gyerekek, meg csorda szellem. 13 órával később adtam fel a csomagot mint kellett volna, Ö is rosszul reagálta le a dolgot meg én is, ebből lett a félre értés, ennyi és nem több.
Mivel rögzített telefon beszélgetés van a Sprinter bénázásáról lehet itt 6 ügyvéddel is jönni, csak semmi értelme.
Mivel ezt mi megbeszéltük már nem óhajtok erről többet írogatni nincs is értelme Ti itt tolvajt kiáltotok meg rágalmaztok ha itt valaki perelhetne az én vagyok.
Itt is még egyszer elnézést kérek hogy nem 17.en este hanem 18.-án sikerült elküldenem.

A csomag nyomon követése egyelőre még mindig nem jelzi, hogy elindult volna folyamat. Hétfőn felhívom őket újra. Hátha...
Ennek a futáros sztorinak is jó lenne a végére járni, mert már tülkön ülök.
Van valami fejlemény?
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Pinkpanther
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: Pinkpanther »

Rotwing írta:
2020.11.21., szomb. 14:20
Még a végén kiderül te vagy a szent, mèg ilyet. Az is biztos ha nem kerültél volna ilyen nyomás alá, hogy tálalva lett az egész ügy itt,lehet ez a vevőd is 2 hét múlva kapta volna csak meg, mint előzőek ,ha megkapja egyáltalán.
Szép dolog az önbizalom....

Rotwing
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Rotwing »

Még a végén kiderül te vagy a szent, mèg ilyet. Az is biztos ha nem kerültél volna ilyen nyomás alá, hogy tálalva lett az egész ügy itt,lehet ez a vevőd is 2 hét múlva kapta volna csak meg, mint előzőek ,ha megkapja egyáltalán.

Pinkpanther
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: Pinkpanther »

gyeniko írta:
2020.11.20., pén. 20:07
frenki485 írta:
2020.11.19., csüt. 17:44
Rotwing írta:
2020.11.19., csüt. 17:06

Tedd meg a feljelentést minél előbb ellene , diktáld be nekik a bankszámla adatait,hamar megtalálják .ha megérkezik közben esetleg az erősítő ,utána vissza tudod még vonni a feljelentést .
A feljelentéssel én óvatosan bánnék. Bár maximálisan szj4 pártján állok. Sajna a rendőrség sok esetben azt mondja, hogy az nem úgy van, hogy feljelentgetünk, majd visszavonjuk azt. Majd azt ők tudják és lefolytatják az eljárást, ha kell, ha nem.
Ennek a végső lehetőségnek kellene maradnia.
Ettől függetlenül az a véleményem, ha egy adás-vétel, nevezhetjük szerződésnek is, megköttetett, akkor mindkét félnek törekednie kellene a mielőbbi teljesítésre, amit szj4 maximálisan be is tartott. Az nem lehet kifogás az eladó részéről, hogy nincs ideje. Ő viszont elvárná, hogy a vevő mielőbb rendezze a vételárat?! És szerintem az sem válasz a részéről, hogy a többi vásárlója is megkapta a terméket, ha késve is... akkor ez így rendben van innentől kezdve? Nehogy már ez így működjön, ilyen tortúrán kelljen átmenni bármelyik félnek is (telefonok, sms-ek, fórumra írogatás, fenyegetések, stb...), hogy megkapja a vásárolt terméket, vagy épp a vételárat. És még nincs vége a történetnek...
Miért kellene "óvatosan bánni" a feljelentéssel? Az összes előzményt és kapcsolódó sztorit elolvasva számomra az a kép rajzolódik ki, hogy egy nótórius "igazat-nem-mondó" emberről van szó, aki hülyére vesz mindenkit, aki hagyja. Az elfoglaltságára hivatkozás szerintem csak egyfajta védekezés.
Mindenkinek írom azt az axiómát, hogy "mindig a legfenyegetőbb hitelezőt fizetik ki először". Egyet nem szabad: fenyegetőzni és utána nem megtenni, amit ígértünk, mert ezzel "puhapöcs"-nek tűnünk és abban erősítjük meg az adóst, hogy bármit megtehet velünk. Én tettem már büntető feljelentést egy itteni hasonló ügy miatt, de nem szarakodtam vele hetekig, igaz, könnyű dolgom van, mert az irodánkban 4 ügyvéd kolléga dolgozik. A feljelentést azért is érdemes megtenni, mert ez a legjobb módja megvédeni a fórum közösségét az ilyesmi esetektől. A feljelentés megtétele gyorsíthatja a lezárást, mert az ítélet szinte korlátlanul enyhíthető, ha a kár megtérült.
gitt rágás van gyerekek, meg csorda szellem. 13 órával később adtam fel a csomagot mint kellett volna, Ö is rosszul reagálta le a dolgot meg én is, ebből lett a félre értés, ennyi és nem több.
Mivel rögzített telefon beszélgetés van a Sprinter bénázásáról lehet itt 6 ügyvéddel is jönni, csak semmi értelme.
Mivel ezt mi megbeszéltük már nem óhajtok erről többet írogatni nincs is értelme Ti itt tolvajt kiáltotok meg rágalmaztok ha itt valaki perelhetne az én vagyok.
Itt is még egyszer elnézést kérek hogy nem 17.en este hanem 18.-án sikerült elküldenem.

frenki485
Beköltözött
Beköltözött

szj4 írta:
2020.11.20., pén. 12:47
Sajnos nem. Elvileg a futarcég bénázik. Nyomonkövetési szám már van. Talán hétfőn. Remélhetőleg.
Jól van. Bízzunk benne, hogy minden rendeződik. Bár nem így kellene sad.gif

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 275

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

frenki485 írta:
2020.11.19., csüt. 17:44
Rotwing írta:
szj4 írta:
2020.11.19., csüt. 16:46
Igen érdekes, aki ilyen hozzállást tanusít, nem csak velem szemben, hanem mint látszik több emberrel, simán megússza és tovább folytathatja az avx-es tevékenységét mindenféle következmény nélkül.

Csak olvasd végig kedves Tonee, hogy a hirdetésekben az ember milyen arogáns stílusban van jelen. Az persze eltűrt.

Én meg kapom a figyelmeztetést. Nagyon köszönöm!
Tedd meg a feljelentést minél előbb ellene , diktáld be nekik a bankszámla adatait,hamar megtalálják .ha megérkezik közben esetleg az erősítő ,utána vissza tudod még vonni a feljelentést .
A feljelentéssel én óvatosan bánnék. Bár maximálisan szj4 pártján állok. Sajna a rendőrség sok esetben azt mondja, hogy az nem úgy van, hogy feljelentgetünk, majd visszavonjuk azt. Majd azt ők tudják és lefolytatják az eljárást, ha kell, ha nem.
Ettől függetlenül az a véleményem, ha egy adás-vétel, nevezhetjük szerződésnek is, megköttetett, akkor mindkét félnek törekednie kellene a mielőbbi teljesítésre, amit szj4 maximálisan be is tartott. Az nem lehet kifogás az eladó részéről, hogy nincs ideje. Ő viszont elvárná, hogy a vevő mielőbb rendezze a vételárat?! És szerintem az sem válasz a részéről, hogy a többi vásárlója is megkapta a terméket, ha késve is... akkor ez így rendben van innentől kezdve? Nehogy már ez így működjön, ilyen tortúrán kelljen átmenni bármelyik félnek is (telefonok, sms-ek, fórumra írogatás, fenyegetések, stb...), hogy megkapja a vásárolt terméket, vagy épp a vételárat. És még nincs vége a történetnek...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

frenki485
Beköltözött
Beköltözött

szj4 írta:
2020.11.19., csüt. 16:54
Állítólag úton van.
Szia! Megérkezett?

frenki485
Beköltözött
Beköltözött

Rotwing írta:
szj4 írta:
2020.11.19., csüt. 16:46
Igen érdekes, aki ilyen hozzállást tanusít, nem csak velem szemben, hanem mint látszik több emberrel, simán megússza és tovább folytathatja az avx-es tevékenységét mindenféle következmény nélkül.

Csak olvasd végig kedves Tonee, hogy a hirdetésekben az ember milyen arogáns stílusban van jelen. Az persze eltűrt.

Én meg kapom a figyelmeztetést. Nagyon köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”