Már most is tetszik a hangja, de még nem annyira folyékony, mint szeretném. Nem aggódom, mert reményeim szerint pár hónap alatt le fog ez tisztulni amennyire csak lehetséges.
paramania írta: ↑2020.08.10., hétf. 14:53XLR -en keresztül használom TIDAL MASTER előfizetéssel, általában igyekszem MQA anyagot keresni, döbbenet jó hangja van !
dgyuri írta: ↑2020.08.10., hétf. 13:07Nem kell pendrive. Ha van (lenne) frissítés leszedné "menüből". De szerintem ez az utolsó fw, mert amit letölthetőként találtam a neten, az megegyezik a gépen lévővel.
Amúgy nagyon jó lejátszó. Most kezd igazán megjönni a hangja. Van benne kb. 50-60 óra és eddig folyamatosan változott (jó irányba). Kíváncsi vagyok, hol lesz "vége" a bejáródási szakasznak?
dgyuri írta: ↑2020.08.10., hétf. 13:07Nem kell pendrive. Ha van (lenne) frissítés leszedné "menüből". De szerintem ez az utolsó fw, mert amit letölthetőként találtam a neten, az megegyezik a gépen lévővel.
Amúgy nagyon jó lejátszó. Most kezd igazán megjönni a hangja. Van benne kb. 50-60 óra és eddig folyamatosan változott (jó irányba). Kíváncsi vagyok, hol lesz "vége" a bejáródási szakasznak?
Sajnálom! Megnéztem a típus felsorolást, valóbban nincs benne a Te géped.
Ezt keresd az áruházban :
Én magam is a Pioneer család gépeit használom, a lejátszóm egy 6170-es Onkyo, szeretem is ezeket az app-okat, a távirányítónál sokkal jobb és vizuálisan is jók, csak a Tidal vezérlő rész nem igazán látványos, de tökéletesen hozzá lehet szokni, ha az ember veszi az erőt és megismerkedik vele, nem csak mindjárt az elején lefikázza. De kell idő és egy jó Android Tidal app és a kettőt összenézve rájöttem, mit is akar a Pioneer és már jól elvagyunk egymással. Persze, lehetdgyuri írta: ↑2020.07.31., pén. 14:51Köszönöm szépen!![]()
Amúgy ez is hivatalos PioneerApp, csak nem érhető el a szokásos módon. Tehát, az hogy "teljesen úgy néz ki mint a Pioneer hivatalos régi vezérlői ", ez azért van, mert ez eredeti app. Nem mókolt házi barkács..
Őszintén megmondom, nagyon örülök, mert a fizikai távirányítóval bajosabb/macerásabb elérni/vezérelni az USB-re dugott SSD-t. Ezzel pedig gyerekjáték.![]()
Akkor a foglalkozás elérte célját!dgyuri írta: ↑2020.07.31., pén. 14:28Ó, dehogynem.. már mindent megpróbáltam, de az N70A-t egyik sem látja. Az eredeti appot a Pioneer visszahívta 2019-ben a Play áruházból, ezért nem elérhető. Ha megnézed az összes újabb Pio appot, egyik sem kompatibilis az N30/50/70/A sorozattal. Fel sem ismerik a lejátszót. Beszéltem-leveleztem Basys-el is ez ügyben, de ők sem tudtak segíteni, mert hivatalosan nem elérhető sehol. Viszont szerencsére Apk. fájlként megvan az ominózus oldalon.
Az Aptoid szerintem hasonló áruház, mint a Google Play és szerencsére könnyedén törölhető is a telefonról. Én nem félnék tőle, hogy galibát okozna, bár az ördög nem alszik.. Nekem pár napja tökéletesen teszi a dolgát a program egy "használaton kívüli" telóról (Galaxy A3/2016)
Sziasztok!paramania írta: ↑2020.07.31., pén. 10:04El tudnád nekem küldeni , mert sehogyan sem tudom letölteni a linkről ? !dgyuri írta: ↑2020.07.31., pén. 07:57Na, akkor elmondom annak, akit érdekel, hogy sikerült találnom típus azonos távot az N70A-hoz, ami jó N50, N50A, N30, stb stb-hez is.
Innen szedhető...egyelőre legalábbis: https://controlapp.en.aptoide.com/app
10-es androidon már nem fut (pl. nálam), de 7-es, vagy régebbi androidon még igen. Lehet, hogy 8, 9 is még jó, ezt ki kell próbálni..
Minden funkciója működik a távnak, tehát távirányító nélkül is teljes körűen navigálható vele a vas, hiszen gyári app.
Jó szórakozást mindenkinek vele.
Igen, köszönöm, már fel is települt...dgyuri írta: ↑2020.07.31., pén. 12:02Mennie kell, most próbáltam ismét és simán lejön. Az az Aptoid nevű program települ előbb és ha az megvan, onnan tölti le. Tehát az Aptoid programról töltődik le valójában. Ezt utána simán tudod törölni és marad a működő PioneerApp.
Hogy tudnám átküldeni különben? Email-en nem tudom, mert ahhoz túl nagy.. Nem vágom annyira ezt a dolgot...
üdv Gy.