robi20064 írta: ↑2020.08.15., szomb. 18:29
cables írta: ↑2020.08.15., szomb. 17:38
robi20064 írta: ↑2020.08.14., pén. 11:47
Ne haragudj, de akkor honnan tudod hogy zsenialis ha mast soha nem is probaltal?
Senki sem épít ki ösvényt kétnaponta más és más anyagból, úgy hogy a kérdésed is fura. Nyilván azt jelenti a zseniális jelző, hogy ő meg van vele teljesen elégedve, és ez információ.
Pont annyira mintha valaki a legolcsobb Ballantines-ra mondana ugyan ezt, ugy hogy meg eleteben nem kostolt egy evtizednel idosebb rendes whiskeyt. Nem megkerdojelezven hogy az olcsobb kategoriaban is lehetnek jo termekek, de nala igen valoszinuen az ara volt a donto - es egyetlen - szempont.
Az ilyen es ehhez hasonlo kijelenteseknek, kinyilatkoztatasoknak viszonyitas hianyaban semmi ertelmuk.
A piros mondatokhoz fűznék egy árnyalatnit ....ha a whiskit a főldről nyalogatod vagy egy pohárból ....Akkor az olcsóbb pia is jobban esik pohárból...
A hasonlatot arra értettem ,hogy egy semmit mondó normál villanydrót után egy jó rendszer is tud muzsikálni....
Sokunknál csak kábel csodáktól várni a megváltást ,,átlagos rendszerektől..... na ez majd lehetetlen...
Persze szerintem se mérvadó egy kábel után kijelenteni ,hogy az a legjobb

de megélegedetségét mindenki jelezheti ,legfeljebb rákérdezel mivel is elégedett ......Ő már önmaga számára elérte amit akart és ez a legfontosabb.
Jelentekezzen aki kettőnél több hálózati ösvényt cserélt a falban ,,,,,,mármint az első gondolom a lakás eredeti kábele volt.....Na ez egy kevés számú delikvens lesz ...Jobb piát biztos többen ittunk,,,bár Én már nem iszom.
Vagyis ahogy más is fogalmazott "mindenki úgy élvez ahogy akar"