Nem tudom, mennyire jogos egy nyolc évvel ezelőtt megjelent készüléket egy jóval későbbivel egyetlen csatlakozó és annak a kinézete alapján összehasonlítani - ezt kifogásoltam.MrCollector írta: ↑2020.11.23., hétf. 10:05Igen azt hiányolom is a részedről. Te csak ajánlottad, de nem írtál róla milyen is. Másrészt nem értem a mutogatást, mert nem a "te erősítődről" van szó, hanem az újabb modellről ami jelenleg elérhető. Egyébként egy 700$-os terméknél egy ilyen megoldást nem tudok szó nélkül hagyni, a linkelt tesztben pedig írnak a képességeiről (amire itt ki sem tértem). A Questyle CMA400i került kb. ennyibe, ami megépítésre fényévekkel előbbre tart. Persze a hangját nem ismerem, főleg nem összehasonlítva bármivel is. De arról nem is írtam semmit.bitrograde írta: ↑2020.11.23., hétf. 09:50Amennyire emlékszem, te vagy itt, aki a személyes tapasztalatot szokta a vélemény mögül hiányolni. Ez a téma is kezd fantasztikus mélyrepülésbe váltani. Ránézésre, persze....MrCollector írta: ↑2020.11.23., hétf. 09:27
Ahogy látom a réginél még rátették a csavart kívülről. Nagyot léptek előre...![]()
És azért javasoltam a Centrance Hifi- M8 vagy Mini-M8 készülékeket, mert jelenlegi használtpiaci árukért (150-200 USD körül) igen versenyképes hangot képesek produkálni, mi több, különösen jó párost alkotnak a Sennheiser középkategóriás füleseivel, pláne a szimmetrikus kimeneteken. Ezért az árért nem nagyon tudnék az általam hallott DAMP-ok közül mellétenni bármit. Amit tudok róluk, az azért, mert hallottam őket, sőt a Mini M8-tel hosszabb-rövidebb ideig éltem is együtt. A HD580, HD58X, HD600 és HD650 mellé nagyon jó választásnak bizonyultak (volt mindegyik mellette), de kiválóan szólt a szimmetrikus kimenetéről még a Hifiman HE-400 is az ALO réz-ezüst kábelével.