Igen és mivel ez az egyetlen még érdemi és élő magyar fórum ezért lenne fontos, hogy ne legyen tönkretéve.Quetz írta: ↑2020.06.05., pén. 11:05Onnan is nézheted, hogy ez az egyetlen magyar fórum, ahol értelmes segítséget kaphatsz, ha szeretnél egy házimozi szobát építeni magadnak, de kihagynád a shakti köveket, a végtelen kábelpróbálgatást, a woodoot és a miszticizmust... szóval egyszerűen csak egy jó mozit szeretnél és filmeket nézni.MGMART írta: ↑2020.06.05., pén. 10:05Jogos.Egy ideje már én sem írok egy sort se.No nem azért mert nem nézek filmeket amiket ajánlhatnék.
A mozis fórum elment egy olyan irányba, ami már régen nem arról szól amiről kellene.Egyszóval trágya lett.
A régi fórumozók zöme akik miatt érdemes volt olvasni a fórumot, már nincs aktívan köztünk.Abbahagyták a posztolást, bezárták a saját mozis topikjukat, kérték az oldalról a törlésüket.Helyüket átvették grafikonelemző megmondóemberek.Bevitték a málnásba a kezdőket a tudományos laboreredményeken alapuló házimoziépítéssel. Értem én, hogy van ennek létjogosultsága, csak a kevesebb néha több.Amikor azt látom, hogy kis alapterületű alacsony belmagasságú helyiségekbe egy komplett kereskedelmi mozit próbálnak beszuszakolni, irgalmatlan munkát energiát, pénzt fektetnek be azért, hogy a végén a mérések grafikonjait a többiek kielemezzék és lefikázzák akkor szomorú vagyok.Amikor azt látom, hogy több milliós rendszereket bontanak meg , újra meg újra mert még a jó sem elég jó akkor szomorú vagyok.Ez a hobbi nem erről szól.Ez a hobbi a filmekről szól, azok szeretetéről.Minden más csak eszköz , hogy minél inkább átjöjjön az amit a rendező akart.Ezt nagyon sokan szem elő tévesztik az "út" során.Szóval Venomer befűztem egy öltést, majd a többiek elvarrják.....
A nagyon nagy szakmai segíteni akarás ellenére, amivel a kezdőket akarjátok megmenteni a zsákutcáktól állandó vita és sértődés melegágya lett.