Ő sem.
Öten sem vállalták, innentől kuka, nem szabad vele foglalkozni. Elég drága ajtótámasz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Ő sem.
Sajnalom, hogy nem mondtak tul biztatot. Szerintem ne csuggedj.Langesz írta: ↑2020.06.25., csüt. 11:04Köszönöm szépen a válaszokat!
A Totel a képeket látván azt mondta, hogy 100 alatt semmiképp nem úsznám meg, de inkább passzolnák és nem foglalkoznának vele.
Teljesen le vagyok törve, egyszerűen nem tudom mi tévő legyek. Ha bele is pumpolnám ezt a pénzt, akkor is ismeretlen a végeredmény, ki tudja meddig működne jól. Pénznyelő.![]()
Én nem ismerem konkrétan az erősítődet, de ahogy most körbenéztem a neten, úgy látom 300ezer körül szoktak menni használtan. Egy ily árú gépnél szerintem azért érdemes lehet elgondolkodni az elsőre durvának tűnő 100ezres javításon is, főleg mivel ez egy sztereó erősítő, vagyis vélhetően jobban tartja az árát majd, nem kell attól félni, hogy két éve múlva elavul, és semmit nem ér, mint mondjuk egy mozis gép. Persze nyilván az is számít, hogy milyen esztétikai állapotban van, szereted-e a hangját, hosszútávra tervezel-e vele. Amúgy érdemes lehet kisebb szervizeket is keresgélni, én például több készülékemet is javítattam már Kiskunfélegyházán egy AVC digital szerviz nevű helyen. Egy sima kis sarki ház, belépve egy szoba az egész, tele cuccokkal, ránézésre eszedbe sem jutna, hogy Sokol rádiónál komolyabbat meg tudnak csinálni, de mégis egy profi hely. Vittem már oda mozi erősítőt, sztereó erősítőt, lemezjátszót, tv-t, mindent profin megcsináltak, garanciát is vállalnak, és az esztétikai állapotra is figyelnek, és mindemellett szinte már irreálisan olcsón dolgoznak. Érdemes lehet az ilyen helyeken is utána érdeklődni, mert sokszor kellemesen is lehet csalódni.Langesz írta: ↑2020.06.25., csüt. 11:04Köszönöm szépen a válaszokat!
A Totel a képeket látván azt mondta, hogy 100 alatt semmiképp nem úsznám meg, de inkább passzolnák és nem foglalkoznának vele.
Teljesen le vagyok törve, egyszerűen nem tudom mi tévő legyek. Ha bele is pumpolnám ezt a pénzt, akkor is ismeretlen a végeredmény, ki tudja meddig működne jól. Pénznyelő.![]()
"Újabb/modernebb" vagy garanciális készülék esetében szerintem érdemes megkérdezni a gyártó által kijelölt hivatalos szervizt (is). Ebben az esetben, ha jól tudom ez a Totel. Általában azt próbálom javasolni, hogy több helyen is érdemes érdeklődni, ajánlatot-javaslatot kérni. Így mindenki eltudja dönteni mi az amire szüksége van. Egyébként valóban lehet negatív dolgokat is olvasni a Totelről, de talán más műhelyekről is.rookakoma írta: ↑2020.06.25., csüt. 00:33BLX, a Totelt miért javaslod rendszeresen? Van valami + tapasztalatod?Langesz írta: ↑2020.06.24., szer. 22:13Sziasztok!
Tudtok nekem idehaza olyan profi, korrekt áron dolgozó szervízest ajánlani, aki elvállalna egy Primare A30.1 MK II-t?
Megvettem, összekötöm, bekapcsol, de hang az nincs.
Leveszem a tetejét, rrre ez fogad: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Várom mielőbbi válaszotokat!
Én is a Totel-t ajánlanám. Szerintem korrekt áron dolgoznak, garanciát vállalnak a javításra, figyelnek az esztétikai állapotra is, és még gyorsan is dolgoznak.Langesz írta: ↑2020.06.24., szer. 22:13Sziasztok!
Tudtok nekem idehaza olyan profi, korrekt áron dolgozó szervízest ajánlani, aki elvállalna egy Primare A30.1 MK II-t?
Leveszem a tetejét, rrre ez fogad: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Hol vetted?Langesz írta: ↑2020.06.24., szer. 22:13Sziasztok!
Ha jól láttam a neten, a Primare hivatalos szervize a Totel: http://totel.huLangesz írta: ↑2020.06.24., szer. 22:13Sziasztok!
Ha minden igaz, van Cyrus forgalmazo itthon es a Sekon a szervizuk. Kerdezz ra esetleg.Hidalgo0 írta: ↑2020.05.30., szomb. 17:17Sziasztok!
Van egy Cyrus II + PSX erősítőm amit lassan 5 éve használok nagy megelégedettséggel.
Nincs semmi baja, de szeretném megadni a megérdemelt törődést neki.
Tudtok jószívvel javasolni Budapest és környékén valakit, aki ismeri a típust és vállalja az átnézését és szükség szerint a csere érett alkatrészek cseréjét.
Köszönöm.![]()
Sok sebből vérzik :( hacsak nincs összefüggés a trafó búgása és a forró ellenállás között, akkor már kettő probléma, amit meg kell oldani. Nem szándékozom problémát a nyakamba venni :) így inkább nem hozom el a gépet.
Köszönöm, kikapcsolom, oldalára állítom, leveszem az alját. Bekapcsolom, járatom. Én is gondoltam rá, hogy a forrasztás is olvadhat. Amikor járattam fél órát, kikapcsoltam, kihúztam és az újjam rátettem a két hűtőbordára az ellenállás mellett. Nagyon melegek voltak. Az ellenállást nem tapiztam, bevallom. Rálesek arra is, ha most kikapcsolom és leveszem a tetőt.dragonweed írta: ↑2020.05.14., csüt. 14:17A melegedést valószínűleg az 5W 200 ohmos ellenállás okozza (legalábbis a nagy részét). Láthatóan "túlmelegedősen" el van színeződve, de ez ilyen régi készülékeknél normális. Azt viszont érdemes megnézni -a nyák panel fólia oldalán- hogy nem olvadt-e ki a túlmelegedés miatt a forrasztás. A trafót felejtsd el, roncsolás nélkül ezeket szétszedni praktikusan lehetetlen.....atis írta: ↑2020.05.14., csüt. 14:00Mégiscsak melegszik a két darab kis alkatrész a hűtőbordákon. Ezek a trafó bal sarka mellett vannak. Olyannyira, hogy jobban megnézve a tető belülről el is van színeződve.
Lehet, hogy a trafó búgásának ehhez is köze van?
Minden javítható. Kérdés, hogy ez mennyire komoly probléma?