Szó nincsen praktikusságról, hanem a puszta megvalósításról (illetve a megvalósíthatóság hiányáról).denesdr írta: ↑2020.07.06., hétf. 13:20Értem amit írsz, de itt most minden praktikusságtól elvonatkoztatva csak a legpuritánabb hangminőségre korlátozva gondolt szerintem Quetz a dologra.
8 digit csatorna talán átfér az USB-n (vagy nem?), szobakorrekciót megoldja a REW, a hangerőszabályzás talán megy ennek a dac-nak vagy esetleg a lejátszó szoftverben is meg lehet oldani.
Nekem egyébként vannak kétségeim, hogy fülre egyértelműen jobbnak lehetne-e hallani mint mondjuk egy 90dB sinad értékű dac-ot. De ez csak találgatás.
Milyen szoftver tud neked egy dd/dts adatfolyamot 8 csatornás digit jelre kibontani és ezt usb-n kiküldeni???? Vagy 4 darab aes/ebu bemenetre szétbontani a 8 csatornát? Életemben nem hallottam ilyenről még,hogy ez lehetséges. Szóval bocs, de találgatás meg üres rizsa helyett konkrét megoldás érdekelne. Konkrétan milyen szoftver és milyen egyéb kütyük mellett lehet erre a cuccra egy mozirendszert építeni?