Quad a Quaddal hatványozódhat: csak 23-at hallottam Elite integrálttal, de az nagyon meglepően jól szólt árához képest. Én a Quaddal tennék egy próbát első körben a helyedben.cécó írta: ↑2020.06.02., kedd 11:32Sziasztok!
Kisebb rendszeremben(Rega apollo-Primare A20-Quad 21L2) szeretnék ugrani egy picit.
Mivel több helyen is olvasom, hogy a 21L2-ből jóval többet is elő lehet csalogatni megfelelő erősítéssel,az A20-at váltanám.
Nyilván meghallgatom mielőtt meglépem,de vidéki lévén ez kevésbé egyszerű,mint a fővárosban. Miket szemezgessek az apróban 200ig??
Naim nait 5i vagy Quad elő-végfok?!
Megköszönnék egy-két tapasztalati véleményt!
Üdvözlettel: Jani![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Re: Sztereó erősitők
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
-
cécó
- Fórumlakó

- Értékelés: 133
Sziasztok!
Kisebb rendszeremben(Rega apollo-Primare A20-Quad 21L2) szeretnék ugrani egy picit.
Mivel több helyen is olvasom, hogy a 21L2-ből jóval többet is elő lehet csalogatni megfelelő erősítéssel,az A20-at váltanám.
Nyilván meghallgatom mielőtt meglépem,de vidéki lévén ez kevésbé egyszerű,mint a fővárosban. Miket szemezgessek az apróban 200ig??
Üdvözlettel: Jani
Üdvözlettel: Jani
HydraSound tápellátás - Oyaide MTS 6e - Naim Power Line - Naim CD5i-2/SR Pink/ - Naim Hi Line ic - WireWorld Platinum Electra 7 - Naim SuperNait 2/SR Pink/ - Naim Naca5/Furutech FT212r/ - WireWorld Platinum 8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.
Húha, na ezt nem is gondoltam volna így elsőre...
Ráadásul a forrásom és az erősítőm is hozzá egy-egy zászlóshajó.
Na akkor ezt nagyon benéztem, illetve "begondoltam".
:-)
Ráadásul a forrásom és az erősítőm is hozzá egy-egy zászlóshajó.
Na akkor ezt nagyon benéztem, illetve "begondoltam".
:-)
Hogy mondjak valami konkrétumot is, pl. Harbeth hangfal, Sugden erősítővel.
A Beyer T1 szintjét hangfalban nem könnyű megközelíteni, milliós tételben kell ehhez gondolkodni.
Hogy mondjak valami konkrétumot is, pl. Harbeth hangfal, Sugden erősítővel.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
25m2 : 4,5 x 5,5 nappalis zenehallgatás, családi ház
Stílus: jazz, és populáris zenék, egy kis komoly(hegedű, zongora)
Hangsugárzó: nincs, tehát gondolom nagyon nyitott így a skála
Beyerdynamic T1 2nd generation a kedvenc fülesem.
Stílus: jazz, és populáris zenék, egy kis komoly(hegedű, zongora)
Hangsugárzó: nincs, tehát gondolom nagyon nyitott így a skála
Beyerdynamic T1 2nd generation a kedvenc fülesem.
bitrograde írta: ↑2020.05.30., szomb. 18:09Szerintem inkább a fontosabb paramétereket kellene megadnod. Milyen térbe, milyen hangsugárzókhoz szánod? Milyen zenéket hallgatnál? Milyen fülhallgatók tetszettek? Stb.paramania írta: ↑2020.05.30., szomb. 17:14Sziasztok!
Gondolkodom hogy fejhallgatózás után kipróbálnám a "valódi térérzetet" is adó hangfalas rendszert.
Tudnátok javasolni, sorolni olyan integrált sztereo erősítőket - kizárólag szimmetrikus bemenettel - amik a jobbak közé tartoznak! Akár konkrét tipusok is jöhetnek!
Köszönöm mindenkinek!
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Szerintem inkább a fontosabb paramétereket kellene megadnod. Milyen térbe, milyen hangsugárzókhoz szánod? Milyen zenéket hallgatnál? Milyen fülhallgatók tetszettek? Stb.paramania írta: ↑2020.05.30., szomb. 17:14Sziasztok!
Gondolkodom hogy fejhallgatózás után kipróbálnám a "valódi térérzetet" is adó hangfalas rendszert.
Tudnátok javasolni, sorolni olyan integrált sztereo erősítőket - kizárólag szimmetrikus bemenettel - amik a jobbak közé tartoznak! Akár konkrét tipusok is jöhetnek!
Köszönöm mindenkinek!
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek!
Köszönöm mindenkinek!
-
cécó
- Fórumlakó

Köszönöm a pü.-ket Uraim! 
HydraSound tápellátás - Oyaide MTS 6e - Naim Power Line - Naim CD5i-2/SR Pink/ - Naim Hi Line ic - WireWorld Platinum Electra 7 - Naim SuperNait 2/SR Pink/ - Naim Naca5/Furutech FT212r/ - WireWorld Platinum 8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.
-
cécó
- Fórumlakó

Sziasztok!
Primare A20-hoz képest hogyan zenélhet
egy Heed Obelisk 1, előrelépés vagy oldalra?
Köszönöm szépen!
Primare A20-hoz képest hogyan zenélhet
Köszönöm szépen!
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 783
A Direct gombot kéne kapcsolgatni kikapcsolt állapotban legalább 5 percig.Ha nem javul meg akkor jön a kontakt spray.VTX írta: ↑2020.05.16., szomb. 10:27Sziasztok!
Van egy Pioneer A-676 erősítőm, aminél fellépett egy probléma: a jobb csatorna sokszor (nem mindig) nagyon halkan és sercegve szól. Ha áttekerem a balanszot csak a jobb oldalra, és a szokásosnál kicsit több hangerőt adok neki, akkor van hogy eltűnik a sercegés és megjön a hangja, visszatekerve a balanszot pedig tökéletesen szól (ez ritkán működik). Továbbá a Direct gombot benyomva eltűnik a probléma minden alkalommal, emiatt így használom mostanában - csak így valamivel több a basszus a kelleténél, viszont ekkor már ugye nem tudom ezt szabályozni.
Komoly a gond, vagy esetleg meg tudom csinálni magam is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Sziasztok!
Van egy Pioneer A-676 erősítőm, aminél fellépett egy probléma: a jobb csatorna sokszor (nem mindig) nagyon halkan és sercegve szól. Ha áttekerem a balanszot csak a jobb oldalra, és a szokásosnál kicsit több hangerőt adok neki, akkor van hogy eltűnik a sercegés és megjön a hangja, visszatekerve a balanszot pedig tökéletesen szól (ez ritkán működik). Továbbá a Direct gombot benyomva eltűnik a probléma minden alkalommal, emiatt így használom mostanában - csak így valamivel több a basszus a kelleténél, viszont ekkor már ugye nem tudom ezt szabályozni.
Wega P120 + Pioneer PD-6700 + Pioneer CT-447 + Pioneer DV-600AV >> Pioneer A-676 >> Canton Fonum PC40
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 24
Stereokent lett bekotve a speakON. Miutan a Primare is mondta, hogy igy kell! Tehat piros-sarga L es R +, fekete az egyik -
Mi lett végül a megoldás?halfej1980 írta: ↑2020.05.13., szer. 21:14Kozben megoldodott. Hivott a tulaj boldogan, hogy mukodik:) Koszonom a segitseget mindenkinek
Kozben megoldodott. Hivott a tulaj boldogan, hogy mukodik:) Koszonom a segitseget mindenkinek
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó

- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó

nekem REL T2 van, termeszetesen a gyarto altal ajanlott bekötessel (piros az erösitö egyik csatorna + hangfalkimenetere, sarga az erösitö masik csatorna + kimenetere es fekete valamelyik csatorna negativ hangfalkimenetere)
a sub-on nalam kismeretü hangfalak mellett a crossover alig nehany "racsninyival" a 30Hz felett (40 racsnipozicio lenne 120 Hz-ig, nalam legalso vagy 1-2-3 racsnival van feljebb, mikor mihez tarsitom: Swans M1S, Jungson LS3/5A, Kolibri, ...), intenzitas 7-10 racsninyin (szinten 40böl), igy hasznalom evek ota, siman hallhato, persze nem ugy, hogy döngjön, de nelküle "szegenyesebb" a mély
öszinten: nem is ertem, miert nem a manual megnezesevel kezdödik ? van abban más hasznosithato is.
sok sikert, jo zenehallgatast !
[/quote]
A manual megnezesevel kezdodik nalam, es igen az zavart meg, hogy Dual Mono a Primare. DE HANGSULYOZOM, hogy en a sub eladoja voltam, es ezeket a koroket nem nekem kellene futnom, csak picit lelkiismeret furdalasom van, mivel eleg rossz szajizzel hivott a srac akinek eladtam. Javasoltam, hogy irjon ide, de az lett a vege, hogy en jarom korbe a temat, mert volt itt mar sokminden tervben, hogy a Primare erosito szervizbe megy stb:) Tehat a problema szamomra abbol adodott, hogy dual mono, de mint itt tobben is irtak, hogy stereokent kell ra tekinteni inkabb, az igaz. Mert biztos ami biztos, irtam kozvetlenul a Primarenek, igaz ok nem igy fogalmaztak, hogy tekints ra stereokent, hanem azt, hogy dual mono 1 hazban, szoval kosd ugy mint a stereo-t:)
"it can be a little confusing, and is really just an issue of ground connection, and in the case of the A20, it is a dual mono design, but in a single chassis, so in this case there are not grounding issues and you will be able to connect in the usual way, yellow/red L/R +, black L or R -). With the hope that answers your question, but feel free to contact us again at any time, Terry"
a sub-on nalam kismeretü hangfalak mellett a crossover alig nehany "racsninyival" a 30Hz felett (40 racsnipozicio lenne 120 Hz-ig, nalam legalso vagy 1-2-3 racsnival van feljebb, mikor mihez tarsitom: Swans M1S, Jungson LS3/5A, Kolibri, ...), intenzitas 7-10 racsninyin (szinten 40böl), igy hasznalom evek ota, siman hallhato, persze nem ugy, hogy döngjön, de nelküle "szegenyesebb" a mély
öszinten: nem is ertem, miert nem a manual megnezesevel kezdödik ? van abban más hasznosithato is.
[/quote]
A manual megnezesevel kezdodik nalam, es igen az zavart meg, hogy Dual Mono a Primare. DE HANGSULYOZOM, hogy en a sub eladoja voltam, es ezeket a koroket nem nekem kellene futnom, csak picit lelkiismeret furdalasom van, mivel eleg rossz szajizzel hivott a srac akinek eladtam. Javasoltam, hogy irjon ide, de az lett a vege, hogy en jarom korbe a temat, mert volt itt mar sokminden tervben, hogy a Primare erosito szervizbe megy stb:) Tehat a problema szamomra abbol adodott, hogy dual mono, de mint itt tobben is irtak, hogy stereokent kell ra tekinteni inkabb, az igaz. Mert biztos ami biztos, irtam kozvetlenul a Primarenek, igaz ok nem igy fogalmaztak, hogy tekints ra stereokent, hanem azt, hogy dual mono 1 hazban, szoval kosd ugy mint a stereo-t:)
"it can be a little confusing, and is really just an issue of ground connection, and in the case of the A20, it is a dual mono design, but in a single chassis, so in this case there are not grounding issues and you will be able to connect in the usual way, yellow/red L/R +, black L or R -). With the hope that answers your question, but feel free to contact us again at any time, Terry"
Ez alapján körvonalazódni látszik a dolog, hogy egy normál sztereó erősítőként kell tekinteni az A20-ra és nem pedig két egybeépített monoblokként.trane írta: ↑2020.05.13., szer. 13:32tudom, hogy nem, vagy láma a témához, de azért nézz meg egy A20-ast meg két bármilyen monoblokkot belülről, és egyből látod, mennyire dual-mono valójában a Primare...denesdr írta: ↑2020.05.13., szer. 13:29Csak hogy belekotnyeleskedjek kicsit, ha jól értelmeztem, akkor a kérdezőt az zavarta meg, hogy a Primare A20 duál mono felépítésű és a szub manualja dupla szubot javasol monoblokkokhoz (de nem indokolja meg, hogy miért), logikusan más bekötéssel mint egy sztereó erősítő és 1 szub esetén.![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára denesdr 2020.05.13., szer. 13:44-kor.
Csak hogy belekotnyeleskedjek kicsit, ha jól értelmeztem, akkor a kérdezőt az zavarta meg, hogy a Primare A20 duál mono felépítésű és a szub manualja dupla szubot javasol monoblokkokhoz (de nem indokolja meg, hogy miért), logikusan más bekötéssel mint egy sztereó erősítő és 1 szub esetén.
nekem REL T2 van, termeszetesen a gyarto altal ajanlott bekötessel (piros az erösitö egyik csatorna + hangfalkimenetere, sarga az erösitö masik csatorna + kimenetere es fekete valamelyik csatorna negativ hangfalkimenetere)halfej1980 írta: ↑2020.05.12., kedd 20:28Sziasztok. Esetleg meg tudja valaki mondani, hogy egy Primare A20 erositore hogyan kell /ha lehet/ csatlakoztatni egy subwoofert? A sub tipusa Rel T5i. Egy srac vette meg tolem a subot, de nem birja mukodesre birni az erositojevel:( Koszonom, ha tudtok segiteni.
Egy jobban hozzáértő talán itt meg tudja válaszolni, hogy az A20 dual mono felépítése most mit is jelent tulajdonképpen és hogy 2 monoblokként kell-e tekinteni rá a REL szub bekötése szempontjából.
Bocs ha hülyeség amit írok.
Bocs ha hülyeség amit írok.
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó

Ha Y RCA-val is halk és a jelszint meg a crossover jól be van állítva a szubon (ezt azért érdemes lecsekkolni), akkor valszeg az A20 előfok kimenetén nem jön elég kakaó ehhez a szubhoz.
Viszont most nézem, hogy ezen REL szubok elsődlegesen ajánlott csatlakozása a high level input (legalábbis a manual szerint), magyarán a hangszórókimenetes verzió. Normál bekötés a 3 eres kábellel: sárga az egyik + ra, piros a másik oldal + ra, fekete az egyik - ra. De érdemes letölteni a használati útmutatót az alábbi linkről, ott benne van minden lehetőség (van több is).
Amúgy hol áll a hi/low level poti? Azért a low level input Y RCA-val mégiscsak elegánsabb lenne mint a hangszórókimenetes.
https://2y2ro62wfbas3svllg2i0s1t-wpengi ... Manual.pdf
[/quote]
Nem tudom hol all a poti, elvileg mindenhogy probalta. Viszont nem tudom, hogy szamit e, de mono-ra elvileg maskepp kell bekotni, a manualban meg az van, hogy akkor nagyon ajanlott a 2 sub hasznalata, es a bekotesi utmutato 2 sub bekotest mutat:) A primare A20 pedig dual mono elvileg. Kicsit lelkiismeret furdalasom van, hogy megvette a sub-ot a srac es nem birja hasznalni. Tudom nem az en problemam kell, hogy legyen, de akkor is kellemetlen szamomra is kicsit:(
Viszont most nézem, hogy ezen REL szubok elsődlegesen ajánlott csatlakozása a high level input (legalábbis a manual szerint), magyarán a hangszórókimenetes verzió. Normál bekötés a 3 eres kábellel: sárga az egyik + ra, piros a másik oldal + ra, fekete az egyik - ra. De érdemes letölteni a használati útmutatót az alábbi linkről, ott benne van minden lehetőség (van több is).
Amúgy hol áll a hi/low level poti? Azért a low level input Y RCA-val mégiscsak elegánsabb lenne mint a hangszórókimenetes.
[/quote]
Nem tudom hol all a poti, elvileg mindenhogy probalta. Viszont nem tudom, hogy szamit e, de mono-ra elvileg maskepp kell bekotni, a manualban meg az van, hogy akkor nagyon ajanlott a 2 sub hasznalata, es a bekotesi utmutato 2 sub bekotest mutat:) A primare A20 pedig dual mono elvileg. Kicsit lelkiismeret furdalasom van, hogy megvette a sub-ot a srac es nem birja hasznalni. Tudom nem az en problemam kell, hogy legyen, de akkor is kellemetlen szamomra is kicsit:(
Ha Y RCA-val is halk és a jelszint meg a crossover jól be van állítva a szubon (ezt azért érdemes lecsekkolni), akkor valszeg az A20 előfok kimenetén nem jön elég kakaó ehhez a szubhoz.halfej1980 írta: ↑2020.05.13., szer. 07:25Koszi a valaszt. Y RCA-val probalta, allitolag ugy nagyon halk a sub. Talan erezni, hogy kimozdul a membran, de hallani nem lehet:( Az a speakon csatlakozo, az gyarilag van a sub-hoz, viszont se nekem se neki nincs fogalma, hogy hogyan kell bekotni. Az egy 3 eres vezetek, /piros-sarga-fekete/ Szoval ezt lehet kotni az egyik hangsugarzo kimenetre, mikozban van rajta egy hangsugarzo? Bocsanat a hulye kerdesert, de meg eletemben nem hasznaltam ilyen csatlakozot:)![]()
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó

Koszi a valaszt. Y RCA-val probalta, allitolag ugy nagyon halk a sub. Talan erezni, hogy kimozdul a membran, de hallani nem lehet:( Az a speakon csatlakozo, az gyarilag van a sub-hoz, viszont se nekem se neki nincs fogalma, hogy hogyan kell bekotni. Az egy 3 eres vezetek, /piros-sarga-fekete/ Szoval ezt lehet kotni az egyik hangsugarzo kimenetre, mikozban van rajta egy hangsugarzo? Bocsanat a hulye kerdesert, de meg eletemben nem hasznaltam ilyen csatlakozot:)denesdr írta: ↑2020.05.13., szer. 07:09Legjobb megoldásként az A20 pre-outját a szub low level input-jába kötni, 2 szub esetén 1-1 szingli (1 jobb, 1 bal), 1 szub esetén Y RCA-val (az Y nem feltétlen fontos, de jó ha ilyen). De lehet a hangszórókimenetet is kötni a szub high level in-jébe, ehhez kell egy speakon apa csatlakozó, mert a szubon speakon anya van.halfej1980 írta: ↑2020.05.12., kedd 20:28Sziasztok. Esetleg meg tudja valaki mondani, hogy egy Primare A20 erositore hogyan kell /ha lehet/ csatlakoztatni egy subwoofert? A sub tipusa Rel T5i. Egy srac vette meg tolem a subot, de nem birja mukodesre birni az erositojevel:( Koszonom, ha tudtok segiteni.
Legjobb megoldásként az A20 pre-outját a szub low level input-jába kötni, 2 szub esetén 1-1 szingli (1 jobb, 1 bal), 1 szub esetén Y RCA-val (az Y nem feltétlen fontos, de jó ha ilyen). De lehet a hangszórókimenetet is kötni a szub high level in-jébe, ehhez kell egy speakon apa csatlakozó, mert a szubon speakon anya van.halfej1980 írta: ↑2020.05.12., kedd 20:28Sziasztok. Esetleg meg tudja valaki mondani, hogy egy Primare A20 erositore hogyan kell /ha lehet/ csatlakoztatni egy subwoofert? A sub tipusa Rel T5i. Egy srac vette meg tolem a subot, de nem birja mukodesre birni az erositojevel:( Koszonom, ha tudtok segiteni.
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó

Sziasztok. Esetleg meg tudja valaki mondani, hogy egy Primare A20 erositore hogyan kell /ha lehet/ csatlakoztatni egy subwoofert? A sub tipusa Rel T5i. Egy srac vette meg tolem a subot, de nem birja mukodesre birni az erositojevel:( Koszonom, ha tudtok segiteni.
A parás vita kereszttüzébe csöppenve köszönöm mindkét "fél" tanácsát, hozzászólását.
Igen, 2-es szériás Salon érkezik, kisebb lakásátalakítást generálva.
Egy Accustic Arts AMP I Mk2 végfokkal (140W @ 8 Ohm /ch) teszek próbát először, egyéb alternatíva híján.
A Mola Mola, Apollon, illetve még az Ascendo hangfalgyártó is készít - bár Ascendo-ban nem vagyok biztos - ncore modulokkal végfokot. Utóbbi talán elkérhető próbára az Ultimate AV-től.
Igen, 2-es szériás Salon érkezik, kisebb lakásátalakítást generálva.
Egy Accustic Arts AMP I Mk2 végfokkal (140W @ 8 Ohm /ch) teszek próbát először, egyéb alternatíva híján.
A Mola Mola, Apollon, illetve még az Ascendo hangfalgyártó is készít - bár Ascendo-ban nem vagyok biztos - ncore modulokkal végfokot. Utóbbi talán elkérhető próbára az Ultimate AV-től.
Audio Linux | NAD S500i | Pink Faun DAC 2.32 | T+A PA 3000HV | Sonics Allegra | Synergistic Research | Gigawatt