Én epp ezt látom a hifis beszámolók, leírások egyik problémájának !MrCollector írta: ↑2020.07.05., vas. 13:47Elragadtatás? Talán ez egy kicsit távol esik egy korrekt "tesztet" író ember érzéseitől. Egy magát isteni magasságokban érző, művészlélekétől talán nem. Engem, mint olvasót nem a lelkiállapota érdekel, mert nem a pszichológusa vagyok. ....
A másiknak az igen kevés információ, hogy valaki (pláne "ma ennek, holnap annak" szólóan !!!! ) belelkesül.
Sokkal fontosabb, a forumozasban masoknak info, segites, tajekoztatas, ha nem a pillanatnyi elragadtatasarol ir valaki (itt mindegy ki az), hanem inkabb "egy korrekt "tesztet" ír".
Nem a bekötés utáni percek, hanem a használat évei (ha ez túlzás, akkor hetei, hónapjai) számítanak. pl. ha uj autot veszek, nem az szamit, hogy 1 oraig, 1 napig, 1 hetig jo-e, hanem hogy X évig milyen.
Milyen nem jó, ha elsö nap "különösen benyomó" drót (vagy bármi más) hatása, aztan csak érzi az ember, hogy ojjjé, ez nem az igazi, ha elsö nap: jaj de jó ez az autó, aztan utána 6 hónapból 4.5-et szervízben tölt mindenféle nyüggel
A rövid távú bódítást én meghagynám más szerekre, már ha valakinek az kell.
Ha valakinek hifin, droton, alateten, dugon, ... mulik, ám legyen Neki úgy jó, de az gyanus, hogy nem vihetö át másra/másnak