Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Tisztelt Bringás Urak!
Nagyon birizgálja a csőröm a Tisza-tó megkerülése,most,hogy elkészült az új híd és elvileg szépen körbetekerhető a kis kör ami 70 km. Érdeklődnék esetleg a jövő héten ráérne valaki egy kis tötymörgésre a tó körül,amennyiben az időjárás engedi?
Bevallom még nem voltam bringával itt, ellenben autóval kirándulgatni igen.
Ati
Nagyon birizgálja a csőröm a Tisza-tó megkerülése,most,hogy elkészült az új híd és elvileg szépen körbetekerhető a kis kör ami 70 km. Érdeklődnék esetleg a jövő héten ráérne valaki egy kis tötymörgésre a tó körül,amennyiben az időjárás engedi?
Bevallom még nem voltam bringával itt, ellenben autóval kirándulgatni igen.
Ati
TM1 táblázatot elteheted, ott az app :;)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Ha nem leszek rottyon,(mint pl most) mehetünk :)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5263
Férfiember Mikulás csomagja:
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9753
Termőföld hordásban, vagy gödörásásban nem? Ha már ennyire jó erőben vagy!?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Benne vagyok egy Kékes mászásban is, az km-ben rövidebb 
Mi újság a júli 25-i Tiszató kerüléssel?
Lesz rá jelentkező? Vagy közeli az időpont?
Lesz rá jelentkező? Vagy közeli az időpont?
Há én arra gondoltam,mostanában láttam pár csapágyat,ami nem kopott volt,csak annak tűnt,aztán mosás,majd újrakenés után futott,mint újkorában. De,persze,pedál esetén vélhetően nincs fellazulás, de akár az is lehet. Vastag zsír vízkiszorításra jó és 1-2 századot megold. Tizedmilit már nyilván nem.asebestyen írta: ↑2020.06.18., csüt. 07:34Revi, nem ezt vártam Tőled!![]()
Az a csapágy , ami kopottság jeleit mutatja bármilyen módon, annak annyi. A vastag zsír itt semmit nem ér, hisz ezek a csapágyak komoly radiális terhelés alatt vannak, a fém hiányt nem lehet semmilyen zsírral pótolni.
Megelőző karbantartásnak kiváló a csapágy kimosása és megfelelő zsírral való megtöltése, illetve azon pontokon is a pedált, ahol víz juthat be. Egy már berágott csapágy kuka. Duplán tömítettet kell venni a boltban, valami normális gyártótól, és már újonnan is érdemes lehet kimosni belőle a kevéske gyári szar zsírt és megtölteni finoman jó zsírral.
halfnote.hu
halfnote.hu
Egyről beszélünkpärt írta: ↑2020.06.18., csüt. 11:16Egy monster bike vázában elfér ennyi kóválygás, de egy normálban? Na jó, elfér, de hogy került oda?Talán gyerekkoromban a szovjet Szputnyik csodabringák kerekében láttam ilyesmit, de azok szupertitkos aluötvözetből készültek.
![]()
Nagy kérdés, hogy a gyári csomagban hogyan tekeredhetett el ennyire. A jobbik eset, hogy a gyárban elfelejtettek minden küllőt meghúzni, a rosszabbik, hogy a felni a centírozás után tényleg csak élőhalott, és csak várja, mikor ránthat magával a sírba néhány túltépett küllőt. Ezt csak mérés mondaná meg.
halfnote.hu
halfnote.hu
Teufel Connector 2 - Dynaudio Music 7
képek :)
- Csatolmányok
-
- IMG_20200618_135041.jpg (4.77 MiB) Megtekintve 1804 alkalommal
kerékpár lopás biztosítás pl.ezek:
- Csatolmányok
-
- bicaj bizt 2.PNG (112.92 KiB) Megtekintve 1821 alkalommal
-
- bicaj bizt 1.PNG (81.77 KiB) Megtekintve 1821 alkalommal
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9753
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6554
Nekem soha nem volt ilyen Bikesafe regem (nem is loptak el még bringát tőlem), de ártani nem árthat.
Ha ott is kell hagynod valamennyire, akkor mint ahogy korábban is írtam egy Kryptonite U-lakat sokat segíthet.
Tudom, hogy nem olcsó, de ezt csak flex-el vágják át.
Ez a 29 cm hosszú változat, könnyebben tudod a vázon és a hátsó keréken átfűzve odazárni valami stabil "tereptárgyhoz".
https://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/z ... s-u-lakat/
Ha gyorszárasak a kerekek akkor célszerű hozzá venni egy hurkot is, és azt az első keréken átfűzve hozzázárni:
https://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/z ... urokkabel/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
mindjárt fotózom :)
BikeSafe-et ajánljázok?
esetleg megéri biztosítást is, s milyet?
nem tervezem sehol ott hagyni a bicajt órákig, kis faluban lakom, dehát az ördög nem alszik, sajna elég feltűnő ez a bicaj.
köszönöm!
BikeSafe-et ajánljázok?
esetleg megéri biztosítást is, s milyet?
nem tervezem sehol ott hagyni a bicajt órákig, kis faluban lakom, dehát az ördög nem alszik, sajna elég feltűnő ez a bicaj.
köszönöm!
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5263
Egy monster bike vázában elfér ennyi kóválygás, de egy normálban? Na jó, elfér, de hogy került oda?
Nagy kérdés, hogy a gyári csomagban hogyan tekeredhetett el ennyire. A jobbik eset, hogy a gyárban elfelejtettek minden küllőt meghúzni, a rosszabbik, hogy a felni a centírozás után tényleg csak élőhalott, és csak várja, mikor ránthat magával a sírba néhány túltépett küllőt. Ezt csak mérés mondaná meg.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6554
Klassz, azért egy-két fotót dobhatnál...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Igen, kész az aluparipa :)
Meg is dicsérték többen míg kihoztam a boltból.
Nulla nyolcas van benne most, ügyesek voltak. S hogy meddig birja? Meglátjuk.
Markolat meg pedalok nem valami minőségűek, de majd idővel cserélem
Meg is dicsérték többen míg kihoztam a boltból.
Nulla nyolcas van benne most, ügyesek voltak. S hogy meddig birja? Meglátjuk.
Markolat meg pedalok nem valami minőségűek, de majd idővel cserélem
Az a csapágy , ami kopottság jeleit mutatja bármilyen módon, annak annyi. A vastag zsír itt semmit nem ér, hisz ezek a csapágyak komoly radiális terhelés alatt vannak, a fém hiányt nem lehet semmilyen zsírral pótolni.
Megelőző karbantartásnak kiváló a csapágy kimosása és megfelelő zsírral való megtöltése, illetve azon pontokon is a pedált, ahol víz juthat be. Egy már berágott csapágy kuka. Duplán tömítettet kell venni a boltban, valami normális gyártótól, és már újonnan is érdemes lehet kimosni belőle a kevéske gyári szar zsírt és megtölteni finoman jó zsírral.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7984
Revi, nem ezt vártam Tőled!
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok