Szép lehetett!erica írta: ↑2020.08.01., szomb. 22:38Nekem pioneer spl 8000 volt persze normális kiszolgálás kellet neki ,szépen is tudott szolni ,de azt kifejezetten élveztem mikor valakit csak vittem és feltekertem a hangerőt azok az arckifejezések na és a lobogó hajPalm írta: ↑2020.07.31., pén. 22:34Ezek a mélynyomók tényleg hatalmasat szólnak, de iszonyatosan mély hangok leadására is képesek már kis hangerőn is. Teljesen más világ. Persze ezeknek a jobbaknak igen komoly ára is van és külföldről beszerezhetőek kizárólag.
Persze van, aki a "lökhajtásos" közlekedés miatt vesz ilyen mélynyomót vagy hasonlót.![]()
azok a régi szép idök ...
Nekem pioneer spl 8000 volt persze normális kiszolgálás kellet neki ,szépen is tudott szolni ,de azt kifejezetten élveztem mikor valakit csak vittem és feltekertem a hangerőt azok az arckifejezések na és a lobogó hajPalm írta: ↑2020.07.31., pén. 22:34Ezek a mélynyomók tényleg hatalmasat szólnak, de iszonyatosan mély hangok leadására is képesek már kis hangerőn is. Teljesen más világ. Persze ezeknek a jobbaknak igen komoly ára is van és külföldről beszerezhetőek kizárólag.
Persze van, aki a "lökhajtásos" közlekedés miatt vesz ilyen mélynyomót vagy hasonlót.![]()
Ezek a mélynyomók tényleg hatalmasat szólnak, de iszonyatosan mély hangok leadására is képesek már kis hangerőn is. Teljesen más világ. Persze ezeknek a jobbaknak igen komoly ára is van és külföldről beszerezhetőek kizárólag.frenki485 írta: ↑2020.07.31., pén. 21:58
Palm írta: ↑2020.07.31., pén. 18:47Óóó... autó-hifi, ja. Külön-külön értem mit jelentenek a szavak, de egyben??
Eddig más nem jött le az egészről, mint próbálj vmi brutál hangkeltő cuccot beinstallálni, aztán robbantsd le a karosszériát a hanggal az autódról...
Ha már lúd, akkor legyen kövér!
A Legendás Cerwin-Vega! Stroker:
Brutális Orion HCCA:
Méltán híres Rockford Fosgate:
Mindhárom márkához volt szerencsém.
A Cerwin-Vega! és az Orion olyan durva volt, hogy belül éreztem a mélyeket és nagyobb hangerőn meg nem lehetett maradni olyan erős volt. Azóta sem hallottam jobb autó mélynyomót.
![]()
Ha már lúd, akkor legyen kövér!
Nekem is tetszenek. Ezekre még ma is öröm ránézni. Időtlen dizájn.
Nos, ez nagy mértékben függ attól, hogy a fal melyik oldalán él az ember!
Pedig biztos sokat kellett kísérletezni, mire kiderült, hogy 6 alátét még kevés a készülék alá, de 9 már jól szól. Ráadásul legalább ötféle fát ki kell próbálni a tökéletes hangzáshoz.
Általában nem vagyok szkeptikus a "kütyükkel" kapcsolatban, de ha ez a sok sz@r mind kell ezek mellé a készülékek mellé, akkor ott valami nagy gond van! Persze lehet "csak" fejben...
" de akkor már apus, itt porszívózni is kell!" mondhatná a feleség :)