Jaa és ilyen zenén minden apró részletet hallani ami nálam megint betalált. Szám közepén sok érdekesség van.ViXi78 írta: ↑2020.10.09., pén. 19:34Elhiszem, biztosan sokkal jobb egy megfelelő cuccal. Egy Sundara van nálam és nagyon betalált a hangjával, de szinte azonnal éreztem rajta, hogy basszusban lehetne egy picivel több, de egyébként vannak olyan zenék ahol minden úgy jó ahogy van. Ezt a hiányosságot leginkább élő hangszeres zenénél mutatja meg. Mostanában egyre többször hallgatok Nightwish-t és ezzel a zenével is qrvajól szól, de érezhetően gyengébb a mélytartomány. Hamar készítettem is hozzá egy hosszabb kábelt és szimmetrikus csatlakozással nagyot változott pozitív irányban, de még mindig kevésnek érzem. Most menő Tidalos hiphop zenékkel elsőre csak tátottam a számat olyat szólt. Nem gondoltam volna! Új Yello albumnál is fülig érő mosolygás van. A forgalmazónál ki van emelve, hogy elég világos hangképe van és lehet ezért vész el a mélye. Úgy érzem, hogy ezt a fülest kicsit küldeni is kell, akkor szól igazán. Questyle CMA400i-n negyedtől fél hangerőig tartományban élvezetes hallgatni XLR kimeneten. Beszélgettem az üzlet tulajdonosával amikor elhoztam és mondtam egy összeghatárt amiben határozottan ajánlotta az Audeze LCD2c-t. Annyit mondott, hogy ehhez képest annak több a húsa és azért az egy más kategória. Azt mindenképpen szeretném majd kipróbálni.
https://www.youtube.com/watch?v=CMPAGCiuICU