Én is csatlakoznék, aki komolyabb (Lumin A1) hálózati lejátszón Spotyfit hallgat, Tidal helyett...avl2 írta: ↑2020.10.20., kedd 07:31de azért értjük is, nem ?
a szokasos autos hasonlat: mintha valaki Lamboval tolja a köruton vagy akarhol. nagy gaz, nagy hang, nyilvan mas erzes, mint mondjuk egy Balenoban, de azert tudjuk, hogy ...minimum furcsa, maskepp: elherdelás; maskepp: teljesen felesleges oda, maskepp: szegeny ... aki egy varosi dugoban kinlodik vele
egyszerüen (fájóan) nem arra valo
szerk.: természetesen en sem személyesnek szánom !!!
Pontosan a zeneajánló miatt teszem leginkább, valamint a Spotify-t könnyedén tudom Smart rendszerhez is csatlakoztatni, így, amint hazaérek, már szól is a zene, mindez egyetlen gombnyomás nélkül... pusztán telefon GPS alapján.
Hangminőség tekintetében pedig, aki nálam járt 55-45% arányban szóval majdnem vagy-vagy alapon találta el, hogy miről is szól az adott zene...
Úgy gondolom, a Spotify inkább a zene kedvelőknak való, nem a hifistáknak, akik már csak elvből is elutasítják, mert jajjjjj nem MQA, vagy lossless valami. Én simán ott ragadok a kanapén, mikor háttér zenéből meghallok egy új zenét, ami leköt és oda tud ültetni a kanapéra a rendszer elé. Ilyenkor sem az jut eszembe, hogy Tidalon gyorsan meghallgatom, mert azon mennyivel jobban szól... számomra simán élvezhető minőség a Spotify!
Félreértés ne essék, nem aszt mondom, hogy a Spitfy hangminőségben jobb, mint a Tidal, de használhatóságban sokkal kényelmesebb és szerintem a stream szolgáltatók közül messze a legjobb algoritmussal ajánl jobbnál jobb zenéket, ami számomra sokkal fontosabb, mint egy picit jobb hangminőség.