pärt írta: ↑2020.07.01., szer. 22:05
revox írta: ↑2020.07.01., szer. 21:54
pärt írta: ↑2020.07.01., szer. 20:59
Szép. És ezután jön a kenés?
Brutál edzett és polírozott csápgycsészék, kerámia golyszlik, két csepp műszerolaj,amit szétken. Csak olajfilm kell neki,mint a townshend tányércsapágynak
No igen, de a Regákba se gépzsír dukál. Ellenben ez talán elbírna valami vastagabb anyagot is.
Amúgy tényleg szépen pörög, de most már értem, miért kell egy-két évente csapágyakat cserélgetned.
Cserélni az iparit kell. Azok elkopnak hamar. A kóniszos jobban tolerálja az axiális terhelést, ipari kevésbé. Egyébként a quattroban egy nyári idényben kellett kétszer :)
Ez egyébként vadi új cult. Úgy voltam vele, így null kilóméteres a csapágy, ez a gyári kenése,amivel jött a csapágy. De a Speedbe én tettem 2 cseppet. Nincs ebben nagy varázslat, sima láncolaj is jó neki. Az is erős terhelésnek kitett szerkezet(már a lánc). Ennek ez a lényege,hogy a kenőanyag nem fékezi a golyókat. Elvileg 3/Watt/pedálfordulat, gyakorlatilag szerintem kb annyi, lehet vele rajolni, tyűűdeforoggg és kb ennyi. Nem azon a 3 watton fog múlni a 10% kaptató :) de tényleg mókás, hol tart az eleje, persze már sok-sok éve.
Egyébként van bontatlan full kerámia iparim is. Az is íg, forog. Aztán egyről letéptem a porvédőt, van e bene kenés... Van

persze a porvédőt nem tudtam visszatenni

de agyon belül van, elvileg porosodni nem tud,max odakúszik zsír, de nem akartam kivenni, mert szettben vannak a kerámia iparik/kerék.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu