Viszont van ma egy "fenegyerek" születésnaposunk is, aki már nem is olyan gyerek, 77 éves.
https://www.youtube.com/watch?v=-WWcQ-pueE4
Moderátor: ValhallA

Erről a kábelről szerintem csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Annyira már nem új...Ez egy új fejlesztés?

Ott voltam! Nagyon jó buli volt!adamthebrave írta: ↑2020.08.22., szomb. 10:26Ígérem, hogy ez után mára kiszállok innen![]()
![]()
1991-ben ezen a napon a Népstadionban..
Az összes zenekar az egyik legjobb korszákban volt..
Monsters of Rock:
AC/DC / Metallica / Mötley Crüe / Queensryche
Bp., Népstadion, 1991. augusztus 22.
118415232_3964963303518030_1901244557468994153_n.jpg

Chris de Garmo minden kétséget kizáróan a Föld legjobb gitáros-pilótája! Egy korszak és mai gitárosok garmadája nőtt fel és szocializálódott az ő dalain, zeneszerzői, hangszerelési képességein! Kár, hogy a 21. században már csak a repülők érdeklik...ValhallA írta: ↑2020.08.22., szomb. 09:24
A Promised Land sokkal érettebb lemez, mint az Empire, egyértelműen továbbfejlődötek amit a közönségük már nem értett meg... A Promised Land számban Garmo alapjára, Geoff Tate szaxofonja szünet nélküli libabőr!
Viszont sajnos egyben az utolsó minőséget képviselő Queensryche lemez is a Promised Land! A zseniális Chris DeGarmo kiválása után már nem született semmi értékelhető, így ma már kizárólag a szép emlékek maradtak és a régi MTV-s anyagok nézegetése...
youtu.be/cezGdwC7Q74

A Promised Land sokkal érettebb lemez, mint az Empire, egyértelműen továbbfejlődötek amit a közönségük már nem értett meg... A Promised Land számban Garmo alapjára, Geoff Tate szaxofonja szünet nélküli libabőr!Az Empire mellett én megemlíteném az A Promise Land lemezt is, amit anno rongyosra hallgattam,lefordítottam a szövegeit, játszottuk zenekarral, minden tekintetben szuperlatívuszokban tudok róluk beszélni.

Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan korban lehettem a legfogékonyabb zenékre, amikor ilyen alkotásak születhettek...ValhallA írta: ↑2020.08.21., pén. 23:24Az őszülő halántékot, fejtetőről elkopó, fülön és háton jelentkező, nemkívánatos szőrzetet soha nem tekintettem intő jelnek...
Viszont azt, hogy kereken HARMINC esztendős a mai napon a Queensryche, korszakalkotó, negyedik albuma az Empire, egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül az öregedés jelének tekintem!

Ha belefér egy kis borulás... :)