Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Esti zenehallgatás.
- Csatolmányok
-
- 21EB951A-FFB5-40ED-AE10-CAE09AC32317.jpeg (1.61 MiB) Megtekintve 4181 alkalommal
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3260
Jó kis "sufnid" lehet...juliush írta: ↑2020.07.07., kedd 14:19Egy kis nosztalgiázás.
Előkerült a Nait a "sufniból" hogy azzal a bolhap..csnyi, egyébként Roon+Bricasti M5 streamerről etetett Resonessence Labs Herus DAC-kal hajtva szólaltassa meg a muzsikát az M30.1-eseken keresztül (ezúttal szub támogatása nélkül).
Abszolút élvezhető hang, szerintem jópáran meglepődnétek rajta!![]()
IMG_1164.jpg
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Inkább lustaságból, át kellene csavaroznom a másik erősítőről a DIY hi-level kábelem végeit a hangfalak aljzataira, mivel a Nait oldalán csak egy pár süllyesztett, kizárólag banándugó fogadására szolgáló aljzat van.
De amúgy is kíváncsi voltam a produkcióra "mankó nélkül"! Elképesztő, hogy ez a csatornánként 15-20W-ot produkáló kis cipősdoboz mire képes a nem túl érzékeny (85dB/1W/1m) hangfalakkal!
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Egy kis nosztalgiázás.
Előkerült a Nait a "sufniból" hogy azzal a bolhap..csnyi, egyébként Roon+Bricasti M5 streamerről etetett Resonessence Labs Herus DAC-kal hajtva szólaltassa meg a muzsikát az M30.1-eseken keresztül (ezúttal szub támogatása nélkül).
Abszolút élvezhető hang, szerintem jópáran meglepődnétek rajta!
Abszolút élvezhető hang, szerintem jópáran meglepődnétek rajta!
Gyula
- goodman
- V.I.P.

- Értékelés: 504
Jelen állapot. 
- Csatolmányok
-
- 20200705_122320.jpg (156.31 KiB) Megtekintve 4285 alkalommal
Most már azonos a kábelezés 
- Csatolmányok
-
- Audience Conductor HF kábel
- SAM_5420.JPG (125.9 KiB) Megtekintve 4472 alkalommal
-
- Audience Conductor IC kábel
- SAM_5419.JPG (163.64 KiB) Megtekintve 4472 alkalommal
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
Tctronic írta: ↑2020.05.07., csüt. 18:49Friss jövevény, mert a kíváncsiság az kíváncsiság.Az óriások mellé mindig kellenek törpék is, hogy az utazás teljes legyen. A vintage vonalat (is) kedvelem ezért a felbukkant kis kuriózumnak nem tudtam ellenállni Fisher STE-C5 (OTTO SX -C20M)
Ha valaki tudja mit jelent a carbon metál megírhatná
WP_20200507_18_27_48_Pro.jpg
Ez csodaszép
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Egyről a kettőre.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
-
alfaati
A "készulekekrol készult képek" topikban írtam ennek a márkának a POROUS METAL mély hangszorójáról nemrég (OTTO SP-X1). Ez már újabb annál. Ott annál habosították az aluminiumot.Tctronic írta: ↑2020.05.07., csüt. 18:49Friss jövevény, mert a kíváncsiság az kíváncsiság.Az óriások mellé mindig kellenek törpék is, hogy az utazás teljes legyen. A vintage vonalat (is) kedvelem ezért a felbukkant kis kuriózumnak nem tudtam ellenállni Fisher STE-C5 (OTTO SX -C20M)
WP_20200507_18_27_48_Pro.jpg
Ennél? Valamilyen konnyu fémre ráhúztak egy szénszál szovetet mindakét oldalán a membrán feluletnek.
Vess egy pillantást az Otto/Sanyo SX-Z 3000-esre! Gyémánt-Titánium-szénszál magasak és kozepek!
Japánok megelozték Európát/Kínát/USÁt vagy 30 évvel.
Gratulálok, szép merítés és szép állapot.
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2801
Friss jövevény, mert a kíváncsiság az kíváncsiság.
Az óriások mellé mindig kellenek törpék is, hogy az utazás teljes legyen. A vintage vonalat (is) kedvelem ezért a felbukkant kis kuriózumnak nem tudtam ellenállni Fisher STE-C5 (OTTO SX -C20M)
- Csatolmányok
-
- WP_20200507_18_27_03_Pro.jpg (436 KiB) Megtekintve 5542 alkalommal
-
- WP_20200507_18_27_22_Pro.jpg (405.23 KiB) Megtekintve 5542 alkalommal
-
- WP_20200507_18_30_55_Pro.jpg (373.26 KiB) Megtekintve 5542 alkalommal
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Alakulóban a rendszer...volt pár újítás a legutóbb feltöltött rendszerhez képest.
Ami változott:
Musical Fidelity A3
QED XT40i
Nordost blue heaven IC
Hangfal belső átkábelezése
Tápkábelek
Ami változott:
Musical Fidelity A3
QED XT40i
Nordost blue heaven IC
Hangfal belső átkábelezése
Tápkábelek
Igen mert a kettő már túl sokba került volna :-Ddbrnsk írta: ↑2020.05.05., kedd 19:57theo írta: ↑2020.05.05., kedd 19:50Parancsolj :-) ez itt a nappaliban letépi a fejed :-)
gyakorlatilag minden zenén elég jó de zúzni szeretek vele a legjobban :-)
https://youtu.be/sXEXeXMZ5oc
Egy van belőle?![]()
theo írta: ↑2020.05.05., kedd 19:50Parancsolj :-) ez itt a nappaliban letépi a fejed :-)
Egy van belőle?
Parancsolj :-) ez itt a nappaliban letépi a fejed :-)
Igen egy Uniti Novával. Eredetileg nem ezt akartam
az élet közbe szólt de baromira nem bántam meg egy igazi fenevad :-)
2x80 watt de az nem akármilyen ! Egy Parasound Halo 2.1 et váltott azt jócskán lelépi
Molnár kocsi :-) nálam az első emeletre így jött fel.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 905
PIHA, en kerhetek meg kepeket? :) Na meg egy kis leirast, hogy milyen a hangfal, en igen sokat nezegettem ezeket.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Ez tetszik! Nem tudom hogy hoznám fel a második emeletre
Mindenesetre nálam bakancslistás
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Új "füles tartó"
Írhatnám hogy végállomás de nálam ez enyhe túlzás lenne :-D de ez már viszonylag kompromisszum mentes cucc ;-)
- bigpocok
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 384
Nappali:
Harbeth Compact 7ES-3 40th Anniversary + TonTräger
Cyrus Stream XA
Heed Audio Obelisk SI3 + X2
Harbeth Compact 7ES-3 40th Anniversary + TonTräger
Cyrus Stream XA
Heed Audio Obelisk SI3 + X2
- Csatolmányok
-
- 8F16A131-17DD-4FEB-B479-8B62F21A1C25.jpeg (2.31 MiB) Megtekintve 5550 alkalommal
Sugden Masterclass ANV-50 - Cyrus Stream XA - Philips CD304 - Dynaudio Contour Legacy - Bowers & Wilkins 802 F Special - Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Chario Aviator Ghibli- Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Chario Aviator Ghibli- Black Rhodium
- Gulka.
- Fórumlakó

- Értékelés: 421
Köszönöm szépen Dondusfi. Ígyekszem megtalálni a megfelelő helyét. Nem is laksz nagyon messze tőlem. Azt tudod, hogy a megyénkben van a letöbb panel lakótelep? Így még pár ezer ember küzd ezzel a helyzettel, mivel sok a hasonló nappali.
Akár hifi/mozi beállítás vagy egyéb.
Asebestyen: Igazad van a távolsággal kapcsolatban. Közelebb lettek rakva egymáshoz.
Egy ideje már itt vannak, de valóban 10-20 cm is nagyon befolyásolja a végső hangzást.
Már kezd visszatérni a régi hang, látszik az alagút vége. Tegnap este sokat haladtam.
TCL 65C728 + Pro-Ject DAC Box + Kenwood KT-5020 + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Libtec/Birth + HiDiamond D3.