chopper írta: ↑2020.06.17., szer. 10:44
Én nem szavazásra akartam buzdítani.

Csupán ha valakinek van véleménye, esetleg hallott Cables, Fapaci és a Kácsa legújabb kábeleivel épített rendszer(eke)t vagy valami olyan szempontot tud, amire érdemes lenne odafigyelni a döntéskor az legyenszíves ossza meg velem. Ennyi.
Ha megjósolhatatlan, hogy nálam melyik szett válna be akkor a legjobb az lenne, ha mindhárom kábelgyártó kábelszettjeit össze lehetne hasonlítani. De ez - bár mindegyik gyártó kipróbálási lehetőséget biztosít letét ellenében - szinte lehetetlen és nemcsak azért, mert kell hozzá kb. félmillió forint, hanem mert a gyártók nem tudják egyszerre, egyidejűleg biztosítani a kábeleket. Nincs nekik raktáron, hanem le kell gyártani őket.
A hozzászólásaitokat köszönöm. Az egyéb ajánlatokat is, amiket p.ü.-ben kaptam. Ezeket fontolóra veszem.
Szépen tudnám jellemezni a cables, fapaci, és a kácsás tápkábelek közti különbséget, de félek, hogy ez egyedül az én rendszeremben való tulajdonságokat tükröznék az én ízlésem szerint. De ha összeállt a fejedben az a kérdés csomag, amit Shimano feszeget, akkor ahhoz hátha mégis segítség, valami kiinduló pont, végül is erre való a fórum, vagy mi a szösz, de tartom magam az előző beírásomhoz, hogy lehet, hogy tök feleslegesen koptatom a billentyűket, ne hallgass rám

:
Nálam összekötőként fapaci luxor összekötője nagyon visszafogott, már már fojtott hangú volt. A régi Live tetszetős, kellemes, a digitális forrásom szinte analóg kazettás magnós stílusban szólt,hátránya ugyan ez, hogy fedett, mint ha az egész tér felett egy búra lenne, ami minden irányból behatárolja, beszűkíti a teret, és a dinamikát. A Live 2 ehhez képest kinyílik, szerintem sokkal jobb, az árát simán megéri. Kácsás összekötőből nem próbáltam.
Tápoknál fapaci féle luxor nrg kiegyenlített, tiszta, nem emel ki, és nem húz semerre, nem idegesítő, forrásokban, előfokban szerethető volt, végfokban, elosztó előtt már van egy kis vékonyság, soványság a hangjában, de ez is csak akkor jön ki, ha egy jobbat bepróbál az ember, amúgy nem feltűnő, árát éri. Új Live hálózati, látványos, tiszta, nagyon dinamikus, erőteljes hang, ez akár valakinek sok is lehet, valahol meg bomba, ez is megéri az árát szerintem. A kácsásból nem a 25-ös, hanem a 40-es van, subba szerintem tökéletes, próbáltam máshová is, nem vált be, egy erőteljes, de túl egyszerű hang, semmi finomság, viszont árban ez a legolcsóbb, azt hiszem 5eft/m.
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature