Jajj, ne vedd ennyire komolyan, persze hogy vitatkozunk, mert ez egy vitafórum, és van valami, amiben nem feltétlenül értünk egyet... de nem kell ezt mellre szívni. Pusztán tényszerűen cáfoltam az egymilliós feltételezésedet. A PC (ami valójában egy iMac) semennyire nem megpiszkált, az USB transzport, a külső DAC és az ultraalacsony zajú táp mind külső egységek, saját különálló háza van mindegyiknek.dgyuri írta: ↑2020.10.26., hétf. 19:30Olyan dolgon vitatkozunk, ami abszolút szubjektív. Szerinted kiváló a hangminőség nálad, egy hagyományos, de kissé megpiszkált (tuningolt) PC-ről, amit én nem hallottam, hogy mégis mennyire kiváló. Innen kezdve szerintem kár egymást győzködnünk, mert te sem hallottad még az N70-et szólni, sem az én rendszeremben, sem másnál, ha így nyilatkozol. Én azt mondom, meg kell hallgatni egyet és utána kell nyilatkozni, hogy merre hány óra.Aszpirin írta: ↑2020.10.26., hétf. 17:54Fuss neki mégegyszer, kérlek, annak amit írtam. Ki beszélt audio PC-ről? A lényeget kiemeltem. A többi (a DAC-kal bezárólag) összesen 713ezer forintomba került - beleértve az összekötő kábeleket is (Supra Blue USB és WW MicroPlatinum 8 AES/EBU), de leszámítva a tápkábeleket (két Hydra Hades Next2 és egy DIY LappÖlflex/Viborg), mert azoknak már nem emlékszem az árára (de összességében asszem 800 alatt megáll).
A többi “kiszolgáló infrastruktúraelemet” azért nem számolom bele, mert akkor is meglennének, ha mondjuk egy Lumin hálózati lejátszót használnék a transzport + DAC + ultraalacsony zzajú táp trió helyett.
Kábelerdő valóban van, de csak az állvány mögött, a látvány nem olyan nagyon vészes :-D Különben meg a dolgozószobámban van az egész, egy-két kábel látványa nem zavar annyira. Ha zavarna, elrejteném őket.
"retteghetsz, hogy ha a kedvenc szolgáltatód 3-5 év múlva API-t vált, akkor a jó drágán megvett lejátszód gyártója ad-e ki új firmware-t rá, ami leköveti azt."
Ja...és én nem rettegek, azt is leírtam, hogy miért nem rettegek, de azt valamiért sosem olvasod el..
Ha jól emlékszem, azért nem rettegsz, mert DLNA-képes a streamer, és bármilyen DLNA-képes lejátszóval ráküldheted a zenét - erre még reagáltunk is, ketten is, vagy valamit tényleg nem vettem volna észre?
Nem akartalak semmiről meggyőzni, sem lebeszélni, egyszerűen leírtam az ÉN személyes döntésemet és indokait. Kijött belőlem a Pioneer-Spotify-eset kapcsán, ennyi. Te másként látod/hallod, de ettől szerintem mindketten jól alszunk ma éjjel, szóval peace