Én magam is a Pioneer család gépeit használom, a lejátszóm egy 6170-es Onkyo, szeretem is ezeket az app-okat, a távirányítónál sokkal jobb és vizuálisan is jók, csak a Tidal vezérlő rész nem igazán látványos, de tökéletesen hozzá lehet szokni, ha az ember veszi az erőt és megismerkedik vele, nem csak mindjárt az elején lefikázza. De kell idő és egy jó Android Tidal app és a kettőt összenézve rájöttem, mit is akar a Pioneer és már jól elvagyunk egymással. Persze, lehetdgyuri írta: ↑2020.07.31., pén. 14:51Köszönöm szépen!![]()
Amúgy ez is hivatalos PioneerApp, csak nem érhető el a szokásos módon. Tehát, az hogy "teljesen úgy néz ki mint a Pioneer hivatalos régi vezérlői ", ez azért van, mert ez eredeti app. Nem mókolt házi barkács..
Őszintén megmondom, nagyon örülök, mert a fizikai távirányítóval bajosabb/macerásabb elérni/vezérelni az USB-re dugott SSD-t. Ezzel pedig gyerekjáték.![]()
ez másnak még egyszerűbb volt!
SSD-ről nekem ez a legjobb :
https://play.google.com/store/apps/deta ... ulesh.onpc
Egy kedves fórumos kollégától kaptam én is az ötletet. Nem tudom ismered-e? Mármint az app-ot.
Annyiban szerencsésebb, hogy ha visszalépsz a könyvtárban, mindig arra az alkönyvtárra mutat rá ami meg volt nyitva,
nem ugrik fel a lista tetejére.