Igen, erre gondoltam.zoli73 írta: ↑2020.11.08., vas. 19:34
Sajnos nekem még nem sikerült légpárnát kipróbálnom, nem találtam értelmes áron jó állapotút, pedig én is szeretném...
Amiket próbáltam: Sicomin, homokbox, Nordost kúp, Vibrapod, parobolikus gumikúp, falikonzol, s persze készülék állvány felső polc. Mind más, s lemezjátszója válogatja. Nincs tuti tipp, ki kell próbálni!
Az előző otthonunkban falikonzolt használtam, nagyon jó volt. Még megvan a konzol, de a jelenlegi helyen, nem tudom felszerelni, nincs neki hely.
Sajnos azt a hangot a jelenlegi megoldással nem tudom elérni, ezért próbálkozom, ezért kérdezek.
Jelenleg 10mm-es üveglap, alatta Soundcare alátétek(3db), mindez egy komódon, erre jön a lemezjátszó.
sok mindennel próbálkoztam már, eddig ez a legjobb, de a "falikonzolos" hangot még nem éri el.
[/quote]
Nem biztos, hogy egy komód jó alap, az üregeivel és annak rezonanciájival.
Townshend eddig nem szerepelt még rosszul.
Volt ugyan ami alatt nem hozott sokat, de volt ahol igen. Viszont rontani még nem rontott semmin. Lehet, hogy ez csak szerencse volt.
Már van frissített verziója üvegpolcokkal fémrugókkal. A fémtepsi helyett nem tudom mi van most. A lemezjátszó alatt 2 db van.
Maszek verziókkal viszont nincs jó tapasztalat. Az eddig kipróbált legrosszabb hangú alátétek voltak.