Fish írta: ↑2020.10.10., szomb. 19:57
És miért zavar az téged,hogy nekem az órmótlan ,gyatrán kivitelezett,laharcolt mizoból kiöregedett ládák és dobozok nem hoznak lázba, pláne egy lakásban,nappaliban?
Hát akkor most én is leteszem a 2 centemet az ügyben, nem akartam , mert megfogadtam hogy nem megyek már bele ilyen felesleges meddő vitákba, de ...
Az itteni mozis fórumot látogatók 90 százaléka nem tudja megvenni , akár hiszed akár nem, az új, akár hifis vagy akár pros hangfalakat. Ha olyan mint én, akinek a pros hangzás tetszik, az egy kicsit jobb helyzetben van mert használtan már elég komoly rendszert tud venni, egy használt belépőszintű hifis szett áráért. Hogy hogy néz ki és hogy hogy tudja installálni az már egy más kérdés...
Én és sokan mások is szivesebben birtokolnék egy DC féle pros hangfal szettet, vagy egy vadiúj krix szettet, mint Morph kollegának van, vagy akár több milliós hifis szettet mint pl martin logan, de egyszerűen vagy nem tudjuk vagy nem akarjuk megvenni ennyi pénzért. És ezeknek az embereknek csak ezek "órmótlan ,gyatrán kivitelezett,laharcolt mizoból kiöregedett ládák és dobozok" maradnak vagy a hifis verzióik. Most nem csak a pros vonalat, de a használt, sok éves hifis szetteket is leszóltad amik ugyan úgy kiöregedtek valakik tehetősebb moziszobáikból és a maradék 90 százalék hifistához került

.

Ez nálam és sokak szemében akik ide nem merik kiirni a véleményüket, a sznobizmus igazi megtestesülése.
Mantrázod ezt a véleményedet már évek óta, úgy hogy egy használt prós rendszert nem hallgattál meg még. Azt a szettet pedig amely eddig lázbahozott pedig lapátra tetted, legyen az anyagiak miatt, vagy pedig azért mert az sem tetszett. Próbálj ki egy használt pros szettet nálad, csak a mozizás élményéért, és rájössz kis pénzből is lehet focizni, azaz itt mozizni, és nem megy rá a gatyád! Ja csak ezekkel nem lehet villogni, ezekkel csak azt lehet csinálni amire kitalálták, azaz mozizni.

Ufff, beszéltem!