Ha a tápkábelek között hallottál különbséget, akkor az USB-k között is fogszHelboar írta: ↑2020.06.23., kedd 14:05Elég edzett fülem van, biztos kihallani egy rossz és jó kábel közötti különbségetgyongyhalas írta: ↑2020.06.23., kedd 14:00Kíváncsi lettem ...hallasz különbséget kábelek között?Helboar írta: ↑2020.06.23., kedd 10:02Ez jó info volt köszi , ezt nem is vettem figyelembe,hogy ha rossz minőségű a réz vagy ezüst vezető ,akkor lehet azon bármilyen jó árnyékolástechnika ,elkülönítés ,tömítő anyagok,rezgés csillapító , a hang nem lesz jó végeredménybe . Bár .. egy occ réz vagy ezustel nem igen lehet mellè lőni, ha az valóban az is ..Igazából marketing céljából bárki bármit mondhat a gyártók közül hogy milyen minőségű vezető van benne, ez ugye akkor se derül ki ha egy hozzá értő szétszedi esetleg. Így tényleg marad az,hogy meg kell hallgatni... Nem hinném hogy valaki kölcsön adna akar csak egy supra usb kábelt is pár napra,nemhogy dragabbat , de ez lenne az igazi jól írtad. Valahogy megpróbálom ezt meghallgatni. https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... kabel-15-m
Először is ezt kellene letesztelned......
Ha nem .Akkor tökmindegy melyiket veszed.![]()
ha sikerült hallani a tapkabelek közötti különbséget ,usb se lesz kihívás szerintem.

Igen, próbálgatni kell, de sztem ne full áron vegyél Kácsás cuccokat, azokat még párszáz órát kell járatni, mire megjön a hangjuk. Nézz körül az adásvételiben, ott bejáratott kábelek mennek használt áron. Csak egy jótanács, ami nem függ a hangtól