Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Htpc (Home Theatre PC)

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: aurum »

az okosok szerint barmit allitasz az svideo vagy a kompozit kimeneten az csak 640x480 lesz.
Helyesebben szólva mindegyik csak a hagyományos PAL 576(625) vagy NTSC 480 (525?) soros felbontását támogatja. Nincs más szabványra lehetőség. Azaz akármilyen forrást (felbontást) is kötsz rá, azt a forrás oldalon át kell konvertálni az említett két szabványra.

Azt sem hiszem, hogy SCART-on meg lehetne etetni bármelyik tévével más felbontást. SCART-on van ugye kompozit, s-video vagy RGB lehetőség. Az első kettő kilőve, a harmadik elvileg működhetne, de nem tudok olyan esetről ahol ténylegesen menne is.

Analóg csatlakozás esetén egyedül a komponens és a VGA (ami végülis RGB+2 szinkronjel ha jól tudom) az, ami egyedi - és HD - felbontásokban használható. Meg persze a DVI analóg, de az jel szinten ugyanaz mint a VGA.

pedig meg lehet es meg is jelenik, de atv felbontasa nem lesz nagyobb ettol....

Flowerpower
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Flowerpower »

Ez a bejelentkezés még nehezen megy...  

De megint én voltam

Úgy néz ki ,a kézikönyv szerint is a legmagasabb választható felbontás 1280*768 60hz-en.Jelen pillanatban a vidkari ezt a felbontást csak és kizárólag 1368*768-ban hajlandó behozni.Ekkor nem teljse a képernyő,de van egy funkciója a sony-nak amellyel teljse képernyőre lehet huzni(viszintes kitöltés).Érdekes hogy ezzel a módszerrel lesz jó a képarány, ezt az INHD tune up-al konvergencia tesztjében jól látszik,meg néhány filmmel is.
furcsa hogy a pc-n beállított felbontások nem azonosak a lcd megjelenővel,1280*768-ra pl 1024*768 állitódik be.
Bocs hogy bő lére eresztettem de ez van. :kiraly:

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Ez a bejelentkezés még nehezen megy...

De megint én voltam :kiraly:
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Vendég »

ja a desktop is 1368*768 ban van ugye mert clone mod. 
a video overlay mod az mi akar lenni?

Szintén gyanúra ad okot, hogy 1368x768-at írsz, amikor olyan nincs is gyakorlatilag (illetve nem szabványos)

Az 1366x768 a szabványos ("fél-HDTV"), mivel a 16/9-es képarányt ez adja vissza a legjobban (1366/768), persze van egy "leheletnyi" eltérés (1366 / 16 x 9 = 768,375).

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

Hi! 
egész jól haladok a tanácsaid alapján ,de még mindig akad probléma....

Elöször is dsub-on keresztül hajtom meg a tv-t,nem dvi-vga átalakítoval.

Mostár szépen mennek a hd trailerek is,furcsamód erre nem volt hajlandó dvi.n keresztül hajtva ,tényleg nem müködik a clone mod.

Már csak annyi a probléma hogy az istennek sem sikerül beállítani a nativ felbontást.1366*768 esetén is 1280*768 at ir ki a tv ,és abban is megy.A képernyő szélén két 2cm-es fekete csík van :kiraly:
Persze ki lehet húzni viszíntews kitöltéssel,de azért ez nem az igazi.
Szerinted mi lehet a baj ?

Szerintem az a baj (mondom ezt úgy, hogy nem ismerem a Sony TV-d beállításait/menürendszerét), hogy szerintem nem "PC üzemmódban" használod. Ott ugyanis (legalábbis nállam) nem lehet kihúzni/kinyújtani a képet semmilyen irányban. Ugyanúgy nem, ahogy egy monitornál sem. Ha nem natív felbontásban használsz egy LCD monitort, akkor vagy torz a kép, vagy lemarad valami, de huzogatni nem lehet. Lehet hogy a Sonyd tudja, de gyanús, mert ezt a szolgáltatást PC üzemmódban nem szokták elérhetővé tenni.

A másik tippem, hogy nézd meg a manualt, hátha benne van, hogy milyen natív felbontásokat támogat (1360x768-at próbáltad?)

A harmadik, hogy, ne azzal a Powestrippel vagy micsodával próbálkozz, hanem a videokarcsi beállításaival, ha nem megy, akkor új driver hozzá, vagy új karesz

Flowerpower
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Htpc (Home Theatre PC)

Sziasztok 
Szívtam én is, mire kiraktam a számítógépet az LCD TV-mre... Néhány rövid tapasztalat:

A cuccok:

videokaresz: Saphire ATI Radeon 9600 Atlantis, egy D-Sub (VGA) és egy DVI kimenettel (megjegyzés: érdemes a legújabb Catalyst-ot használni, tele van HDTV-s javításokkal)

a TV (LCD): SAMSUNG LE40R51 (D-Sub PC-bemenet, meg HDTV bemenet, stb.stb)

Szívás Nr.1
Gondoltam, ha már van HDMI bemenet a TV-n, a kareszon meg meg DVI kimenet, akkor belevágok egy jó kis DVI=>HDMI átalakítóba (kb. 8-15e, minőségtől függően), és faszán megküldöm digitálisan... Nem igazán jött be, a kábelt asszem egyelőre bebuktam... A kép megjelent ugyan, de förtelmes minőségben. Gondolom azért, mert először a videokaresz felkonvertálja (50 Hz-en persze) 720p, 1080i, vagy ehhez közeli ("HDTV képes") egyénileg beállítható felbontásokba (különben nem eszi meg, hanem kiírja, hogy "Nem támogatott üzemmód"), majd a TV jól visszakonvertálja a TV natív (1366*768) felbontására. A többit el tudjuk képzelni... Ennyit a digitális jelátvitelről (miért nem hagytak rajta egy rohadt DVI bemenetet) :kiraly:

Szívás Nr.2
Analóg játék: csak a videókártya D-Sub kimenetével működik a TV D-Sub-on keresztüli meghajtása. Ha a DVI-ről hajtom meg egy kis DVI=>D-Sub átalakítóval, akkor van (kiírja, hogy "Nem támogatott üzemmód"). Gőzöm sincs miért, meg egyáltalában, honnan tudja, hogy most digitálisról átalakított analóg jelet kap, vagy sima VGA-VGA jelet (a videókártya is digitálisból alakítja át analógra a jelet, nem?) És különben is, nem mindegy neki?

Szívás Nr.3
Felejtsétek el a "clone" üzemmódot. Először is azért, mert LCD kijelzőt (mint tudjuk) csak natív felbontásban "szabad" használni, ez meg valszeg sosem fog egyezni a monitorod és a TV-d esetében (hacsak nem vagy akkora király, hogy mindkettő 1920x1080-as ) Másodszor: ahhoz, hogy mindettőt komolyabb felbontásban használja, már egy komolyabb karesz kell (mondjuk ez a kisebbik gond)
Tehát nincs clone mód, hanem egyszer a monitorod az elsődleges (és egyetlen) kijelződ (pl. 1280x1024-es felbontásban 75 Hz-en), másszor meg a TV, pl. 1360x768-as felbontásban (vagy kinek mi megy, de általában az 1366x768 nem támogatott felbontás, nem tudom miért) Ezt a két beállítást (legalábbis az ATI Catalyst-ban) elmented 1-1 profilba, és csak simán, egy kattintással váltassz a két profil között, amikor monitorról TV-re, vagy onnan vissza akarsz váltani. Ekkor persze az egész destkop megy, és a TV "monitorrá" változik, de ennyi baj legyen... Ja meg annyi, hogy a képernyő két szélén 3 sornyi pixel pihen (1366 - 1360 / 2 = 3). Nem zavaró, külső szemlélő észre sem veszi.

Üdv
FOOT

Hi!

egész jól haladok a tanácsaid alapján ,de még mindig akad probléma....

Elöször is dsub-on keresztül hajtom meg a tv-t,nem dvi-vga átalakítoval.

Mostár szépen mennek a hd trailerek is,furcsamód erre nem volt hajlandó dvi.n keresztül hajtva ,tényleg nem müködik a clone mod.

Már csak annyi a probléma hogy az istennek sem sikerül beállítani a nativ felbontást.1366*768 esetén is 1280*768 at ir ki a tv ,és abban is megy.A képernyő szélén két 2cm-es fekete csík van
Persze ki lehet húzni viszíntews kitöltéssel,de azért ez nem az igazi.
Szerinted mi lehet a baj ?

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: pjotr »

sony klv-s32a10e
Akkor van, csak sok a HDTV ready feliratú tv, ami csak álca...
Ezt az elmebeteg felbontást, hogy 1365x768...

De big foot 3. tanácsa megfontolandó, natvban kéne meghajtani a kijelzőt.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Sziasztok

Szívtam én is, mire kiraktam a számítógépet az LCD TV-mre... Néhány rövid tapasztalat:

A cuccok:

videokaresz: Saphire ATI Radeon 9600 Atlantis, egy D-Sub (VGA) és egy DVI kimenettel (megjegyzés: érdemes a legújabb Catalyst-ot használni, tele van HDTV-s javításokkal)

a TV (LCD): SAMSUNG LE40R51 (D-Sub PC-bemenet, meg HDTV bemenet, stb.stb)

Szívás Nr.1
Gondoltam, ha már van HDMI bemenet a TV-n, a kareszon meg meg DVI kimenet, akkor belevágok egy jó kis DVI=>HDMI átalakítóba (kb. 8-15e, minőségtől függően), és faszán megküldöm digitálisan... Nem igazán jött be, a kábelt asszem egyelőre bebuktam... A kép megjelent ugyan, de förtelmes minőségben. Gondolom azért, mert először a videokaresz felkonvertálja (50 Hz-en persze) 720p, 1080i, vagy ehhez közeli ("HDTV képes") egyénileg beállítható felbontásokba (különben nem eszi meg, hanem kiírja, hogy "Nem támogatott üzemmód"), majd a TV jól visszakonvertálja a TV natív (1366*768) felbontására. A többit el tudjuk képzelni... Ennyit a digitális jelátvitelről (miért nem hagytak rajta egy rohadt DVI bemenetet)

Szívás Nr.2
Analóg játék: csak a videókártya D-Sub kimenetével működik a TV D-Sub-on keresztüli meghajtása. Ha a DVI-ről hajtom meg egy kis DVI=>D-Sub átalakítóval, akkor van (kiírja, hogy "Nem támogatott üzemmód"). Gőzöm sincs miért, meg egyáltalában, honnan tudja, hogy most digitálisról átalakított analóg jelet kap, vagy sima VGA-VGA jelet (a videókártya is digitálisból alakítja át analógra a jelet, nem?) És különben is, nem mindegy neki?

Szívás Nr.3
Felejtsétek el a "clone" üzemmódot. Először is azért, mert LCD kijelzőt (mint tudjuk) csak natív felbontásban "szabad" használni, ez meg valszeg sosem fog egyezni a monitorod és a TV-d esetében (hacsak nem vagy akkora király, hogy mindkettő 1920x1080-as :kiraly: ) Másodszor: ahhoz, hogy mindettőt komolyabb felbontásban használja, már egy komolyabb karesz kell (mondjuk ez a kisebbik gond)
Tehát nincs clone mód, hanem egyszer a monitorod az elsődleges (és egyetlen) kijelződ (pl. 1280x1024-es felbontásban 75 Hz-en), másszor meg a TV, pl. 1360x768-as felbontásban (vagy kinek mi megy, de általában az 1366x768 nem támogatott felbontás, nem tudom miért) Ezt a két beállítást (legalábbis az ATI Catalyst-ban) elmented 1-1 profilba, és csak simán, egy kattintással váltassz a két profil között, amikor monitorról TV-re, vagy onnan vissza akarsz váltani. Ekkor persze az egész destkop megy, és a TV "monitorrá" változik, de ennyi baj legyen... Ja meg annyi, hogy a képernyő két szélén 3 sornyi pixel pihen (1366 - 1360 / 2 = 3). Nem zavaró, külső szemlélő észre sem veszi.

Üdv
FOOT
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

Flowerpower
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Htpc (Home Theatre PC)

Mi a tv tipusa?Csakhogy van-e értelme egyáltalána hdtv módank..

sony klv-s32a10e

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)

Mi a tv tipusa?
Csakhogy van-e értelme egyáltalána hdtv módank..

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Flowerpower
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Htpc (Home Theatre PC)

ja a desktop is 1368*768 ban van ugye mert clone mod.

a video overlay mod az mi akar lenni?

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

A tv 1280*768 60hz üzemel a kézikönyv szerinte ez a legnagyobb felbontás.Viszont a 1280*720 felbontású hd trailerek nem jelennek meg 'túl nagy méretre hivatkozva'Vajon mi lehet a probléma?

Első körben az, hogy nem elég az információ. Mi hivatkozik "túl nagy méret"-re? A TV-d, a számítógéped, a lejátszó programod, a kártya drivered, vagy a barátnőd

Aztán: hogy van rádugva a gép a tévére. Az világos, hogy dsub, de második monitorként, vagy egyedül, mik az asztal beállítások (dual mód, overlay video mód, kiterjesztett mód, stb.), mekkora a felbontás?

az lcd tv hivatkozik tul nagy méretre. :kiraly:

clone mod van bekapcsolva ergo masodik monitorként üzemel(vga kari az 6800gt)

furcsamod a felbontást 1368*768-ra kell beállitanom hogy a tv 1280*768 ban bejöjjön.Ha 1280*768-at állitok be akkor nincs jel a tv-n

Maszko
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Maszko »

Kiprobaltam egy kettot ami mukodott 1920x1080-ban, hat ezeket az hetszentseg hogy nem vette vissza 720*576-ra mert akkor nem ugy nezett volna ki vagy ha igen hat akkor egesz jol oldotta meg.

Ezekszerint sikerült végül összekötni?

Össze tudom kotni a TVmet a Vidaokartyaval ugy hogy HDTV modban uzemeljen:

Komponenes kimenet van a vidkartyan, es bemenet a TVn.

A gond az hogy nem tamogatja hivatalaosan e 1080i EURO modot a vidkari (nvidia 6600GT VIVO) es ezert egy programmal - powerstrip- allitom be a frekvenciat 50Hz interlaced modba.

Ekkor lesz 1920x1080-as EURO mod es a TV kepes megjelneiteni az bajom csupan az, hogy mivel nem szabvanyos nem teljesen jo a kep: a jobb szelebol kb 10 cm nem latszik mert kilog e kepkeretbol, es ezt sehogy nem lehet lathatova tenni, meg a tv service menubul sem tudtam annyira eltolni.

Es mas forumon meg olvastam, hogy nincs hivatalos 1080i euro tamogatas, ezert vagyok nagyon kivancsi, hogy pl egy radeon vidkartyaval kepes lenne e jol megjeleniteni.

Alapbol ez az en gondom

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: peterk »

A tv 1280*768 60hz üzemel a kézikönyv szerinte ez a legnagyobb felbontás.Viszont a 1280*720 felbontású hd trailerek nem jelennek meg 'túl nagy méretre hivatkozva'Vajon mi lehet a probléma?

Első körben az, hogy nem elég az információ. Mi hivatkozik "túl nagy méret"-re? A TV-d, a számítógéped, a lejátszó programod, a kártya drivered, vagy a barátnőd

Aztán: hogy van rádugva a gép a tévére. Az világos, hogy dsub, de második monitorként, vagy egyedül, mik az asztal beállítások (dual mód, overlay video mód, kiterjesztett mód, stb.), mekkora a felbontás?

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

az okosok szerint barmit allitasz az svideo vagy a kompozit kimeneten az csak 640x480 lesz.
Helyesebben szólva mindegyik csak a hagyományos PAL 576(625) vagy NTSC 480 (525?) soros felbontását támogatja. Nincs más szabványra lehetőség. Azaz akármilyen forrást (felbontást) is kötsz rá, azt a forrás oldalon át kell konvertálni az említett két szabványra.

Azt sem hiszem, hogy SCART-on meg lehetne etetni bármelyik tévével más felbontást. SCART-on van ugye kompozit, s-video vagy RGB lehetőség. Az első kettő kilőve, a harmadik elvileg működhetne, de nem tudok olyan esetről ahol ténylegesen menne is.

Analóg csatlakozás esetén egyedül a komponens és a VGA (ami végülis RGB+2 szinkronjel ha jól tudom) az, ami egyedi - és HD - felbontásokban használható. Meg persze a DVI analóg, de az jel szinten ugyanaz mint a VGA.

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Kiprobaltam egy kettot ami mukodott 1920x1080-ban, hat ezeket az hetszentseg hogy nem vette vissza 720*576-ra mert akkor nem ugy nezett volna ki vagy ha igen hat akkor egesz jol oldotta meg.

Ezekszerint sikerült végül összekötni?

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: aurum »

a vga-scart kabel nem egy nagy ordongosseg guglizz ra. a lenyeg hogy olyan vga-d legyen ami tud kompozit sync jelet adni. az ati es a matrox kartyak ilyenek. a tobbihez kell egy aramkor, ami megcsinalja neked a kompozit sync jelet a h/vsync-bol.

a prohardvare-en arul ilyet keszen valaki, keves penzert ha nem megy a forrasztgatas.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)

törölve

Maszko
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Htpc (Home Theatre PC)

Probaltam par kepet csinalni de kepeket ez nem veheto normalisan ki
Ha videot jatszottam le 1080i vagy 720p eseten 576P vagy 1080i modban a megjelenitett kepen alig alig lehetett latni kulonbseget, viszont ha egy szamitogepes jatekkal csinaltam ugyan ezt akkor eg es fold volt a kulonbseg.

Lehet hogy a videot visszaskalazza? De azt akkor a monitorvezerlokartyanak kene csinalnia, mert egy komponens kabel jelbol hogy tudna megallapitani a tv, hogy miaz? amikor egy windows media playerben fut :kiraly:

Flowerpower
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Htpc (Home Theatre PC)

Hi mindenki! 
valakinek nincs véletlenül  tapasztalata lcd tv felbontásbeállítás terén ? :kiraly:
volna egy kis gond

A tv 1280*768 60hz üzemel a kézikönyv szerinte ez a legnagyobb felbontás.Viszont a 1280*720 felbontású hd trailerek nem jelennek meg 'túl nagy méretre hivatkozva'
Vajon mi lehet a probléma?

A vidkari egy inno 6800gt dvi kimenettel,csatlakozás dsub-on keresztül.

A segítséget előre is köszönöm 

Nekem van tapasztalatom...

És hajlandó vagy segíteni,vagy csak szórakozol egy kicsit....?

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Hi mindenki! 
valakinek nincs véletlenül tapasztalata lcd tv felbontásbeállítás terén ? :kiraly:
volna egy kis gond

A tv 1280*768 60hz üzemel a kézikönyv szerinte ez a legnagyobb felbontás.Viszont a 1280*720 felbontású hd trailerek nem jelennek meg 'túl nagy méretre hivatkozva'

Nekem van tapasztalatom...

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Flowerpower
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Htpc (Home Theatre PC)

Hi mindenki!

valakinek nincs véletlenül tapasztalata lcd tv felbontásbeállítás terén ? :kiraly:
volna egy kis gond

Maszko
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Htpc (Home Theatre PC)

Sztem nem meretezi vissza, vagy ha igen akkor fura

PC-n a D3D-t tamogato programok (jatekok) egy resze kepes nem szabavanyos felbontasokon es frekvenciakon is mukodni. Itt azt ertem, hogy a PC-s jatekok nagy reszet nem 1920x1080-ra irjak hanem pl 1024x768-ra de vannak kivetelek.

--

720x576-os modban is ki lehetett probalni ezen jatekokat es a 1080i es 576i vagy p mod kozott a felbontasbeli kulonbseg latszott.

Hogy ez a filmeknek mennyire feltuno mar neheztt eszrevenni, egy 1080i-s videoval neztem, a nagyobb felbontasu modban mintha kevesbe lett volna lepcsozetes.

Van egypar kepem majd reprezentalom, hogy melyik felbontasban hogy mutat - bar a kepeken nem tul jol latzsik mert nehez egy crt tvt kepet lefotozni plane ha mozgokep :kiraly:

Maszko
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Htpc (Home Theatre PC)

Maszko: milyen kijelzőre akarod te azt az 1080i/50hz-et kitolni ?
A Samsung slim-fit tvjere, ez csak 1080i EURO vagyis 50Hz interlaced modot tamogat sajnos...viszont semmilyen eszkozt nem talalok amit ra lehetne kotni.

RGB bemenet nincs a tévén?

csak mert ha a géppel felskálázod 1080ra a képet, utána a TV-d "vissszaméretezi", biztosan rosszabb képet kapsz, mint ha egyből 720x576ban megküldenéd RGB-ben :kiraly:

ööö.. szvsz

De van egy SCART RGB bemenet rajta, csak azt meg nem tudom osszekotni a PCvel, mire kossem a SCART csatlakozo masik felet? Van egy DSuB amin egy TFT monitor van, van egy SVIDEO es egy kompozit kimenet. Utobbi kettovel en nem "szamolok". Ezen kivul van egy komponenes kimenet is.
Valami atalakitas mindekepp kell...ezert lenne egyszerubb egy olyan videokartya ami az Euro 1080i-t tamogatja a komponensen

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: arty »

Maszko: milyen kijelzőre akarod te azt az 1080i/50hz-et kitolni ?
A Samsung slim-fit tvjere, ez csak 1080i EURO vagyis 50Hz interlaced modot tamogat sajnos...viszont semmilyen eszkozt nem talalok amit ra lehetne kotni.

RGB bemenet nincs a tévén?

csak mert ha a géppel felskálázod 1080ra a képet, utána a TV-d "vissszaméretezi", biztosan rosszabb képet kapsz, mint ha egyből 720x576ban megküldenéd RGB-ben :kiraly:

ööö.. szvsz

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”